Regisztráció Blogot indítok
Adatok
idelle

9370 bejegyzést írt és 5107 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
X Kivándorláspárti bevándorló kommentje a 444.hu Kiköltöztetik az Országos Széchényi Könyvtárat a Budavári Palotából c. cikkéhez: "Vár áll ott, s most kő', hallom."..
Döbrentei - Ф. М. Дракондиди válaszkommentje a 444.hu Trump perel, utasít, fenyeget, mindent megtesz, hogy ne derülhessenek ki féltett titkai c. cikke alatt: "Nézd, én fidesz szavazó vagyok, és engem is zavar, hogy már megint vizes vébét akarnak rendezni, hogy az egészségügy meg az oktatás helyett…..
Sish kommentje a 444.hu Walt Disney unokahúga őrületnek tartja, hogy mennyit keres a Disney vezérigazgatója c. cikkéhez: "Majd rajzolnak minden alkalmazottnak egy féldisznót."..
Raptor Jesus kommentje a 444.hu Olyan jelöltet indít a Belvárosban a baloldal, aki nem kötődik a kerülethez, viszont érintett lehet egy helyi ingatlanügyben c. cikkéhez: "ha egy fehér mondhatja magáról hogy néger, akkor ő is állíthatja magáról, hogy becsületes..."..
Egy mondatban Da, kápó, al fine 2019.04.01 20:22:22
A hír: Behívatta a Ludwig Múzeum igazgatója a művész galeristáját, akinek a művén Orbán Viktor fiatalkori arcképe bontakozott ki. (Fabényi állítólag azért kérte be a galeristát, hogy elmondja neki, nem tartja jó munkának Brückner alkotását, mert "nincs üzenete" és nem való a múzeumba.) Egy…..
Kara. B. Iván kommentje a 444.hu Egy CDU-s politikus szerint minden jel arra mutat, hogy a Fidesz szakítani akar a Néppárttal c. cikkéhez: "Valaki már írta a fórumban, nem érti hogy hogyan lehet az hogy Sorosnak már mindenkit sikerült megvenni, csak éppen a világ legkorruptabb politikusai közé…..
A hír: Építészeti szenzáció: négy bangkoki sikátort építenek föl Budapesten. Egy mondatban: Szerintem három...
Egy mondatban Jól pofánseszták 2019.03.08 10:43:16
A hír: Mióta Sesztákot kitették a kormányból, a kedvenc építőcége sorra bukja a beruházásokat. Egy mondatban: Ezekből a kegyvesztett oligarchákból lassan összejön egy focicsapat...
A hír: Orbán Viktor állítólag nem szereti a bosszút. Egy mondatban: Igen, ezt Spéder és Simicska is megerősítette a Népszabadságban...
Egy mondatban Kádercsúszda 2019.02.25 11:21:04
A hír: Menesztették a János-kórház főigazgatóját. (A kórház élére Takács Péter kerülhet, aki jelenleg az Emberi Erőforrások Minisztériumának főosztályvezetője.) Egy párbeszédben: - E'mmi? - kérdezte a volt minisztériumi főosztályvezető. - Egy kórház - válaszolta a portás...
"A menjek országa." Agresszív féldisznó kommentje a 444.hu Index: Menesztették a János-kórház főigazgatóját c. cikkéhez...
"Én azt figyeltem meg, hogy minden választásnak soha nem volt még akkora tétje mint ami épp most jön." Galamb kommentje  a 444.hu Kövér: Az ellenfél mindenhova beépült, és hálózatszerűen működik c. cikkéhez...
∫ln(x)dx = Orbán Egy Geci +C  kommentje a 444.hu Idén 4 milliárdból állítja a sportlétesítményeket a kultúra szolgálatába a kormány c. cikkéhez. "Én ezt úgy képzelem el, hogy a magyar válogatott minden kapott gól után felmond egy versszakot az János vitézből. Mondjuk azt nem tudom, a második…..
Szemérmetes naccsád kommentje a 444.hu Ezt a 7 pontot jelentette be Orbán c. cikkéhez. "Ennek hallatára, máris elkezdtem ovulálni..."..
Carmilla kommentje  a 444.hu Ezt a 7 pontot jelentette be Orbán c. cikkéhez. "Üzletet köt a magyar nőkkel, holott bevallottan se egyikkel, se másikkal nem foglalkozik."..
A hír: Eszközhasználó majmok szöktek meg a belfasti állatkertből. Egy mondatban: Igen, és már a Várkert Bazárban gyülekeznek!..
Mindegykivagyok kommentje a 444.hu 190 millió dollárral tartozik ügyfeleinek a netes tőzsde, mert meghalt az egyetlen ember, aki tudta a jelszót a trezorhoz c. cikkéhez: "Kriptavaluta"...
Egy mondatban Ha jól értem... 2018.12.13 00:11:40
"Amikor gyerek voltam, a közvetlen szomszédunk Feri bácsi és Julcsi néni voltak, akik hát. Na, néni és bácsi. Én féltem tőlük, mert Feri bácsi anno csendőr volt, meg körbe volt kerítve a házuk mindenféle drótokkal. A kutyájuk is szabadon volt engedve, de volt rajta kolonc, azaz a nyakába akasztott…..
Egy mondatban Fővárosi fogászat 2018.12.07 20:46:04
A hír: Tarlós két új hidat ígér a következő ciklusra. Egy mondatban: Szerintem az egyik híd korona lesz...
Kígyóvállú kommentje  a 444.hu Halált megvető bátorsággal shoppingolt a bűn fővárosában Orbán Ráhel és Tiborcz István c. cikkéhez: "A 'magyar ne lopj' kiírás még sosem volt aktuálisabb Ausztriában."..
Pesti Gúnár kommentje a 444.hu Rekord mennyiségű áramot használt el az ország csütörtökön c. cikkéhez: "Jut bőven zsé békemenetekre."..
STN.Krissz kommentje a 444.hu 606 000 000 forintot költ a kormány a jövő évi junior tornász-vébére c. cikkéhez: "Az a 6 misi azért van a végén, mert annyi a vb, a többi meg a feneketlen kút..."..
Mindegykivagyok kommentje a 444.hu Újabb nagy sporteseményt rendez Budapest, 2023-ban Magyarországon lesz az atlétikai világbajnokság c. cikkéhez:  "Minek ennyi stadion, mikor van egy sportzsarnokunk?"..
A hír: CEU: Kiszorítottak minket, 2019 szeptembertől Bécsben indulnak a képzések. Egy mondatban: Egy közepesen tehetséges Fejér megyei labdarúgó úgy döntött, hogy...