Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Kissiki

0 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ó, igen, én még emlékszem milyen volt a "régi rendszer", amikor még itt voltak az "ideiglenesen hazánkban állomásozó szovjet csapatok", amikor még tilos volt valutát váltani, az útlevelünk csak pár országba volt érvényes és lelőttek, ha el akartál szökni az országból. Olvasd el te is, ha nem élted…..
Kissiki 2022.11.23 10:04:40
A hideg időszakban kellemesen melengető ételekre vágyunk, az új év közeledtével pedig sertéshúst illik fogyasztani. A finom sertésoldalas egy jó krumpifőzelékkel nagyon jól tud esni.  A csont nélküli sertésoldalas-darabot sóval, borssal, őrölt köménnyel ízesítettem és az oldalas jó barátjával, a…..
Kissiki 2021.12.31 10:46:58
@Mitzi von Küche: Az oldalas zsíros, mert kb a fele eleve szalonna. Pontosan ezért kell lassan, nyugodtan alacsony hömérsékleten kisütni a zsírját anélkül, hogy kiszárítanánk. A zacskóban gondolom valami ázott főtt tocsogós dolog lesz, olyan mint a napközis kaja. De az igazi oldalashoz semmi köze. De mindenki egye ahogy szereti.
Maticsák Sándornak a Nyelvtudományi Közleményekben (116: 325–333.) megjelent írását - a különleges karakterek nagy számára való tekintettel - képformátumban tesszük közzé...
Kissiki 2021.12.07 09:08:28
@midnight coder: menj el Törökországba szeretni fognak mert magyar vagy. Menj el Finnországba, nem fognak szeretni mert magyar vagy. Esetleg ha megszólalsz oroszul, akkor egy kicsit jobban fognak szeretni.Ez is tapasztalat.
„Amikor néha az exeimmel levelezek, kiderül, hogy egyiknek sincs még normális kapcsolata, tehát nem biztos, hogy esetükben én voltam a hunyó” – Amikor egy nő kiáll az igazáért, és mindig övé az utolsó szó, az néhány pasinak indok lehet a lelépésre.   Ha esetleg nem tudtad: a Csajok és Pasik…..
Hogy mennyi idő elég egy kapcsolat kiheveréséhez, az mindig személyfüggő. Posztolónk már egy éve van egyedül, miután nagy nehezen kirakta az élősködő pasiját. Bízik benne, hogy ez az állapot nem marad így örökké.   Ha esetleg nem tudtad: a Csajok és Pasik társkereső egy igen népszerű…..
STOP STD 15 tévhit a szexről 2021.09.03 14:49:26
Gyerekkorunk óta hallunk mindenfélét a szexről – hol barátoktól, hogy a netről, tévéből szedve össze mindenféle elborult elképzelést. Amik persze aranyosak, de némelyik már ciki lehet, ha felnőtt korra is megmaradnak. (Pláne, ha hangoztatjuk őket.) Az, hogy nem íródtak még mindig felül, sok esetben…..