Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Jakab Anna

11 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Skócia az az ország, ami nekem a bakancslista első helyét foglalta el már hosszú-hosszú ideje. Örülök, hogy idén végre eljutottunk ebbe a csodálatos országba és biztos vagyok benne, hogy nem az utolsó alkalom volt, hogy élveztem a helyiek vendégszeretetét. Szerencsére Peti is hasonló lelkesedéssel…..
Kis szünet után ideje visszatérni a digitális világba. Ne aggódjatok nem hagyjuk abba, csupán az élet nevű játékban veszünk részt, ezért nyomtunk egy kis pihenőt, hogy újult erővel folytathassuk a "munkát". A megállónk pedig nem más, mint Írország és nem kisebb hely, mint a Jack Doyle's Irish Pub. ..
Na végre, ez az, hol lehet jó hambit enni, ha nem itt? Végülis Amerika a hamburger hazája, nem? Gyerünk, mutassák is meg, milyen az igazi! Ezért hát, Mexikó után az Egyesült Államok felé vettük az irányt, hogy jól megtömjük magunkat egy fincsi amcsi hambival. Legalábbis előszőr ezt terveztük aztán…..
Eddig még soha nem voltam kifejezetten mexikói étteremben, ezért nagy izgalommal vártam, mit tartogat nekünk az este. Nem is csalódtam, hiszen igazi fiesta hangulat fogadott az V. kerületi Iguana Bar & Grill étteremben. Tele van élettel és mindenfelé nevető, sztorizó emberekkel. Minket is…..
Folytatjuk világkörüli gasztroutazásunkat, a következő megálló: Marokkó. Sokat keresgéltem, de kifejezetten marokkói helyet nem találtam (ha ti tudtok, írjátok meg nekünk facebookon!). Így maradt a Dobrumba, amely az "Atlasztól Ararátig" mottóval határozza meg magát, vagyis itt mindenféle…..
A Vicky Barcelona egy régi vágyam volt. Mióta Barcelonában jártunk mindig is szerettem volna visszakapni azokat az ízeket, amiket ott próbáltunk ki. Ezért akárhányszor a Gozsdunál jártunk mindig erős késztetést éreztem, hogy ide is eljussunk. Szerencsére sikerült is, a blog miatt pedig most ki is…..
Szardínia igazi kis csoda a Földközi-tenger szigetei között. Ha teheted kapd össze magad és irány a szárd tengerpart, mert abból sosem elég és itt megtalálod amire vágysz, mert van ám homokos tengerpart, ha azt kedveled és van sziklás ha inkább az jön be. És a tenger? Égszínkék, álmodni sem lehetne…..
Amikor Olaszországra gondolok a napsütte, homokos tengerpartok, a hatalmas, krémes fagylaltok és az elképesztő forróság jut eszembe. Mikor elmentünk ebbe az étterembe újra az olasz mentalitás és életszeretet jutott eszembe. Anyám, hát ezek tudnak élni. Nem azon aggódnak, hogy felszalad pár kiló,…..
Azt hittük, hogy könnyebb lesz. Mármint osztrák éttermet találni Budapesten. Van egy-két hely, ami monarchia-kori ízeket és miliőt kínál, de sajnos az árak is olyanok, mintha mindenki nádor lenne vagy legalábbis gróf. A KisTirolról jókat olvastam, de sajnos a világ másik végén van. Komolyan,…..
Itt a tél, itt a síszezon. Ilyenkor sokan megindulnak a hegyek felé. Hazánkfiai körében Szlovákia az egyik legnépszerűbb úticél, úgyhogy ha már ott jártunk, összeszedtük Nektek az 5 legjobb szlovák hüttekaját...
Ezen a héten a szlovák ételek világába kalandozunk. Persze csak mérsékelten, hiszen ketten vagyunk, nem tudunk mindent kipróbálni, viszont próbálkozni ér. A Szlovák Söröző felé vesszük az irányt, csak hogy Jakab úr is élvezze az ételek mellé rendelhető folyékony kenyeret...