Regisztráció Blogot indítok
Adatok
részeges karatemester

0 bejegyzést írt és 15 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
1865. A meggyilkolt Abraham Lincoln koporsóját szállító vasúti kocsi. Három évvel korábban ugyanezzel a kocsival szállították Lincoln harmadik fiának, a 12 évesen elhunyt William Wallace Lincoln holttestét is..
Vágják a fákat az MTK sporttelepén! - jöttek sorra a felháborodott lakossági telefonok.  Szomorú nézni, a hatalmas "hullahegyet," ahogy 60-70 éve élő fák a földre dőlnek, szétvagdosva elszállítják a valaha lombot, árnyékot adó embernyi törzseket. Nehéz dolga van ilyenkor egy környezetvédelmi…..
Az Eurovíziót ki kell érdemelni. Ez minden résztvevőre igaz, nemcsak az indulókra. A nézőkre, sőt a zsűrire is. Mi nézők megszoktuk már azt a kognitív disszonanciát, amely a hallottak és a zsűri ömlengése között feszül. Az idén Vincze Lillával és Nagy Feróval ráncfelvarrt zsűrinek félig sikerül is…..
Klasszikusok sok újítással és ötlettel egy olyan helyen, ahol kétszáz éve Badacsony legmenőbb párja élt, és ahol a panoráma már önmagában mindent visz. Ha gyalogoltál már a badacsonyi Rózsakőhöz, vagy az egykori Badacsony hegyi munkatábor és bazaltbánya felé, valószínűleg ismered azt az érzést,…..
Néhány évvel ezelőtt, egy ajándékba kapott kézi malommal kezdődött az egész. Most pedig olyan kenyér készül a füredi Péklány pékségben, hogy le kell foglalni, ha biztosra akarsz menni. Zeliska Orsi, vagyis a "Péklány" története egy multinál betöltött márkamenedzseri pozícióval kezdődik, amit…..
Hivatalosan csak szombaton kezdődött, de nyilvánvaló, hogy hónapok, sőt, talán évek óta tart a 2018-as parlamenti választás kampánya. A java azonban tényleg csak most jön: a pártoktól és a választóktól is. Ez a szűk ötven nap lesz az az időszak, amikor azok, akik korábban még nem döntöttek, a…..
1905. Befogadott bevándorlók az Ellis-szigeten a kompra várakoznak, ami New Yorkba szállítja őket  ..
A nyolcvanas évek a pop/rockzenében egészen kivételes időszakot jelentettek: tulajdonképpen ez volt az utolsó olyan éra, melyben a könnyűzene valós művészi igénnyel lépett fel, ráadásul ezek a kísérletek sok esetben egészen elképesztő sikerrel is jártak. Bár az art-rock gyökerei egészen a hatvanas…..
részeges karatemester 2018.02.18 20:19:23
Azt hittük, hogy könnyebb lesz. Mármint osztrák éttermet találni Budapesten. Van egy-két hely, ami monarchia-kori ízeket és miliőt kínál, de sajnos az árak is olyanok, mintha mindenki nádor lenne vagy legalábbis gróf. A KisTirolról jókat olvastam, de sajnos a világ másik végén van. Komolyan,…..
részeges karatemester 2018.01.22 14:16:15
Önnek is van egy története? Írjon nekünk a munkahelyiterror@gmail.com címre Tisztelt MT,Hol is lehet ezt az egészet kezdeni. Jelenleg egy nagy multinacionális vállalatnál a KPMG-nél dolgozok mint compliance coordinátor (ÁFA bevallásokat készitűnk nagy külföldi cégeknek) Most…..
1.Bár a hivatalos nyelve Nigériának az angol, a mindennapokban a pidgin angol kerül előtérbe, de emelett több száz nyelv is megtalálható.   2. Ha kocsival utazol és megéheznél, vagy szomjas lennél, vennél egy papucsot vagy szinte akármit, forgalmas helyeken vagy csomópontoknál ezt a kocsiból is…..
részeges karatemester 2018.01.08 12:14:21
@Oyinboland: nem hát, majd egy fekete juju mágus.