Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Szállásvadász

114 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Bár a Szent Erzsébet Mórahalmi Gyógyfürdő jelenleg nem fogadhat vendégeket a járványhelyzet miatt, de a fürdőben addig sem tétlenkednek. Az elmúlt időszakban 290 négyzetméterrel bővítették a csendes wellness részleget többek között 40 fős szaunával és hatalmas sófallal...
2020 a járvány miatt sokunknál több hosszú hétvégét eredményezett, mint amennyit terveztünk, és sajnos nem úgy, ahogy terveztük. Reméljük, a következő évben már visszatérhetünk a normális kerékvágásba, ezért összeszedtük nektek, mikor és milyen hosszú hétvégék, ünnepek lesznek, hogy már jó előre…..
Vadászlesen Természet. Közelben. 2020.12.04 11:07:46
Most, hogy maszkban töltjük napjainkat a járvány miatt, még fontosabb, hogy keressük a helyeket, ahol fellélegezhetünk. Folytatjuk ajánlónkat, ahol télen-nyáron remek célpontul szolgáló helyeket mutatunk be. Ezúttal bemerészkedünk a sötétbe, és néhány csodaszép barlangot ajánlunk figyelmetekbe. A…..
Vadászlesen Természet. Közelben. 2020.11.23 12:26:25
Most, hogy maszkban töltjük napjainkat a járvány miatt, még fontosabb, hogy keressük a helyeket, ahol fellélegezhetünk. Folytatjuk ajánlónkat, ahol télen-nyáron remek célpontul szolgáló helyeket mutatunk be...
Vadászlesen Természet. Közelben. 2020.11.12 10:06:03
Most, hogy maszkban töltjük napjainkat a járvány miatt, még fontosabb, hogy keressük a helyeket, ahol fellélegezhetünk. A kirándulás nem csak a nyár luxusa, ne féljünk jól felöltözve kimozdulni otthonról és felkeresni izgalmas, érdekes helyeket! Mutatunk is egy kis ízelítőt azokból a helyekből,…..
A koronavírus járvány ugyan sok kompromisszumra késztetett már minket, de azért maradt még program, amire lehet és érdemes is ellátogatni...
A Balatonon mindig jó, a Balatonon minden évben jobb és a Balatonon mindig van legjobb – igaz ez azokra a strandokra is, amelyek közül több évről évre megkapja a legjobb strandnak járó minősítést. Mutatjuk az idei győzteseket – vagyis súgunk egy kicsit, hova is érdemes feltétlenül elmenned...
3 napra ismét azé a több száz hajósé a főszerepe a Balatonon, amik az idei Kékszalag Nagydíjon mérik össze tudásukat. A verseny a Balaton és a vitorlázás egyik legnagyobb ünnepe, ennek megfelelően nagy érdeklődés övezi. Idén a járvány miatt csak későbbi időpontban tartják meg ezt az 1934-ben útjára…..
Ha azt mondják, vízpart és nyaralás, akkor csak a Balaton jut eszedbe? Gondold újra! Van 7 tippünk a Balatonon túl, egy jó kis lista, neked már csak annyi a dolgod, hogy kitaláld, merre is indulsz!..
A Balatonon nyaralsz, esetleg oda készülsz, vagy épp csak egy napra ugrasz el a magyar tengerhez? Bárhogy is tervezed, enni akkor is kell! Azt pedig úgy érdemes jól csinálni, ha mennyei, hamisítatlan strandfalatokat kínáló helyet találsz. Mondjuk, ilyeneket, íme!..
Strandolás kutyával? Nem egy általános kép, pedig igény lenne rá. Ha eddig nem tudtad, hova menj négylábú kedvenceddel, most mutatjuk a legjobb helyeket az egész országban...
Végre utazhatunk, elő a bőröndöket, és indulás! Indulás előtt azonban érdemes alaposan átgondolni, mit vigyünk magunkkal (és mit ne!), illetve az utazás során is érdemes néhány dologra odafigyelni. A teljesség igénye nélkül készítettünk egy listát nektek. Mindenki más és más dolgokat tart fontosnak…..
A hotel története Az 1976-ban megnyílt legendás Avar Szálló hosszú évtizedek során élte fénykorát és hanyatlását egészen 2016-ig, mikor is az évek óta bezárt épületben a GranDar csoport vezetői meglátták a benne rejlő lehetőséget, és mit sem sejtve arról, hogy épp egy mítoszt igyekeznek…..
Egy világméretű járvány sok mindenre kihatással van. Az egyik ilyen, hogy esélyünk sincs olyan helyekre elmenni, ahol sok ember gyűlhet össze és értelmes dolgok történnek. Tehát nincs színház, mozi, múzeum. De szerencsére a 21. században élünk, ezért az internet ilyenkor a segítségünkre siet. A…..
A járvány alatt igyekszünk mindent megtenni, hogy biztonságban legyünk mi is, szeretteink is és mások is. De vajon mennyit foglalkozunk magunkkal, a testünkkel? Valószínűleg már az is eredmény, ha sokszor nem pizsamában vagyunk egész nap, de lássuk be, ennél többre lenne szükség. Nézzünk néhány…..
Talán azt gondolod, micsoda balszerencse, hogy be vagy zárva a négy fal közé, ki tudja, meddig még. De gondolj arra, hogy otthon lenni ma, sokkal másabb élmény, mint 50 vagy éppen 100 évvel ezelőtt. Ha most otthon vagyunk, kinyílik számunkra a világ, hiszen ott a TV és az internet. Ez a két eszköz…..
Március 8., nemzetközi nőnap. Tudtad, hogy az első, akkor még nemzeti nőnapot 1909. februárjában tartották az Egyesült Államokban? De vajon mikor és hol ünnepelték meg a világon először a nemzetközi nőnapot? Miért március 08. a dátuma, és milyen esemény emlékére tartották meg eredetileg? ..
Az előző év elkényeztetett minket hosszú hétvégékkel, és bár idén kevesebb ilyen alkalmunk lesz a pihenésre, ne legyünk elégedetlenek, bőven akad így is lehetőségünk év közben kifújni magunkat. Érdemes előre tervezgetni és okosan beosztani a rendelkezésre álló szabadságot, mi pedig megpróbálunk…..
Bár a tavasz már időnként most is érződik a levegőben, azért még pár hetet várnunk kell rá. Készülődni viszont nem árt, ezért összegyűjtöttünk néhány igazán jónak ígérkező eseményt...
A téli és tavaszi időszakban általában nem a fürdőruháé a főszerep, hanem inkább a kabáté. Ilyenkor sokan elutaznak egy távoli, egzotikus ország tengerpartjára, hogy ott mártózhassanak, hogy aztán így felfrissülve vessék bele magukat az új évbe. Pedig még csak repülőre sem kell ülnünk ahhoz, hogy…..
Annyira kényelmesre tervezed a nyaralásod, hogy annak örülnél a legjobban, ha a szállodából ki sem kellene mozdulnod? Semmi akadálya! A Balatonon tucatnyi saját strandos hotelt találsz, így tényleg csak egyetlen lépést kell tenned a vízpartig. Mutatunk 10 isteni helyet, íme!..
Úgy érzed, hiába szeded a sok vitamint, az év eleji lendület valahogy nem kap el, ráadásul még a vírusok is megtalálnak? A tabletták szedésénél mutatunk sokkal jobbat, kellemesebbet, pihentetőbbet és kényeztetőbbet: íme, 6+1 tuti immunerősítő tipp!..
A szerelmesek ünnepe? Vagy inkább a szeretetről, a barátságról, az ajándékokról és a virágcsokrokról szól? Egy kicsit mindegyik. Bár sokan nem kedvelik, attól még létezik, és Magyarországon is egyre divatosabb a Valentin-nap. Te ünnepled? Ha igen, tudod is, mit? Most mindent elárulunk február…..
Noha az erős decemberi havas kezdés után a napok időjárása nem éppen téli állapotokat jelez, reménykedni azért szabad! Mert bizony, a téli sportok szerelmesei nagy örömére mégiscsak elérkezett az év legzordabb évszaka: lassanként elkezdődik a szezon a hazai síparadicsomokban, a koripályáknak pedig…..
Van egy elképesztő nagy szerencsénk! Méghozzá az, hogy kicsiny hazánk gyakorlatilag minden pontján olyan különleges borvidékeket találunk, amelyek közül akárcsak egyet is vétek lenne kihagyni. Jártunk már Tokajban, Villányban és Egerben, aztán bebarangoltuk a Badacsonyt, a Kunságot és Tolnát,…..