Regisztráció Blogot indítok
Adatok
SpydeR

0 bejegyzést írt és 10 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Régóta nem írtam már akcióesőről, de mivel itt az év vége, és jönnek a jobbnál jobb leárazások – amikre én is tartalékolok –, ezért itt az ideje, hogy beszéljünk róla egy kicsit. Kezdjük is a legkorábbival, a november 11-én érkező Szinglik napjával, amihez már mennek is a bemelegítő akciók...
SpydeR 2019.03.04 10:16:00
@Kivancsi: Azt mondta, megunta a drónozásból adódó komplikációkat. Ez itt valszeg be lett fejezve. RIP :(
A Jumper T8SG V2 Plus távirányító kapcsán jutott eszembe, hogy írhatnék a Silverware-ről, ami erőteljesen kötődik a Tiny Whoopozáshoz, ami érdekes módon mostanában nagyon felkapott téma lett. Aki esetleg nem tudná, hogy a fenti két fogalom mit jelent, az képzeljen el egy…..
SpydeR 2018.06.28 08:17:12
@Jackal_: Igen, ez a pid tuningnál beválik. De a kalibráció/mentés-nél, ha megcsinálom elkezdenek villogni a ledek és kész. Úgy marad. Se nem ment, se nem kalibrál. :( Repülni is csak aksi kihúzása után tudok ilyenkor vele.
Amúgy nektek mennyi volt a hatótáv? Nekem olyan 60-80m, aztán elhagytam az antennát. Abba a kis lyukba csak egy szál drót fér be. Így most olyan 50-60m, de nagyon kevés. Erre tudtok valami megoldást?
Gyakran látni a kuponajánlatok között 1-2 dolláros Bluetooth trackereket, de akinek már érkezett meg ilyet tartalmazó csomag Kínából, az bizonyára tudja, hogy mennyire jó és használható eszközök ezek... Ha azonban valaki rászánnak ötször annyi pénzt is, hogy 8-10 dollárért vegyen minőségi és tényleg…..
Nagyjából minden harmadik levél abban a témában érkezik hozzám, hogy milyen módon lehet Kínából vám és áfafizetés nélkül vásárolni. Ez igaz a drónokra és egyéb eszközökre – mint például a telefonok, tabletek, robotporszívók - és nagyjából minden műszaki dologra is. Nagyon sok lehetőség jelent meg az…..
Többször is felmerült a Prohadver Drón topicjában, milyen forrasztópákát (nekem csak cinező) és kiegészítő felszerelést érdemes venni. Az elektrotechnikai középsuli óta is elég gyakran forgatom a pákát, és az egyetem mellett is lehúztam egy tűzforró nyarat a Galántai Samsungban a forrasztókemence…..
SpydeR 2018.01.29 07:41:48
Szia!
Én ezt a pákát használom jelenleg:
banggood.app.link/VcjdSb6V5J
Van rajta egy krokodil csipesz, az lenne a földelés?
Ha igen, azt hova érdemes csiptetni?
SpydeR 2018.01.29 19:00:45
Kopter Géza Az ólomveréb 2017.04.12 08:08:17
Aki követi a Facebook oldalam, az tudhat róla, hogy mostanában egy eléggé eszement projekttel foglalatoskodtam, az Ólomverébbel. :D Hogy mi is az az ólomveréb? Az ólomveréb lényeggében egy kétcellás, azaz 2S akkuval hajtott zsebrészer, versenyszúnyog vagy izompacsirta. A QX80 kicsit kezdett már…..
SpydeR 2018.01.24 12:54:11
Egy antagonisztikus vita kioltása miatt szereztem egy Eachine QX95S-t. Jobban megy-e egy egycellás szénkefés gép, mint egy brushless? Érdemes-e viszonylag drágán beruházni egy szénkefementes variánsra vagy elég az olcsóbb, de egyszerűbb megoldás is? Oda adható-e egy fiatalabb delikvensnek vagy túl…..