Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Zámpori Márton

4 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az 1978-ban alapított olasz divatház neve mára egyet jelent a luxussal, a fényűzéssel, az eleganciával és a határt nem ismerő divatkreációkkal. Kevesen ismerik azonban a történetet, ami a híres gorgófej és a méregdrága termékek armadája mögött áll. Ahogy Gianni Versace…..
„Az illatnak meggyőző ereje van, erősebb a szavaknál, pillantásoknál, érzelmeknél és akaratnál. Az illat meggyőző erejét nem is lehet elhárítani, mert az illat lélegzetünkkel együtt kerül a tüdőnkbe, betölt, elborít, és nincs ellenszere.” - Patrick Süskind: A parfüm...
Zámpori Márton 2018.02.12 17:27:16
@Charly Firpo: A cikk megírásánál inkább az ismert, könnyen hozzáférhető parfümöket igyekeztem bemutatni, mivel nincs mindenkinek lehetősége a Jo Malone-ban vásárolni, bár csak ajánlani tudnám. A cikk neve nem Egyedi illatok férfiaknak, hanem Tökéletes illatok férfiaknak. A férfiak többsége nincs tisztában azzal, hogy mi az a fás, virágos vagy citrusos illat, nem veszik figyelembe a saját bőrük természetes illatát és nem fordítanak igényt arra, hogy különböző terméket használjanak télen és nyáron, a parfüm tartósságáról nem is beszélve. Ebből kiindulva szerettem volna tájékoztató jellegű cikket írni, sajnálom ha nem nyerte el a tetszésed.
A "Hestyle" egy látványnév, a stílus pedig egy mindenki számára szubjektív dolog, amiről épp ezért fölösleges vitatkozni. A harmincas kölyökképű szakállas bájgúnárok pedig egy utópusztikus világban léteznek, mert harminc felett elég ritka, ha valakinek baba arca van szakállal. Nem fogom kiemelezni az összes logikai bukfencet, mert se idő se igény nincs rá, remélem megtalálod a hozzád illő stílusos, egyedi illatot, sajnálom, hogy ebben a cikkem nem tudott segítséget nyújtani. További szép napot Neked.
A férfiak „egyetlen igazi” ékszereként tartják számon, mégis kevesen tudják, hogy az 1900-as évek elejéig kizárólag a nők viselték a ma már számtalan variációban elérhető karórát. A viselet nem a dekoráció célját szolgálta, hanem a praktikumot. Az egyetlen logikus helynek, ahová időmérő…..
„A modor mutatja, mit érsz.” – Ikonikus mondatok, híres nevek és szerethető karakterek. Matthew Vaughn 2015-ben mutatta be a Kingsman első részét, ami akkor nagy sikert aratott, annak ellenére is, hogy a kémfilmek sokadik bőrét láthatták lehúzni a nézők a mozivásznon. Idén szeptemberben újra…..