Regisztráció Blogot indítok
Adatok
sl_ke

0 bejegyzést írt és 15 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Klinger József megrendelésére 1899 és 1900 között épült háromemeletes, premodern lakóház. Tervezőjéről és építőjéről ugyan semmilyen adatot nem őriz a Fővárosi Levéltár, de nagy a valószínűsége, hogy maga Klinger tervezte. Szokatlanul sima homlokzat, monu- mentális eklektikus-szecessziós…..
A jedi nem tér vissza. Legalábbis nem akar... Ilyenkor érzem, hogy repül az idő... Mintha csak a múlt héten léptünk volna ki a moziteremből Az ébredő Erő premiervetítése után – mit mondjak, nem éppen boldogan. A hetedik részről alkotott véleményem azóta se változott, így személy szerint örültem,…..
sl_ke 2020.04.01 15:46:33
@fakarikú: faszság, az SW8 szar.
Ahogy ígértem, a Férfihang legfontosabb tagjai után megvizsgáljuk a sötét oldalt, alámerülünk a szarban, hogy 2019-ig bezárólag, összegyűjtsük az oldal 10 legkártékonyabb személyét...
sl_ke 2020.01.03 21:35:04
@És jő Offélia: te SerialSlut vagy? : )
sl_ke 2020.01.03 23:23:44
@És jő Offélia: sztem te kurvára nem a kérdésemre válaszoltál. a feminista agyrákodat meg már kb. 100 tételes ellenpéldával cáfolták 1000.

kifogáskultúra. ennyik vagytok.
sl_ke 2020.01.03 23:24:38
@És jő Offélia: mi a faszért nem állsz bányásznak, vagy kőművesnek?
A becstelen foglalkozású, megvetett és jogfosztott hóhérok társadalmi kirekesztettsége fizikailag is hatással volt rájuk, mivel kénytelenek voltak a városok peremén, vagy még azon is túl élni. A tisztességes polgárok között közvetlenül nem lakhattak, ami részben a városlakók védelmét is szolgálta a…..
Azt remélem mindenki érzékeli, hogy ha kiderül, hogy muzulmán kéz van a dologban, akkor Franciaország egy héten belül vérben fog ázni. Most kezdjen bárki arról magyarázni, hogy milyen jó dolog a migráció. (A hülyék kedvéért szájba rágom, én nem állítom hogy muzulmán tette, de ha elterjed, hogy…..
Én nem tartom értéknek az úgynevezett férfiasságot meg nőiességet, de ti még mindig a régi szerepmodellekbe próbáltok belezsugorodni, szóval nektek mondom: Nincs annál férfiatlanabb, mint feminizmus ellen picsogni   Nem tudom, mit lehet ezen nem érteni. Nekem ugyan fogalmam…..
Red Style School Szingli party 2019.02.14 23:09:30
A pénzéhes vállalkozók és a gátlástalan marketingesek nemcsak a különböző társkereső oldalakkal hülyítik a bétákat meg az omegákat, hanem a szingli bulikkal is...
A kiegyezés utáni fellendülés az oktatásra is jótékony hatással bírt. Óriási löketet adott az iskolák szaporodásának az Eötvös József nevével fémjelzett 1868-as népiskolai törvény, mely 6 éves kortól 12, illetve 15 éves korig előírta a tankötelezettséget. Amely gyermek nem járhatott magániskolába,…..
Építészeti szempontból rendkívül különlegesnek tartom a debreceni Vásáry István utcát, mely egy külön kis világ. A város egyetlen utcája sem fogható hozzá. Ez a mindössze 200 méter hosszú utca viselte a múltban Rákosi Jenő és Ságvári Endre nevét is, reflektálva a politikai változásokra, de az én…..
A XVIII. század második felétől kezdve Budapesten is számtalan gyár épült, melyek a nagyvároshoz vezető út biztos lépései voltak. De melyek voltak a legrégebbiek, és minek volt piaca abban az időben? Az akkori gyárak közül számos már csak a múlté, helyükön új épületek, lakóparkok állnak. Hol…..