Regisztráció Blogot indítok
Adatok
The Cigarmonkeys

1658 bejegyzést írt és 27 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Piper-Heidsieck Le Ritual by Christian Louboutin A franciaországi Reimsben alapított Piper Heidsieck pezsgőház és Christian Louboutin luxuscipőgyártó 2009-ben egy nagyon különleges, Le Rituel nevű, limitált kiadású dobozos szett létrehozásában működött együtt.  A Le Rituel egy régi hagyomány,…..
Például egy Dom Pérignon ónöntvény fekete arany pezsgős jégveder, tervezte Marin Székely ára 399,9 euró. Ez a mai napon 2024 február 7.-én, 154.800 forintot jelent + a postaköltség ami kb 15.000 forint. Egy o,75L-es palacknak való műanyag Dom Pérignon pezsgős jégveder ára Belgiumban 139,9…..
Nevüket nemzetközileg elismert címkévé alakították át. A divattól a parfümökig ez a két alkotó egyedi stílusával varázsolja el korunkat. KIVÁLÓSÁG, HAGYOMÁNYOK, INNOVÁCIÓ, ÜNNEPÜLÉSEK A PIPER-HEIDSIECK Ház két évszázados know-how-val megerősödve meghívta VIKTOR & ROLF-ot, hogy osztozzon az…..
Ahogy fogynak az elérhető antik (a mi esetünkben már a 100 év körüli darabok is antiknak számítanak) pezsgőhűtők úgy megy fel az áruk a csillagos egekbe.  Összegyűjtöttem néhány eladott és még eladó sorban lévő a XX. század elején készült Moët & Chandon pezsgős jégveder árát. Hát lássanak…..
Évek óta nézem az árveréseket, de még ilyen pezsgőhűtőt nem láttam. Úgy felverték az árát 550 euróra, hogy nem volt bátorságom belenyúlni a licitbe ... Csodálatos angol ezüstözött pezsgős vödör, vagy borhűtő kosfejeket mintázó fogantyúkkal és csepptálcával Angliában azért raknak tálcát a…..
Vasveretes antik kincsesláda 6 palack champagne tárolásához >>> Grande Année 2005 díszdoboz – Bollinger Champagne >>> Champagne pupitre bemutató pezsgő állvány 18 palackos >>> Antikolt pezsgőtartó állvány 18 palackos pupitre >>> Mini Champagne Pupitre…..
  A Dom Perignon Andy Warhol limitált kiadású pezsgőkollekciója volt az első alkalom, amikor az ikonikus pezsgőmárka megváltoztatta egyedi címkéjének színét. A Central Saint Martin's School of Art & Design Design Design Laboratory, az Andy Warhol Alapítvány és a Moet and Chandon Dom Perignon…..
A Ruinart-ot nem kell bemutatni nekünk, a Christofle pedig egy párizsi aranyműves, aki eleganciával és szakértelemmel készít ezüst evőeszközöket, kivételes étkészleteket, kifinomult ékszereket és otthoni kiegészítőket. Az együttműködésük keretében készült el ez a szépséges Champagne decanter…..
2016 márciusában a világ akkori legdrágább pezsgőjét - egy Armand de Brignac Midas Nabukodonozor-t - egy angol üzletember vásárolta meg elképesztő 315 ezer dollárért. (Nem voltam ott, nem láttam, de írogattak róla ... (Szerintem ez is egy ütődött PR cég marketinghülyesége volt.)) A Nabukodonozor…..
A Habanos előre látta a Partagas Serie E No.2 népszerűségét!!! 2015-ben 5.000 limitált példány készült ebből az elegáns Partagas márkájú bőrkötéses utazó humidorból, amely 10 darab Partagas Serie E No.2 szivart tartalmaz.   Fel van szerelve egy hőmérővel, egy higrométerrel és párásító…..
  Partagas Serie D No. 4 1 szál 14 500 Ft Partagas Serie D No. 5 1 szál 15 000 Ft Partagas Serie D No. 4 Tubusos 1 szál 22 000 Ft Partagas Serie P No. 2 1 szál 23 000 Ft  ..
  Megnéztük, hogy a champagneclub.hu oldalán milyen pezsgős ajándékokat vehetünk most 2023 december 10.-én, 15.000 forint alatti áron: Taittinger Champagne Reims feliratú léggömbök (10db) – 2.500.-Ft   Elegáns díszdoboz 2 db ajándék kristálypohárral a Taittinger pezsgőház termékeihez –…..
  5 év alatt háromszorosára nőtt és tavaly már meghaladta a 120 pincészetet a pezsgőt előállító pincészetek száma, köszönhetően a különleges, minőségi pezsgők irányába növekvő fogyasztói igénynek és a kormányzat által az elmúlt egy évtizedben a pezsgőkészítés elől lebontott bürokratikus gátaknak…..
A pezsgőhűtő eleve opció a Rolls-Royce limuzinjánál, de a Phantom csomagterébe olyan készlet rendelhető, amivel bárhol lehet kerti partit tartani. Az alumíniumból és szénszálas anyagból készült pezsgősláda hidegen tartja az italt, gombnyomásra tölgyfa asztalka nyílik belőle...
LÉGTORNÁSZ PEZSGŐ SZERVIZ Profi, csinos és kedves légtornászaink ízletes pezsgővel üdvözlik az érkező vendégeket. Fontos az első benyomás egy rendezvényen! Ha a welcome drink-et nem egyszerűen egy tálcáról kínálják, hanem a levegőből, az egy egész estére kitartó mosolyt, jókedvet és…..
Let life surprise you – Veuve Clicquot vászontáska - >>>..
A válasz nem túl bonyolult: ILLIK. No de mit lehet ilyenkor csinálni? Ez már nem olyan egyszerű. A vitatkozást, mármint arról, hogy a felszolgált pezsgő 16,6 vagy 12,8 celsius fokos, egy egyszerű maghőmérővel el lehet dönteni. Komoly pezsgő ivó ember, ilyet mindig hord magánál. Nem saját…..
Rendkívül ritka lelet és nagyon áhított ez a pezsgőhűtő, a legendás VEUVE CLIQUOT PONSARDIN pezsgőháztól. Gyönyörűen formázott fém pezsgős vödör, szoborszerű kivitelben. Több palack befogadására is alkalmas. Ezt a hűtőt La Grande Dame modellként ismerik, ami a Veuve Clicquot alapítójára, Madame…..
Tengerparton, medence parton, vitorláson, vagy motorjachton műanyag felszerelést illik használni a pezsgőzéshez. Saint Tropez-ban, ha az ember este össze akar rántani egy buborék partit, nem kell aggódnia, ha nincs hozzá meg minden szükséges dolog. Csak lesétálunk a partra, s a helyi kereskedőnél…..
Amikor 1805-ben Madame Clicquot átvette a Maison irányítását, a „csak egy minőség, a legjobb” mottóját követte. Ez a kemény fedeles könyv Veuve Clicquot történetének 250. évfordulóját ünnepli. Az innovációktól a séfekkel és tervezőkkel kötött úttörő együttműködésekig a Veuve Clicquot a minőség és a…..
Citrom + Dió + Zöld alma .... érted?!!..
Ha olyan dolgot szeretne ajándékba adni ami garantáltan egyedi, akkor nézze meg ezt a egyedi gyártású bőrből készült 3 palackos pezsgő hordtáskát. Kézi varrású, élfestett bőrszalagokból készült, szegecselt díszítéssel. Custom-made 3-bottle leather champagne carrier bag. If you want to…..
Íme a népszerű Moët & Chandon palackkalitka. A bárpultok és a pezsgőpartik látványos eleme. Az eredeti 200.000.-Ft A kínai másolat 50.000.-Ft   Width: 25 cm Depth: 25 cm Height: 63 cm Weight: 4 kg..
Az egyszerűségre, Napóleonra és a szerelemre esküszik a nagy múltú pezsgőház örököse, a 38 éves Clovis Taittinger, aki szerint italait gyógyszertárakban is kellene forgalmazni. hvg.hu: Két napra jött Budapestre, mesterkurzust tartott a VinCE utolsó reggelén, nagyon szoros programja volt. Kicsit…..