Regisztráció Blogot indítok
Adatok
indekszh ISIS Alkaida mind CIA termék

0 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Orbán: Magyarország csak azért nem vétózta meg az oroszellenes szankciókat, hogy egyben maradjon az EU; Nem sok jót ígér a magyar kormánynak az uniós támogatások jövője kapcsán a német nagykoalíciós megállapodás; A szélsőséges osztrák Szabadságpárt Orbán példáját követné, ha sikerült volna…..
indekszh ISIS Alkaida mind CIA termék 2018.01.14 11:54:21
Az idegengyűlölő politikusok közül kirí Orbán Viktor. Gondban Polt Péter, mert az OLAF vizsgálatot javasol a miniszterelnök vejének volt cége ellen. Robbanásveszélyes a légkör a magyar választások előtt, bár Orbán számára a kétharmad sem kizárt, miközben a magyarok 62%-a nem jól érzi magát…..
indekszh ISIS Alkaida mind CIA termék 2018.01.13 12:02:48
Egy politikai célhoz (kivételes hatalom) gyártanak narratívát (muszlim invázió), ahhoz koncepciót (terrorista per), annak vezetőt (Ahmed H.) és felbujtót (Soros). ..
Az ellenzéknek csak úgy van esélye, ha mindenki összefog, beleértve a Jobbikot. New York Times: Putyin meggyengítette a demokráciát Magyarországon, amely ily módon közelebb került az orosz keringési pályához. A bolgár miniszterelnök lebeszéli az EU-t, hogy az a szavazásig vigye a kérdést a…..
indekszh ISIS Alkaida mind CIA termék 2018.01.12 14:24:42
Szíjjártó Péter elutasítja a nyugati bírálatokat a menekültekkel szembeni bezárkózás kapcsán. Egy amerikai szenátusi vizsgálat szerint az oroszok vaskos aknamunkát folytatnak Magyarországon. Magyarországon demokratikusan hatalomra került miniszterelnök rombolja le a demokráciát...