Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Tünde Katona78

0 bejegyzést írt és 12 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A chilit, mint fűszert, jellemzően Mexikóhoz, a Karib-térséghez, Indiához vagy Thaiföldhöz társítjuk. Azonban egyre nagyobb népszerűségnek örvend Európában így Hazánkban is. A Sárréti Chilifarm termékpalettája egészen széles, így mindenki megtalálja a számára megfelelő erősségű ízeket. Ebben a…..
A HERBioticum biztonságos, gondosan kiválasztott alapanyagokból álló minőségi termékeket kínál. A svájci receptúra alapján készült krémek biológiailag értékes alapanyagokból tevődnek össze, filozófiájuk szerint ebben rejlik az egészséges bőr titka. Ezek a legfejlettebb ipari eljárás során készült…..
A LADY’S JOY Luxury bőrápoló kozmetikai termékcsalád egyszerre kínál megoldást arra, hogyan őrizzük meg és nyerjük vissza bőrünk fiatalságát és szépségét, valamint, hogyan tüntessük el az életkor árulkodó jeleit. Ez a különlegesen hatékony kozmetikai termékcsalád sikeresen ellensúlyozza az életkor…..
Az aromaterápia olyan, növényekből kinyert, terápiás vagy kozmetikai célokra előállított olajok használata, amelyek révén elősegíthetjük az egészség megőrzését, a szervezet egyensúlyának fenntartását, helyreállítását, valamint a jó közérzet biztosítását. Az aromaolajok nagyon erős, pozitív hatással…..
Az M&D Brand filozófiának középpontjában az emberi kapcsolatok és ezen belül is az anya-lánya kapcsolat fejlesztése és a testi-lelki harmónia megteremtése áll. Minden korosztály számára professzionális termékeket kínálnak, melyek természetes alapanyagokból, innovatív eljárással készülnek. Ebben…..
Tünde Katona78 2018.01.14 08:17:56
@sagiandi: Szuper, neked elhiszem kedves Sagiandi, megnézem nálunk kapható e, vagy legalábbis a közelemben!
A  hátam gyakran fáj, főleg a lapockámnál, gyakran fájnak a lábaim is, főleg ha sokat lépcsőzöm. Mivel számítógép előtt dolgozom, ezért sokat ülök, rossz testtartással, mert ha belemerülök a munkába akkor arra már nem tudok figyelni, hogy kihúzzam magam. Arra sincs időm, hogy rendszeressen járjak…..
A Cell-1 egy svájci bestseller termék, amely  természetes alapanyagokból készül. A Cell-1 csiga gél kiváló kozmetikai alapanyagát a Helix Aspersa Müller csigafajta nyálkája biztosítja. Ez a forradalmian új termék, a bőrápolás több területén is sikeresen fejti ki hatását, mint például a pattanások,…..
Jean Louis David 1961-ben nyitotta meg első üzletét Párizsban, és azóta több mint 1200, a rohanó városi életmódhoz szokott nők és férfiak igényeit kiszolgáló fodrászszalonnal működik szerte a világon. Jean Louis David már a kezdetektől fogva egyedi stílusú frizurákat alkotott, modelljeit maga…..
Mindig nagy öröm számomra, amikor magyar tervezőkkel dolgozhatok együtt. Syssy ékszerei már az első pillanatban elvarázsoltak, az egyediségük a színviláguk rögtön rabul ejtett. Mindegyik ékszer Syssy saját tervei alapján készül, azonban fontos megemlíteni, hogy egyedi igények alapján is elkészíti az…..