Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Aranyoskislány

0 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Nem ők nyertek! Mi vesztettünk. De nem a tartásunkat, az elveinket, a hitünket, vagy a büszkeségünket vesztettük el, csak egy választást, ami azt célozza, hogy feladjuk örökre azt az eszmét, amit a világ Magyarországnak ismer. Azt mondja Orbán Viktor, hogy senkik vagyunk. Könnyű azt mondani egy…..
Figyelmeztetés! Jelen cikk bántó és sértő tartalmat tesz közzé!  Szeretném kijelenteni, hogy elítélem az MTVA kidobóembereit és mélységesen megrendített, hogy ma, Magyarországon ilyen közállapotok uralkodnak. Ugyanakkor az alábbiak az én szubjektív álláspontom tükrözik!      Álltunk a TV…..
Aranyoskislány 2019.03.14 20:01:25
Én is ugyanezt a dühöt, tehetetlenséget érzem.Ez a lassú érés, meg lassú fogaskerék mentegetőzés az ellenzék térfeléről nevetséges.Ha egy politikus, képviselő nem képes azonnal fölfogni csak 4-8 év alatt, hogy ha valakit jól pofon vágnak az fájni fog , menjen el inkább bányásznak , de ne keressen a tudatlanságával , más kárára havi egy milliót . Meg hogy a párt, a párt miatt van., meg a szavazóbázisa miatt ! Oh.Hát a szavazóbázis az kikből áll ?Ugráló szöcskékből ?A többség ordította , hogy fogjanak össze. Arra hivatkozni , kettő éppen nem akarta nevetséges, de ha így is lett volna , akkor ott igencsak morális problémák lehetnek, , látva a honi helyzetet. Az elhivatottság szót kár is lenne itt piszkálni, de legalább egy gondolkodásképesség feltételezhető lenne.Ugyan.Mony for nothing.. Mindezeken túljutva , ha már csak a megélhetésért politizál, de azt sem sem képes fölfogni egy képviselő, ha rövid távon az egómnak, a zsebemnek politizálok , akkor nagy valószínűséggel a pálya szélére kerülök, ugrik a zsebpénz.Nagyon nehéz ez matematikailag..D a legrohadtabb az egészben , a defenzíva.Miközben a gumicsontokat Orbán dobálja, a mindig, mindenre csak reagáló,, nyafogó analizáló ellenzék.Sehol egy előremenő , egy összefogott támadó koncepció, gazdasági vízió, vezető, megoldási javaslat, a médiafölényre,a korrupcióra et cetera.Ezért szívesen olvastam volna a megoldási javaslataidat, bár én ezzel csínján bánnék, mert erősen gyanítható, hogy rossz kezekbe kerülne. Mert arról kétsége se legyen soha senkinek, a Fidesz ezerrel előbbre számolja a lépéseit, ezerrel figyel mindent, pszichológusokat, tanácsadókat fizet tucatszámra.ellenünk.. Vélhetően egyvalamiben fog a fideszke elbukni, abban amiben erősnek véli magát , amire szinte az egész létét építette,és ez a gyűlölet..A kezdeti értetlenséget, helytelenítést, mára felváltotta,a merev engesztelhetetlen állandósult, felpiszkált, lappangó,feszítő gyűlölet., és hányás a rezsimet védő egyének ellen.Az írásod minden szavával egyetértek, bár megértem ezt az önmarcangolást is , de vigasz lehet :"Az a baj a világgal, hogy a hülyék mindenben holtbiztosak, az okosak pedig tele vannak kételyekkel".
  Vannak olyan gyötrelmes kérdések, amik megválaszolása rámutat arra, hogy kik is vagyunk. A  hírközlés terén elég egyoldalú magyar médiaplaccon lassan fél évtizede vezető hír a migráció, Soros György, a civil társadalom és az elnyomó Európa. Mára alapvető morális tartalommal rendelkező…..
Aranyoskislány 2019.03.14 20:01:04
Hm.Szeretettel harcolni a gyűlölet ellen ? Nem rossz .Csakhogy nem megy .Mert a szó szoros értelemben vett ösztön, nem azonos az érzelemmel. Az ösztönös reagálás egy azonnali, tudatot kikerülő cselekvés, vagy reakció..Mondhatni zsigeri.Az hogy én egy támadásra szeretet választ adjak, használnom kell az agyamat, vagyis át kell gondolnom , hogy a pillanatnyi gyűlölet reakcióm nem jó, mert hosszabb távon nem térül meg. Mert már tudati-tapasztalatom van arról , csak a béke,a korrekt együttélés amiben érzelmileg jó élni.Tehát be kell vonnom magam egy meggyőzési folyamatba, amit vagy elfogadok vagy nem, mert ez a nehezebb. Ami nehezebben véghez vihető azért áldozatot kell hozni,ez a a legtöbb embernél kerülendő. Egyrészt. Másrészt nem biztos hogy jó ez a transzformálás minden esetben.Ugyanis mindenkinek megadatott a gondolkodás képessége.Mert határokat kell állítani.Ugyanis az emberek saját magukért, a tetteikért is felelősséggel kell hogy tartozzanak.Tehát ha én konzekvensen csak azt jelzem vissza a nekem ártónak, hogy hogyha bánt , az is szeretet , akkor valószínűleg nem fog szembesülni a jó és a rossz közötti különbséggel. , és ezt csak tapasztalati úton szerezhető.Vagyis a rossz elkövetésétől elsősorban az fogja visszatartani, ha már maga is átélte a fájdalom, vagy szenvedés érzését.Ha ezek ellenére, valaki aki pontosan tudja mi minek lehet a következménye, mégis gyomorszájon vág , hatalomvágyból uralkodásból, akármiből azzal én személy szerint semmilyen szereteti közösséget nem akarok.Azzal egyetértek , hogy nemzeti szinten nemcsak a gyűlölet mindenre a a válasz és megoldás, De vigyázni sem árt mert ez nagyon táptalaja lehet az egyenesen arányban kihasználó attitűdnek.