Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Dread Naughty

0 bejegyzést írt és 301 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Bár én is jobban örülnék annak, ha a szlogen az lenne, hogy mivel mindenki élete egyformán számít, így a feketék élete is, végül a szlogen az lett, hogy számít a feketék élete (Black Lives Matter). Amire sokan azt válaszolják, hogy mindenki élete számít. Persze, logikus, igen, mindenki élete számít,…..
Dread Naughty 2020.07.12 17:03:19
@Kikívánkozott belőlem:
Ha megkérlek, válaszolsz nekem őszintén egy kérdésre?

Mindössze ennyi volna:
Tényleg, valóban a lelked mélyén hiszed, hogy a fajtátok győzni fog és elsöpör minket ciszestül, fehérestül, férfistül, heterostul a ti nagy vörös démoni forradalmatok és végül hatalomra kerülve megkezdhetitek a mi vagyonunk/pozícióink/értékeink egymás közti szétosztását?
Dread Naughty 2020.07.12 17:25:52
@Kikívánkozott belőlem:
1. Nem kell okoskodni. fajtát írtam, nem fajt. De tisztelem a próbálkozást...
2. Oké, értem, te abbna hiszel. De, tényleg csak a vicc kedvéért tegyük fel, hogy a férfiak nem fogják hagyni magukat elnyomni. Tegyük fel, hogy még tettlegességig is hajéandóak elmenni azért, hogy megvédjék magukat, a jogaikat, a vagyonukat, az életmódjukat. Ebben az esetben mire tippelsz, sikerre viszitek mégis a nagy októberi szocialista forradalmat?
3. Közhely. Pont annyira értékes, mint ha azt írnám, hogy "aki nyer, az győz".
ráadásul igen buta is, mert nem ti találjátok fel a "hatékonyabb rendszerré" eufemizált elnyomást és kifosztást, ezt már párszor végigvitték az elvtársaitok a történelem során és hidd el, a népesség többségének még meg vannak a jegyzetei ezekről...
4. És ugyebár azt, hogy én mivel járok jobban, valami fura okból te vagy más leszbikusokból álló testület fogja megmondani, ugye eltaláltam?
Például azzal, hogy adjam át a pozíciómat, a vagyonomat az általatok kinevezett egyedek számára... azzal én igenis jól fogok járni, ugyi?
Dread Naughty 2020.07.12 18:14:16
@Kikívánkozott belőlem:
Hű. Olvass kérlek közgazdaságtant.
A kevesebb adóval megvalósított magasabb színvonal nem egy valós alternatíva, ugyanis ha az volna, már ráléptünk volna erre az útra. Tudod, ha kevesebb pénzzel mész a tescoba, nem fogsz tudni többet venni a szokásosból, max a szarabból.
Ha neked mégis megvan ez a csodarecept, megoszthatnád velünk.
(Pls hagyd ki a bullshitelős részt varázsütésre megszűnő korrupcióról, kevesebb adóból kifizetett magasabb bérekről vagy a női vezetők megjelenésétől várt hatalmas többletnyereséget)

"2. Ki akarja a férfiakat itt elnyomni? Az a kérés, hogy ne nyomjunk el valakit nem jelenti azt, hogy mást el kéne nyomni. Lehet simán úgyis élni, hogy nem nyomunk el senkit s senki nem nyom el minket."

Az kurvára tetszett :)
Láttál mostanában videókat Amerikából?
Térdepeltetik a fehéreket; túl sok vitát nem engedélyeznek egy-egy szobor megtartását illető kérdésben; fekete milíciák járják a városokat; ha valaki nem deklaráltan demokrata és volt az elmúlt 60 évben "blackface", azt megkaraktergyilkolják, kirúgatják, zaklatják, fenyegetik, de ha balos és narratívabarát az illető, nem is foglalkoznak vele...
Annak esélye, hogy egy rendőrt egy feka lő le, 18.5-szer nagyobb, mint hogy egy fegyvertelen fekát lelő egy rendőr.
Erre jöttök ti, agresszív leszbikusok és furamód inkább gabalyodtok össze a nőket becsmérlő rapszövegek ellenére is a fekákkal, a BLM-mel, az erőszakos közösülés megtestesítőivel, a migránsokkal és az antifával, mert amolyan globális O1G-koalíciót alkotva azt hiszitek, hogy a közös ellenség jobban összeköt, mint amennyire bármilyen alapvető ellentét távol tart.

Hogy ki akarja a férfiakat elnyomni? Hát aki kvótákat akar. Mert te is tudod, hogy nem férfi kvótákról van szó sehol sem. A fehér férfiak helyeit akarják újraosztani bénáknak, nőknek, színeseknek, buziknak... bárkinek, aki nem cisz-hetero-fehér-férfi.

+1. Te, észrevetted amúgy, hogy nem válaszoltál?
Segítek: "De, tényleg csak a vicc kedvéért tegyük fel, hogy a férfiak nem fogják hagyni magukat elnyomni. Tegyük fel, hogy még tettlegességig is hajlandóak elmenni azért, hogy megvédjék magukat, a jogaikat, a vagyonukat, az életmódjukat. Ebben az esetben mire tippelsz, sikerre viszitek mégis a nagy októberi szocialista forradalmat?"
Sokáig úgy gondoltam, hogy a kvótával csak tovább nehezítenék azok munkáját, akik a kvótacsoportból minden nehézség ellenére pozícióba kerültek. S ennyi, ezért egyértelműen elleneztem. Bár ezzel kapcsolatban a véleményem nem változott, azóta kicsit kifinomultabb, s borúsabb lett az álláspontom: nem…..
Dread Naughty 2020.07.07 14:54:09
@Kikívánkozott belőlem: Ennyi? Ada Lovelace és a számolás joga?
Azt vágod, hogy mezei számolások automatizálása kb annyi, mint 2-3 excel-függvény használata?
Nem véletlenül csinálták azt nők, mert kulimeló volt, betanított szar.
Ez sajnos nem igazolja a tételedet, hogy az "első programozók" nők voltak.
Az első programozók vélhetően megírták az első nyelveket, amiken megírták azt a platformot, amin a te hősnőid elvégezhették a kulimelót. Érted?
Elég vicces a gondolat, hogy a feministák elhitetik magukkal, hogy a férfiak építettek holmi furi áramköröket, véletlenül jól kötötték őket össze, de használni nem tudták, sőt azt se gondolták, mire lehet majd jó az a szobányi elektromos fűtőtest... de ekkor megjelentek a horizonton a nők és kész, megteremtették a programozást :)

Amúgy, ha már felcsaptál pár kommersz szart, szégyen, hogy az egyedüli valódi említésre méltó, úttörő nőt, Grace Hoppert meg sem említetted.
Dread Naughty 2020.07.07 15:22:24
@Kikívánkozott belőlem: Nem.
Én egy szóval nem mondtam, hogy a nők nem képesek jó programozók lenni. Szimplán, csak nem azok, mert a legtöbbjük kerüli a szakmát, aki meg bejut, abból is kisebb a merítés és egyszerűen jut 90 férfire 10 nő(optimista becslés).
Amúgy jóval több nő lehetne az... de azok a nők, akik megfelelő képességűek volnának, sajnos általában másban is tehetségesek, így van választási lehetőségük és valami fura októl vezérelve inkább lesz belőle idealista állatorvos, zongoraművész, biológus, jogász.
Emiatt a férfiakat, a patriarchátust, a teszto-szagú programozói közeget felelőssé tenni kissé megmosolyogtató...

Amúgy megint kiérzem ezt a keserű sértettséget amiatt az egyetlen ügy miatt, amikor egy ismeretlen nyelvű kódba belenyúlt és saját bevallása alapján majdhogynem életet teremtett, annyira ügyes volt.
A gond az, hogy magácska nem teremtett. Magácska használ, felhasznál vagy foltoz.
Majd amikor nem fogadja el a világ a saját véleményét a "teremtettem vs. nem teremtettél semmit"-kérdéskörben, durván morci lesz és elkezd blogolni...

Nem akar ajánlani nekem esetleg egy könyvet?
(Legyen valami leszbikus által írt szar, ami a nőket, mint az ultimate victim-eket mutatja be. Van valami ilyesmije?)
Dread Naughty 2020.07.07 17:39:09
@Kikívánkozott belőlem:
"a "fura okról" annyit, hogy első végén tanácsolta azt először a tanárom a szüleimnek, hogy tereljenek inkább másfelé, mert a társadalom nem fogadja el a matekból ennyire kiváló nőket, s miután másban is kiemelkedő tehetségem volt, inkább azt csináljam. Később hasonló esetek évente többször megismétlődtek."

Nekem meg 4.78 volt az átlagom matekból 8. év végén és 3-ast akart ebből adni nekem a tanár(nő). Szerencsére épp a lányok lobbizták ki számomra, hogy legalább a 4-est megadja.
Később programtervező matematikus szakra mentem...
Kérdés, hogy én ebben beleláthatom-é az általános iskolai matriarchális fiú-elnyomást a szakmai véleményed szerint??

"Teremtés: hm... mi a teremtés Ön szerint? Egy projekt és szervezet felépítése nulláról teremtés, vagy az is foltozás, a világ folyásának a foltozása?"
Felépítesz egy önálló, dokumentált, tesztelt, átadott programot, ami valami célt szolgál, akár bármilyen IDE használatával.
Ez konkrét példa, tudom - ahogy a gyerekszülés is teremtés, méghozzá talán a leginkább az nevezhető annak - de csak szembe akartam állítani az emlegetett foltozgatással, amire magácska olyan nagyon büszke.

"(legalább egy másik csapat is próbálta évekig megoldani, nekem kevesebb, mint 5 hónap elég volt rá)"
Ezt valahogy nehezemre esik elhinni. Mármint minden minden egyes részletét...

"Ugyanez igaz szerintem egy programra is, de valamiért Ön szerint a semmiből felépítés tűnik a keményebb diónak."
Mert sokkal több tervezés, meló, kódolás, konstans tesztelés kell hozzá. Meglévő foltozgatásához, amennyiben jól dokumentál a program(értsd: átlátható a kód, megfelelően kommentált), az kevesebb idő, teszt, felelősség és pénz.
De írjon erről bárki jelenlévő programfejlesztő. Ők legyenek a bírák...
A magyar őstörténet kérdései a mai napig erősen megosztják a hazai történész-társadalmat: több elmélet (úgynevezett "iskola") létezik ugyanis, melyek mindegyike más megközelítéssel vezeti le, hogy mikor, hogyan és hol formálódtunk néppé, illetve hogyan jutottunk el a Kárpát-medencébe. Róna-Tas…..
Dread Naughty 2020.07.04 15:29:35
Őszinte leszek.
Ez az egész ötlet, hogy mi "valahonnan jöttünk" egy baromság.
Természetesen Árpád népe megérkezett a K-M-be, de meggőyződésem, hogy ekkorra ők csak kisebbséget jelentettek a meglévő népességhez képest, különben rettentően hülyének nézik az mbert azok, akik a hivatalos kánont akarják lenyomni a torkunkon: minket csúnyán elpicsáztak a besenyők, lemészárolták asszonyainkat, kölkeinket, amíg hadban jártunk a bolgárok ellen, így a megmaradt emberekink hanyadt-homlok menekültek át a Kárpátok hágóin.
Ez ezért is rémesen ciki állítás, mert sajnos tagadhatatlan, hogy a megtépázott, agyonalázott, harchoz is töketlen magyarok utána 50 éven keresztül szimultán szopatták Európát egészen a spanyolokig bezárólag, sőt a 907-ben mocskosul brutális, megsemmisítő vereséget mértek egy rájuk törő német-frank seregre.

Meggyőződésem, hogy nemigen értik az emberek, hogy a "népek" nem alakultak még ki akkorra, sem pedig azt, hogy a styeppei népek egész másként gondolkodtak, mint a megtelepedett, csak 5-10km-es körben gondolkodó népekkel ellentétben.
Amikor elhagytuk Kazáriát, a 10 magyar törzsből(Ono-gur) 3 kivált és Szavárd magyarok(Sabartoi Asfaloi) néven haknizták végig a Kaukázus déli részét, majd porladtak szét az ottani iszlám népek közt.
Mit tett ekkor Árpád-népe? Nem rinyált, hanem bevett 3 új törzset(kabarok), mert egyszerűen pragmatikusna gondolkodtak. Ki volt számolva, hogy mekkora mennyiségű néptömeg és harcos kell a törzsszövetség szálláshelyének effektív megvédéséhez.
Leszarták, hogy a kabarok milyen nyelven vartyognak, csak tolják velük együtt a szekeret, ennyi.

Ez az attitűd persze nem 800 körül lett "feltalálva".
Ahogy látjuk a történelmünkből is, a beköltözés után befogadtuk a besenyőket, kunokat, jászokat is nem kis mennyiségben és gyepűnépként szét lett szórva a K-M területén. Éppen úgy lettek befogadva, ahogy Árpádék, őket megelőzően kései avarokat, az avarokat, a hunokat,a szkítákat,stb.

Itt egy kevert nép élt, amit tovább hígított pár másik kevert nép is.
A magyar nyelv pedig egy lingua franca, amit amúgy elég sokan beszéltek a Fekete-tengertől északra eső vidékeken... egészen a tatárok megérkeztéig.

Szvsz Árpád népe alig különbözhetett a Volgai bolgároktól...
Mindenkinek eljön az életében a pont, amikor regel a Tinderre: hiszen ha munkát, húzódzkodórudat, sört, kávét, barátokat már évek-évtizedek óta az internetről szerzünk, akkor miért ne pont a szerelemmel tennénk így? Hát nem? Nincsenek felesleges körök, eltékozolt órák és randik - mindent előre…..
Dread Naughty 2020.05.31 22:30:06
@Almandin: lol!
Na persze.
Igazán normálisnak tűnik az az ember, aki Mészáros és Tibrocz ügyködése miatt elutasít ismerkedésileg egy embert, aki a fieszre szavazott.
Kb. ugyanaz, mintha nem adnám oda olyan szomszédnak a lakásom kulcsát, aki szereti a Fast and Furious 6-ot, mert az abban szereplők olyan felelőtlen emberek...
Beszarok tőletek :)
Dread Naughty 2020.06.03 00:07:53
@Jadeite: Hű, ez mire válasz? vagy mire kérdés?
Kétség kívül sikeresen védekezett az ország, nálunk jobb anyagi helyzetben lévő országokat is felülmúltunk – mondta a miniszterelnök szokásos péntek reggeli monológjában, amit a közszolgálati rádió rendszerint interjúnak álcáz. A melldöngetés egyáltalán nem idegen Orbán Viktortól, ám ezúttal ez a…..
Holnap kezdődik.. az életem egy új fejezete..  Nem akarok ebben a blogban szárnyaló, magasröptű és mélyenszántó gondolatokat írni, mert igazából nem is lenne hozzá lelkierőm. Talán azért csinálom, mert hátha egyszer valakinek jól fog jönni ez a sztori, és lehet amiatt is csinálom, hogy egyszer majd…..
Dread Naughty 2020.04.26 01:54:50
    Időnként érdemes beleolvasni régi idők híreibe. A múlt nagy igazságokra tanít minket.  2009-ben influenza világjárvány tört ki, az ún. H1N1 altípus egy sertésekből eredő, agresszív mutációja okozta. Mexikóból indult év elején, 2009 júniusában nyilvánították pandémiának. Az áldozatok 80…..
Dread Naughty 2020.04.06 02:46:30
@Soha ne tegyel haver a fekete lora:

"Szerintem jo dolog, hogy a Fidesz 4/5-ot kap majd, a spanyol, olasz, francia ballipsi kormanyok pedig megbuknak.

Brusszelnek meg mar annyi, csak a popcornt kerem"

Szerintem az első fele nem jön majd be. Marad a 2/3.
Egyszerűen a libsi, pesti, suttyó gecik nem változnak, ő már így halnak meg.
Viszont az EU-nak vége, ez szinte biztos. Szvsz névleg meg fog maradni, mitn entitás, ami a skandinávokat, az osztrákokat és a hollandokat a németekhez csatolja, de kb ennyi. Egy közepesen fos multilaterális kis kereskedelmi egyezmény zászlóval és isiászos komcsikkal az élen, ennyi.
Hogy mi mihez kezdünk, az nagyban függ a gazdasági helyzettől, de nem lennék meglepve, ha lengyel vezetéssel létrejönne egy Intermarium kaliberű föderáció.
Kínában már most látszik, hogy sokan szeretnének szabadulni a házasságukból. Rengeteg válópert kezdeményeztek, de ez a tendencia már a járvány előtt is jellemző volt: egyre többen döntöttek úgy az utóbbi években, hogy elég a hagyományos nemi szerepekből és az áldozatvállalásból, inkább kiszállnak a…..
Több barátnőm, ismerősöm is van, aki 35 fölött sürgősen szeretne olyan pasit találni, akivel érdemes családot alapítani. Van köztük, aki már talált magának alkalmasnak tűnő jelöltet, és van, aki még mindig csak randizgat, de valahogy egyik férfi mellett se sikerül lehorgonyoznia...
Dread Naughty 2020.02.09 18:31:41
@mimozka:
"Végigolvastam az összes kommentet, de bocsássatok meg még mindig nem tiszta a kép előttem. Nyissátok fel a szemem és az elmém! Mégis ki az aki kell nektek kedves f@szkorhintazó fröcsögők? "

Szerintem ez elég egyszerű:
- ha akarunk gyereket, semmiképp sem egy, a petesejtjeit az egy kezén megszámlálni tudó, gravitáció ellen elkeseredetten küzdő kórót keresünk.
- ha nem akarunk gyereket, mindenképp el fogjuk kerülni a 35+-os gyerekes(értelmeszerű) és még gyermektelen nőket, mert valami fura okból szinte mindegyik fejében ott van ez a kisördög
Eredő: 35+ nő nem kell.

...és ekkor még egy kurva szót nem szóltam a hihetetlen igényeikről, amit a potenciális férfivel szemben támasztanak...
ÉS akkor most képzeld el a helyzetét egy férfinek, aki megfelelően magas számotokra, megfelelően képzett számotokra, megfelelően független számotokra, megfelelően el van eresztve anyagilag számotokra és megfelelően jóképű/elegáns/stílusos/szexis(pick your one) is számotokra. Vajon ez az egyed szerinted mennyire teheti meg, hogy válogathat? Na, őszintén!
Vagy más kérdés: ez ez illető vajon mennyire lehet tudatában annak, hogy ő válogathat? Vajon mennyire éreztethette vele az azt megelőző 20 évben a környezete, hogy ő jó party?
Na, itt, ezen a ponton halt meg a 35+ nők utolsó reménye.
És bocs az őszinte válaszért.
Dread Naughty 2020.02.10 00:09:54
@Irbisz:

"@Dread Naughty:
valahol logikus amit irsz, decsak annak a tipikus valóvilágon felnött érzéketlen fél-szociopaták értékrendje szerint, akiket épeszű és normális nő nagyivben jobban ha teszi ha elkerül, mert ha ilyen emocionális selejtet fog ki, annál jobban jár ha egyedül marad. Persze a hasonlóan szocializálódott, a méltán leszólt golddigger spinéket az ilyenek se riasztják el, zsák a foltja."

Érdekes. Most akkor valami vagy logikus vagy pedig szociopata számítás.
Amúgy le lehet szólni, lehet személyeskedni, nincs ezzel semmi bajom...de egy dologgla igen: meg sem próbáltad cáfolni amit írtam. Nem hoztál ellenérvet, csak érezéketleneztél,s zociopatáztál és golddiggereztél egyet. Vajon más is észrevette?

"mondom ezt 2 válás után, a harmadik esküvő előtt, mert jé, vannak még csodák, egyik ex-feleség se forgatott ki mindenemből, nagyjából normálisan elrendeztük az anyagiakat is"

Bocs, ez most önigazolás akart lenni? És ha igen, mi a fasz volt, amit igazolni akartál?

"És még ugy is h. mindkettőnél maradt gyerekem, nem a hid alatt lakom, hanem a 2. kerület értékes részén. Igaz, én se olyan tuskó barom vagyok amilyennek tünsz (ha olyan lennék mint te, akkor lehet én is itt sirnék mint fentebb annyian, hogy járnak szegény elvált férjek) és az exek se hozzád illő golddiger ribancok, akik tényleg kiforgatják az embert mindenéből."

:D Vannak, akik szalmabábot varrnak és azt püfölik, de te valami nagyon fura és megdöbbentően újszerű, hibrid-érvelési hibát találtál fel. 2 rész önigazolás, 1 rész személyeskedés, 2 rész irrelevancia, némi helyesírási faszkodás ízlés szerint, rázva, nem keverve...

"A 35+ felettiektől való irtózásod meg valami fóbia lehet, mert nyilván jobb formában van 1 jó formában lévő 33 éves mint egy 43 éves, de egy jó formában lévő 43as jobb formában lehet mint egy átlagos 33as."

:D
És nyilván még sokkal inkább egy jól karbantartott 60-as, mint egy elhízott 18 éves...
Azt hiszem, hogy lehetetlen az irreleváns önigazolásoknak felső határt szabni.
De ettől még mindig egy kurva szóval nem cáfoltad a konkrétan levezetett logikámat.

"Továbbá elég sivár gyökér lehetsz, a külső és a feszes bőr csak 1 tényező,"

Tessék szépen egymástól elválasztani a gondolatokat, nem szabad őket ennyire szanaszét hagyni.

"értelmes férfit hosszutávú kapcsolatban nem csak ez vezérel, számit az és előkelő helyen, h. mennyire megbizható a másik, milyen az ágyban, milyen az életstlusa, gondolkodása, vagyoni helyzete, mennyire jönnek ki stb."

Egy gondom van csak: sajnos nem tudhatod rólam, hogy ezek fontosak-e vagy sem a számomra, mivel nem is tettem rá utalást.
Viszont érdekes, hogy mennyire nem tépi meg senki a nőket, akik 175cm alá be se néznek, kopaszodó palinak soha nem válaszolnának, urambocsá gyerektartás alatt sínylődő fasziban nem képes meglátni az anyagilag is megfelelő szinten lévő partnert...
Ott valahol elvész a humor/stílus/megbízhatóság érvrendszere és marad a nyers "bocsika, nem vagy az esetem és jobb, ha ezt elfogadod"-féle attitűd.
Vajon nekem miért nem szabad, hogy hasonlóan pragmatikus elgondolásaim legyenek és megússzam őket büntetlenül?

"persze neked ezt hiába irom, képtelen vagy a megértésére."

Hát persze hogy :)

Amúgy nem vagy te véletlenül nő álruhában, aki a hiányzó white-knight mennyiséget hivatott kipótolni itt?
Tegnapelőtt hoztuk le a hírt: lapátra került a jövő januárban új lemezzel jelentkező, márciusban Budapestre látogató Lorna Shore énekese, CJ McCreery. A zenekar akkor nem ismertette a nem feltétlen könnyes búcsú miértjét, viszont most McCreery egyik volt barátnője, Nicole Garvey által sejthető lett…..
"Nem magyar, full színes bőrű, látszik, hogy etnikumilag nem tartozik ide” — volt képes nyilatkozni egy a magyar parlamentben dolgozó szakértő hölgy, aki a kormánypárti #metoo vonatra is felkéredzkedett...
Sir David Mackay fizikus, matematikus lebilincselő előadásában adatokkal, pontos számokkal mutatja be a megújuló energia realitását és leszámol a divatos, hatásvadász információkkal, reklámokkal...
Szavazzatok az esélyes ellenzéki jelöltre, tökmindegy, hogy ki az! Nem érdekes, ha néhány éve még gárdista egyenruhában masírozott, netán részt vállalt bukott szocialista kormányokban, szidta/dicsérte a cigányokat, a zsidókat, a liberálisokat, vagy éppen a kommunistákat. Csak a közös ügy létezik:…..
Dread Naughty 2019.11.15 21:38:42
@Kőműves Kellemetlen: Hozzád meg ki szólt te buzeráns geci?
Gögöljön meg az összes kölyköd és nézd végig a szenvedésüket... faszfej.
Dread Naughty 2019.11.15 21:45:15
@inreallife: Kiscsifaszom, ez t azért nem érted, mert simán faszhús van az agyad helyén.
Nem politikáról van szó itt és nem választói akaratról, hanem hatalomtehcnikai machinációról.
De ezt még a te faszagyad is pontosan tudja. Tudta már akkor is, mikor elkezdtél gépelni.

Amikor majd eljön egy újabb országos választás, megnézem én, hogy a ti elvtelen körtáncotokat, ahol zsidószámláló náci csókolózik a szemkilövetővel, meg a CEU-s városi buzeráns az exkomcsikra, vajon mennyire fogjátok újra összehozni ezt fajta demokrácia-értelmezést. Lokálisan meg lehetett oldani, hogy előre felosztjátok egymás közt a területet és 1-5%-os, ismeretlen pártok kis szarjankóinak adtok el városokat, de országosan nem.
Ott biza térdelni és szopni fogtok, hogy 10 éve mindig...
Dread Naughty 2019.11.15 22:03:10
@inreallife: Kiscsifaszom, ez t azért nem érted, mert simán faszhús van az agyad helyén.
Nem politikáról van szó itt és nem választói akaratról, hanem hatalomtehcnikai machinációról.
De ezt még a te faszagyad is pontosan tudja. Tudta már akkor is, mikor elkezdtél gépelni.

Amikor majd eljön egy újabb országos választás, megnézem én, hogy a ti elvtelen körtáncotokat, ahol zsidószámláló náci csókolózik a szemkilövetővel, meg a CEU-s városi buzeráns az exkomcsikra, vajon mennyire fogjátok újra összehozni ezt fajta demokrácia-értelmezést. Lokálisan meg lehetett oldani, hogy előre felosztjátok egymás közt a területet és 1-5%-os, ismeretlen pártok kis szarjankóinak adtok el városokat, de országosan nem.
Ott biza térdelni és szopni fogtok, hogy 10 éve mindig...
Orbán Viktor kizárólag az erőben hisz. Ez persze csak a belpolitikájára vonatkozik. Külföldön ugyanis inkább hízeleg, alkudozik, ígérget, ott az erő alkalmazása nem hoz túl sok eredményt számára. De ez az állítás igaz lesz a közeljövőben itthon is, hiszen minden valószínűség szerint az ellenzéki…..
A klímaaktivisták kedvenc érve, hogy minden fontos megoldás a rendelkezésünkre áll, csak a politikai elhatározás hiányzik ahhoz, hogy komoly lépéseket tegyünk a klímaváltozás megfékezésére. Bár a törvénykezés szempontjából ez az állítás igaz, hogy van jó néhány megoldás, amivel már lehetséges…..
Sokan dicsérik a 90-es évek filmjeit, a legkevésbé sem alaptalanul, amit az 1995-ös, hamarosan levetítésre kerülő (szombaton az egyik TV csatorna műsorára kerülő) "Pár lépés a mennyország" (A Walk in the Clouds) című romantikus film is bizonyít. A nagyon szép és megható történetet a mexikói Alfonso…..
Dread Naughty 2019.11.10 19:58:02
Adott egy mindenféle felmérések szerint a világ élvonalába tartozó társadalom, ami az emberi jogok, a jólét és rengeteg egyéb tényező szempontjából a legjobb helyek közé számít. Mihez kezd egy ilyen ország a bevándorlókkal? A kérdés nyilván nem új, de egy sorozat most egészen érdekes megközelítésben…..
Nem tudom magamban tartani tovább mindazt, melyet nap, mint nap megélek női létem által. Csodálatos érzés aktív résztvevőnek lenni abban a folyamatban, melyben a férfiakhoz való viszonyulásunk, elhelyezkedésünk az alárendeltből mellérendeltté válik, szépen lassan. Boldog vagyok, hogy ebben a női…..
Dread Naughty 2019.11.01 16:01:54
@PeniValdes: Lehet, de mégis a nők etetik magukat az ilyen önigazoló baromságokkal a blogjaikon, majd cenzúrázzák a nem tetszetős kommenteket.
Láttál te valaha olyan nőt, aki szerint ő maga nem a nagy, erős, önálló, igazi, új nő megtestesítője volna?
Dread Naughty 2019.11.01 22:39:57
@PeniValdes: Kérdés, hogy mire gondoltál: igazi, hagyományos nőre, vagy olyanra, aki szerint ő maga nem testesíti meg a hiperszuper, modern, erős, nagy nőt?
Az elsőből természetesen nagyon sokat látok. Sőt, meglepően sokan vágynak a hagyományos női szerepre, a hagyományos kapcsolatra, házasságra, felvenni a férjük nevét, a háztartás vezetését pedig nem tekintik Nobel-békedíj jelölési alapnak.
Ezek a nők melóznak, sminkelnek, randiznak, szülnek,stb.
...és valóban kevésbé vannak reprezentálva az online térben, mint mondjuk az ilyen bloggerina-félék.
Épp, ahogy a konzervatív értékrend alapból számkivetettséget jelent ma az online dimenzióban általában.

A férfiak agyát sokkal nehezebb átmosni. Talán pont azért, mert mi nem "aggyal választunk".
A férfi ma is épp arra mozdul meg, mint 30 éve, 100 éve vagy 10000 éve, ergo azok a nők, akik szeretnének valóban palit fogni, pontosan ismerhetik ennek a receptjét.
A kérdés csak az, hogy elfogadják-e ezt a receptet, vagy mindenáron a férfiak megreformálását tűzik a zászlajukra.
Azt hiszem, nincs szégyelnivaló abban, ha valaki online társkereső platformokat vesz igénybe a párkereséshez. Legyen szó alkalmi kapcsolatról vagy hosszabb távú elköteleződésről, a közösségi médiának és az internet hatásának köszönhetően a kínálat a netre költözött, mi pedig a telefonunkon…..
Dread Naughty 2019.10.25 22:04:45
@kunzsuzsi: Kissé naiv, amiket mondasz, de amolyan tiszteletreméltóan naiv. Érzem, te hogy őszintén remélsz olyasmit, amit ezzel a pár évtizeddel a hátam mögött már megmosolyogni sincs kedvem. De ez persze én vagyok és az én saját tapasztalatom...

Ezek nem mesterséges különbségek, hanem zsigeri, elemi, természetes különbségek. A bibi ott van, hogy te egyetlen darabot emeltél ki a sok közül. Azon sokaság közül, melyek némelyike a nőket szopatja, másik a férfiakat. Némelyik a nőknek jelent feltétlen előny, mások meg a férfiaknak.
Az ember pedig egy olyan jószág, amelyik hajlamos mindent úgy ferdíteni, cheerypickelni, hogy a saját szemében ő jöjjön ki minden rendszer egyetemes áldozatának. A társadalmunk nem más, mint egy hatalmas önjelölt áldozat-világtalálkozó.

Te még mindig próbálod elhitetni magaddal, hogy elfogadod ugyan, amit tőlünk hallasz, de ettől még nem lehet igazunk. Ezt még szerintem te is belátod a magad módján.
Viszont sajnos igazunk van. Tudok neked kutatásokat linkelni arról, hogy a minél több faszt látott nők boldogság-faktora, kielégíthetősége, hűsége alatta marad a kevés faszt látott nőkének.
Ezzel az információval, ezzel a kutatással persze te magad is azt teszel, amit csak nem szégyellsz.
Felfoghatod nőellenes kirohanásnak, megrendelésre készült, hamis kutatásnak,stb.
Ez csak attól függ, hogy mihez van gyomrod és mihez nincs.
Egy dolgot azonban mindentől függetlenül el kell ismerned: nemigen fogsz olyan nőt találni, aki sok faszt fogott és ennek ellenére belátná, hogy ezzel hibázott.
Ha ezt belátod, azt is látni fogod, hogy a sok faszt fogott nők valamiért egymásra fognak találni a megfelelő fórumokon és kölcsönös önigazolásokba fogják hajtani egymást.

Tudom, hogy nehéz dolog szembesülni az valósággal. Mi, férfiak ezt százasával kapjuk meg a Tinderen és gyanítom, hogy a legtöbb nő fél napot sem bírna ki a férfiak sorsával, a lenézéssel, az elutasítással, amit jelent. Viszont számotokra meg ez a "vigyáznom kell a számokkal"-játék az a nehézség, amivel nekünk nem kell szembenézni. Valamilyen szinten tehát én is átérzem a posztodban vázoltakat, de akkor is annyit tudok mondani, hogy a világ így teremtődött meg.
viszont ha rendszert akarsz borítani, jobb ha előbb végiggondolod, hogy mi egyéb fog még borulni ezzel együtt. Tartok tőle, hogy a nők túlnyomó többsége számára a gyereket is kiöntenék a fürdővízzel...

Viszont ettől még micro szinten nem változik semmi. Hiába vagyok én relatíve ilyen vagy olyan, default balra-húzás vagyok még az olyan nők kezében is, akikhez bottal nem nyúlnék.
Aztán telnek-múlnak az évek, és amikor már egy kezükön számolják a megmaradt petesejtjeiket, hirtelen megalkudnának, megbékélnének, elfogadnának.
Dread Naughty 2019.10.27 18:14:17
@kunzsuzsi:
1 -

@kunzsuzsi:
" a naivitással nem lőttél mellé - ennek minden előnyét és hátrányát vállalom"
Azért vigyázz ezzel, mert a naivitás olyan kétélű fegyver, akár a hatalmas mell: egy ideig élvezheted a jótékony hatását, de hosszabb távon fájdalmas és nehezen kezelhető problémákat fog okozni...

"Zavar, mert nem értem, hogy miért lennék kevesebb attól, hogy X helyett X+N sráccal kerültem intim kapcsolatba. "
Tudod mit? Faszom, teljesen egyet tudok érteni. Ebben alapból nincs semmi logika és ez egy fájdalmas és embertelen eljárás. Valamiféle negatív diszkrimináció, aminek elvileg ellene volna a mi nagyon woke, nagyon érzelmes, nagyon értő társadalmunk.
Csak hát szembejön a valóság és nagyot csulázik az arcodba.
Épp ahogy az én arcomba is, mikor hasonlóképp érvelek azzal, hogy 170-es magassággal is épp annyira élvezetes társaság kéne legyek, mint a kívánt és imádott 180+oksok...

"Számomra ez egyáltalán nem befolyásoló tényező, akkor sem, ha..."
Ez a gond. Én is mondhatom, hogy dicsérj agyon most azonnal, amiért számomra nem fontos, hogy épp munkanélküli vagy-e, van-e lakásod, kocsid, stb., de valljuk meg, hogy csak nevetségessé tenném magam vele. Ezek nem azok a kvalitások, amik mentén a nőket mérjük, ezek a férfiakat mérő kvalitások.

"Ugyanakkor bevallom, sokat gondolkodtam a kritikákon, amiket itt a poszt alatt megfoglamazta(to)k és egy ideig szégyelltem is magam, hogy mekkora kurva vagyok én most."
Tudod, ez is hiba. A gond ott van, hogy továbbra is hinni akarod, hogy fekete és fehér létezik, igaz vagy hamis.
De mi nem azt mondjuk, Te konkrétan kurva vagy, hanem azt, hogy akként fogunk kezelni, ha sok faszt fogsz és megpróbálsz velünk összegabalyodni utána.
Ezt nehéz másként elmondani, de szerintem te is pontosan tudod, hogy amikor az 170 magas srácot balra húzzátok, bűnt követtek el. Talán enyhe, talán kellőképp relativizálható bűnt, de akkor is bűnt. Nem adtok neki esélyt egy felszínes és előítéletes döntés révén.
Kérdés, hogy emiatt tetemre lehet-e hívni titeket? Ha nem, akkor sajnos minket sem lehet. Mi is élhetünk a jogunkkal, hogy a nagymellű, kerek seggű, arányos és kevés faszt fogott nőket preferáljuk büntetlenül az összes többi fellelhető kombinációval szemben. Mást néz a két nem és ezek vagy mind igazságtalanok vagy egyik sem az.

"Egy másik posztom alatt pont az volt a kommentelők baja, hogy miért beszélem le a férfiakat a női orgazmus kergetéséről"
Nem ismerem a posztot és rá se kerestem, de teljes mértékben egyet tudok érteni. A női orgazmus hajszolása csakis extra nyomást jelent a nők felé, amire qrvára nincs már szükség. A nők egy része fröcsköl és már a szopás gondolatától is elélvez, de ez masszívan a kisebbség. Aki volt már több nővel is, tudja, hogy jelentős részük számára az orgazmus több dolog együttállásának függvénye: nyugalom, idő, terhes gondolatoktól mentes időszak, lazultság, érzelmek, bizalom,stb. Én kiverem magamnak 4 perc alatt, ha megfelelően vonzó csaj van a szemeim előtt, de ti mások vagytok és ezzel nem is kell versenyeznetek. Ha azzal mérlek téged, hogy mennyiszer élvezel el a kezeim között, bele foglak hajszolni a csalásba, a hazugságba és ez egyszerűen nem lehet a célom. El kéne végre fogadni, hogy egy nőnek lehet orgazmus nélkül is jó a szex és sok orgazmus mellett is szar az érzelmi elégedettsége...
Viszont ennek belátáshoz tapasztalat kell és nem szabadra magadra venni, ha épp nem élvez el a nő. Ezt viszont egyelőre szuggerálni kell, mert épp az ellenkezőjét mantrázza minden fórum: a nő orgazmusa lett az egyenértékes, ami mindenkinek rossz. Főleg a fiatal kiscsajoknak, akiknek a férfiképe és a szexualításról alkotott képe visszavonhatatlanul torul ezek miatt. Ők annyit fognak levenni az egész rendszerből, hogy ha elég nagyokat nyögnek a megfelelő időben, jutalmul rucit, autót és egyebeket kaphatnak. Olyasmiket, amiket magukban is tudnak értékelni. Ezzel viszont akár évtizedeket pazarolhatnak el úgy, hogy a szex számukra csak egy cserealapnak szolgáló valami lesz, nem pedig örömforrás.
Dread Naughty 2019.10.27 18:14:49
@kunzsuzsi:
2 -

"Kevés az olyan ember, aki kulturált mondatokban képes véleményt alkotni... Épp ezért, baromira nem szeretném elveszteni az olyan hangokat, amik itt, ez alatt a poszt alatt, vagy egy másik alatt gyűlnek össze - még akkor sem, ha nem értünk egyet."
Ha ez így van, érdemes átolvasnod Sadist kolléga mondandóját. Ugyan néha kissé nyers és humortalan,de nagyon értelmes meglátásai vannak, amik nagyobb közönséget érdemelnének. Több fórumon összeakadtam vele és nagyra becsülöm a tudását, tapasztalatát.

"vagyunk páran úgy, hogy nem vágyunk anyának lenni, de elismerjük annak csodáját. Persze lehet, hogy megcsíp a hülyekígyó 10 év múlva és mindenáron gyermeket szeretnék majd"
Ez az, amiben tökéletesen egyet fogunk érteni. Én sem vágyok családra, de elismerem azokat, akik igen és jogosnak tartom az adózási- és egyéb előnyöket, amiket kaphatnak. Veled szemben azonban én bármikor meggondolhatom még magam és igen, belátom, hogy ez egy természet adta igazságtalanság veled szemben. Ha akarom, én 20 év múlva is nekiállhatok családot alapítani, mert meglett férfi leszek jól kereső munkával, stb., ezzel szemben te biztosan már csak egy kezeden fogod nyilvántartani a megmaradt petesejtjeidet.
Viszont ezzel együtt kell élned, ahogy nekem azzal, hogy a magasságom miatt vagyok érdemtelenül alábecsülve egész életemben.
De jár a plusz pont, amiért nem hiteted el magaddal, hogy egy gyerek minden önigazolásod forrása lesz majd.
Sok nő esik ebbe a csapdába és utána évtizedeken át játssza az önjelölt áldozatot.

Nem, ne vállaljon gyereket senki, aki elég nem eltökélt a téma iránt. Se te, se én, sem más, aki így gondolkodik.
Mi találjuk meg másban a kiteljesedést, de ne nyomorítsunk meg más életeket, ha egy mód van rá.

Kértél linkeket a kutatásokról: www.huffpost.com/entry/more-sexual-partners-unhappy-marriage_n_5698440?guccounter=1&guce_referrer=aHR0cHM6Ly93d3cuZ29vZ2xlLmNvbS8&guce_referrer_sig=AQAAAKcTRhY22ym6r64BmnbGF6l0Efz61pf3wH8xVJl5YrYweNQeaKCTHf_wrdys7Bw5Yf0LzNA0FKLj3l7anmMHzsmnctwo2ve3T7sA0gl4wpp4IC84W3aprey-By9MQPVv3SoFWsjxcd0EOZGrSIfi5Phljjuvca3Az-54Bz8_I_F4

Highlight: "They claim this finding is especially true for women, writing in the report, "We further found that the more sexual partners a woman had had before marriage, the less happy she reported her marriage to be."

Illetve: www.theatlantic.com/health/archive/2018/10/sexual-partners-and-marital-happiness/573493/

Highlight: "...has found that Americans who have only ever slept with their spouses are most likely to report being in a “very happy” marriage. Meanwhile, the lowest odds of marital happiness—about 13 percentage points lower than the one-partner women—belong to women who have had six to 10 sexual partners in their lives. For men, there’s still a dip in marital satisfaction after one partner, but it’s never as low as it gets for women..."
                       „Valaki vagy akar gyereket, vagy nem, ha ingadozik, meg alkudozik önmagával, az megint nem kerek” - Nincs olyan, hogy lehet, hogy akar valaki gyereket. A lehet mögött mindig nem van, de a pasik ilyenkor szokták néha bedobni a jelenleg szót is, amitől egy darabig megnyugszanak…..
Dread Naughty 2019.10.15 01:01:02
"Csak az a baj, hogy ha az egyének kritikus számban vannak ezzel úgy, mint te, akkor megjelenik a társadalmi szövet szétszakadása, a generációk közti szolidaritás felbomlása, az intézmények és társadalmi alrendszerek iránti érzéketlenség. Hiszen pl. a ma negyvenes éveikben járó magyarok tizenéves gyerekei feleannyian vannak, mint ők. És ha egyszer a realitás kirúgja a társadalombiztosítás tartóoszlopait, akkor mi lesz?"

Minden szavával egyetértek Monnshadow-nak és erre a kommentedre szeretnék én is reagálni.
Amit itt leadtál, egy általános siralom a csúszós lejtőre lökve.
De még ha igazad is van mindenben, a válasz rá az, hogy ki a faszomat érdekel?
Tulajdonképp ugyanezen társadalmi szövetet a nők naponta éles fogakkal cincálják, amikor női kvótákat követelnek maguknak a zsíros, de kényelmes állásokba, miközben a csatornatisztítók és ipari alpinisták közé valami fura okból elfelejtik kérni ugyanezt.
Hasonlóképp ugyanezt teszik, amikor elnézik a csak 40%-os férfiarányt a felsőoktatásban, a hatszor annyi férfi-túlórát, a 80%-os férfiarányt a hajléktalanok közt vagy épp nagy vigyorral konstatálják a Nők40-féle vagy a vagyonmegosztási perekre jellemző, a férfiakkal végtelenül igazságtalan rendszert...
Ne legyünk álszentek. Ne csak ott lássuk meg a szolidaritás hiányát, ahol akarjuk. Ezt az egészet sokkal régebben baszták szét és semmi nem fog már azokon múlni, akik ma nem akarnak gyereket.
Tetszettek volna megbecsülni a férfiakat és akkor nem kurvázás, gémerkedés, motorozás, tinderezés lenne a jobb alternatíva, hanem a család, a házasság és a gyerek. Mert igen, a gyerek egy kur*a szar helyzetet garantál a férfinak, ellenben a nők számára kiváltságokat és biztosítékokat ad.
A nők elhitették magukkal, hogy majd ezek a fas*kalap férfiak hozzáidomulnak a "nagy, erős, önálló, modern nőhöz" - amely jelzőt még a legalja, hájas seggű Blankák is magukra aggatnak manapság - és majd lemennek olyan kutyába, amit a feminista korszellem megkövetel, csak amikorra kiderül számukra, hogy ez nem történik meg valójában, már csak egy kezükön tartják nyilván a megmaradt petesejtjeiket és ez jelenti ma a netes-blogos rinya-témák kb. 30%-át...
Szóval tele van a tököm azzal, hogy felmegyek a netre, és mindenhol ezzel találom szembe magam. A fészbúkon, a gyakorikérdéseken, a különféle szenny- és egyéb oldalak kommentszekciójában, a jutyúbon meg még a jó Isten tudja, hogy hány egyéb helyen. Sírnak a pasasok, hogy: - minden nő szemét…..
Dread Naughty 2019.09.22 02:01:26
Mekkora kis faszfej a posztoló:
"Ha jól tudom srácok, előszeretettel jártok fizetősökhöz..."
vs
"Minden nő csak a pénzre hajt"
Nem.
1. Nem MINDEN nő hajt a pénzre. Olyanok is vannak persze."

Milyen cuki, hogy mindössze két sor alatt képes volt az általánosításból eljutni az általánosítás megátkozásáig. Két sor! Bravo

------------------

"Sokkal több szemét pasi van, mint szemét nő."
"A pasik között sokkal több van olyan, aki a pénzre hajt. "

Ha már kijelentesz nyilvánvaló hazugságokat, volnál kedves legalább linkelni a forrásodat?
Tényleg csak a poén miatt.

------------------

" Én speciel sokkal több olyan férfit ismerek, aki..."

Wow, a jó öreg: "az én véleménybuborékomból vett minták alapján egyértelműen kijelenthető szabály, hogy..."-féle hiba.
Tudod, én meg speciel ordas kis faszfej bloggereket láttam eddig csak. És nem nyitok vitát én sem...

------------------

"A másik kedvencem, hogy a palik a tökéletes külsejű, Guccsi-Ármáni cuccokba öltözött, műcsöcsű, műszájú, műpicsájú, agyonsminkelt, műszempillás, műkörmös, szolibarna műanyag picsákat hajkurásszák, és utána elcsodálkoznak, hogy a plasztik külső nem hogy nincs ingyen, hanem még kurva sokba is kerül haviszinten, és mivel az ilyen nők nem dolgoznak, ezért nekik - a paliknak - kell ezt ki/megfizetni. Döbbenetes! És ha egy Ferrarit veszel, akkor is elcsodálkozol, hogy sokba kerül a fenntartása?"

Ez a pont még jogos is, már akire valóban applicable ez a fajta igénymeghatározás.
Mindazonáltal ugye akkor analóg módon azt is átlátod, hogy amelyik nő macsó/kigyúrt/"vállalkozó" palinak szívja csak ki a faszát, az se nagyon csodálkozhat, ha esetleg néha agyonverik, néha nem fogadják el tőle a "nem"-et, néha kuss a neve, ugye?

------------------

"A pasik csodálkoznak, hogy nem találnak nőt, miközben folyamatosan antifeminista, hívsoviniszta dumákat és cselekedeteket produkálnak."

Mert a folyamatosan minket gyalázó dumádtól nekem aztán hű de feláll rád a farkam, nemde?

------------------

"Szóval rohadtul elegem van már a tehetetlen, töketlen, síró palikákból, akik semmit nem tesznek azért, hogy barátnőt találjanak, de a saját hibájukból adódó frusztrációjukat a teljes női nemen kell mindenáron levezetniük."

lol
Ezt a femináci bloggertalálkozókon ingyen pólókra kéne nyomtatnod.
A teljes női nemen... az eszem megáll.
Ekkora fos után képes ezzel a sorral befejezni, hát ehhez kell gyomor.
Dread Naughty 2019.09.22 02:13:36
@Aliz Pethe:
Faszom, ha neked lehetnek elvárásaid, a férfiaknak miért is nem lehet?

Te győzködheted magad a sarokban, hogy az igazi férfi az, aki nem követeli meg, hogy tangát hordj, utálja ha leszopják, de imád házasodni, de ettől mi még teljesen önálló entitások vagyunk saját preferenciákkal.

Te egyetlen okból hiszed azt, hogy jogosak az elvárásaid, míg a férfiaké nem: mert eddigi életed során soha nem kellett tenned semmit sem azért, hogy megkúrjanak. Ez pusztán a természet adománya: több férfi születik és az idősebb, tehetősebb férfiak is mind ugyanarra a 16-30 közötti korosztályra hajtott. Ez elhitette veled azt a hamis érzetet, hogy te valóban annyit érsz, amennyire nagy igény mutatkozik rád,a emnnyien megszólítanak, amennyi férfiből válogathatsz, de ennek semmi köze a te egyedi értékedhez. Ez csupán adatik, mert pinával születtél és nemv agy öreg.

Amint öreg leszel, dagadt vagy aszimmetrikus, mindjárt megcsappan az érdeklődés irántad és akkor majd amiatt fogsz sopánkodni, hogy te ha lejjebb is adod az igényeidet, akkor is csak egyértelműen rangon aluli partnerkilátásaid lesznek.
Ez sem a te valódi egyéni értékedet mutatja majd, hanem puszta közgazdasági alapvetést: kereslet-kínálat-ár, ezek határozzák azt, amit te önigazolásnak használsz épp. Nem azért lehet túl magas az elvárásod, mert annyira jó vagy, hanem mert annyira kevés van belőled és sok belőlem. 10 év múlva viszont megfordul a szitu.

P.S: Az a "férfi ismerősöd", akinek szavaival élve "Több a rendes nő, mint a tisztességes férfi., egy úgynevezett white knight, vagyis egy puhapöcs, aki azt hiszi, hogy virtue signalling révén elérheti, hogy talán lecumizod... amolyan nőmozgalmi jutalom gyanánt, vagy mi.
A másik megoldás, hogy buzi.
Akárhogy is, nemigen tudtok erre vonatkozó statisztikát mutatni, nemde?
Imádunk általánosítani. Imádjuk úgy torzítani a történéseket, hogy az derüljön ki, mi vagyunk a normálisak, a másik pedig teljesen hülye. Jó, olykor ez igaz is. Nálam például tuti így van. De én kivétel vagyok.....
Dread Naughty 2019.09.19 10:45:39
Wow