Regisztráció Blogot indítok
Adatok
bringiton

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A vaj az egyik legrégebbi tejterméke az emberiségnek. Markáns ízt ad a szendvicseinknek, vajban párolva még finomabbak lesznek a zöldségek, míg a szakácsok a barnított vagy épp a tisztított vajjal teszik teltebbé az ételek ízét. Egyik leggyakoribb élelmiszerünk, ezért is teszteltünk most 24…..
Újabb téma, újabb autós gyűjtés - ezúttal, ahogy a cím is mondja, híres sportolókról keresgéltem autós képeket. Igyekeztem a mai európai focistákat inkább kihagyni, mert az ő luxus- vagy sportautóikról szóló cikk és poszt volt már ezer, de nem mondom, hogy azért nem csúszott be egy-kettő. És…..
Korábban már írtam a TotalTool-on  a következő  témáról, azaz  tudatosan  csökkentik-e a gyártók a gépek élettartamát,  vagy csak mi érezzük úgy, hogy egyre silányabb a minőség és emellett egyre jobban távolodnak a vevőktől? Akkor hazai mintákon keresztül próbáltam…..
bringiton 2018.05.18 15:37:53
@enzob: ugyanezt akartam írni, "tervezett avulás" van, létezik, csak fordított előjellel. Mikor egy terméket kifejlesztenek, előre meghatározzák, mely alkatrésznek mennyit kell MINIMUM kibírnia. Ez a minőségi szint. Sokszor utólag módosítják is az élettartamot, ha a statisztikákból az látszik, hogy a terméket hamarabb eldobják, új modellre cserélik, mint a tervezett élettartama. Hosszabb időre ritkán terveznek, inkább új, tartósabb modellt hoznak forgalomba, ha van rá kereslet. Persze adott esetben a minőségi szint fenntartására is javíthatnak bizonyos alkatrészek tartósságán.

De a lényeg, hogy tegyétek össze a kezeteket és dicsőítsétek ezt a modellt, különben nem lenne gazdaság, se munkahelyetek, se semmi. Óriási mértékű inflációt gerjesztene, ha nem így lenne és így tovább. Ezt tanítják és ennek így is kell lennie.
Mikor a magyarországi tévék belevágtak a hazai sorozatgyártásba, akkor valószínűleg mindenkinek A mi kis falunkéhoz hasonló siker lebegett a szeme előtt. A már az első évadban is kifejezetten népszerű sorozat a második évadra tovább tudta növelni egyébként is óriási…..
bringiton 2018.03.26 11:53:09
Én 2 részt láttam véletlenül belőle, nemrég a postásosat meg a mostanit. A postásost teljesen értetlenül néztem, kínos szerencsétlenkedés, ami csak nyúlt mint a rétestészta, aztán nem vezetett sehová. Nem értettem, miért nem hív mentőt vagy orvost, ha már elütötte, miért kell rejtegetnie a faszit. Aztán látom, hogy a faszi valójában csaj... Aztán a csaj magához tér annyira, hogy sipítozzon, ripacskodva hogy gyilkos, gyilkos vagy mittomén már. Visszaájult, a semmi folytatódik. AZTÁN TÉNYLEG AZ VOLT A SZITUÁCIÓS KOMÉDIA, HOGY BEJÖN A TRÓGER BORSÓVAL? Volt qrva sok idejük felépíteni egy félreérthető, kínos helyzetet, ahol a nője, meg a családja (ha van) rányit? Nem tudott volna a faszicsaj pont akkor félájultan ráborulni 69-ben vagy akármi?
Aztán meg kerestem az autón, hogy hogy nyírt az el egy aluminium táblát. Nagy nehezen látom, hogy odamaszatoltak valamit a lökhárítóra FEKETÉVEL. Tényleg nem volt a bontóban 10ezerért egy törött lökhárító?

Szánalmas az egész. A színészek szarok, a nagy nevek spaceholdernek vannak vannak benne, a komikus óriás Reviczky is csak egy szomorú öregember benne. A házasodós csaj úgy játszik, mint egy nagyon akaró színjátszó körös gimis tyúk. Semmi természetesség, látom, ahogy eljátssza a leírtakat. A karakterekben semmi hitelesség, nincs fejlődés, a részeg, full alkesz trió egész jó fizikai állapotban van, a ruháik nem mocskolódnak túl, a borosta állandó hosszúságú. És kurvára nemviccesek. És nem részegek.