Regisztráció Blogot indítok
Adatok
styledbycsillu

50 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A 2020-as év többségében a home office-ról és az otthonmaradásról szólt, de attól hogy nem mozdulsz ki és nem látnak mások milyen ruhában vagy, igenis fontos adni az öltözködésre mert ez meghatározza a napod: a produktivitásod, a jókedved. Ha pedig vásárlás, akkor az igazán jó kis leárazásokat a…..
A karanténnak vége és remélhetőleg a nyarat már a megszokott módon fogjuk tudni tölteni. És ha már nyár, akkor fürdőruha divat! Szemezgessünk egy kicsit az idei trendekből, hogy képbe kerülj miben domboríthatsz idén a strandokon. 1. Mindent vagy semmit!   Asos Az előző évek magasderekú…..
Tavasszal egyébként is különös figyelmet fordítok a bőröm előkészítésére, hidratálására kívül is belül is, hiszen a nyár közeledtével érdemes felkészíteni arcunkat és testünket a nagyobb dózisú napsugarakra, ami ugye (mint tudjuk) iszonyúan káros is lehet. Most így karantén idején pedig még csak…..
Virágminták, kezeslábasok és tüllcsodák - csak néhány style azok közül, amik kiemelkedtek a tavalyi gáláról. Na, de hogy idén mivel gurították legnagyobbat a sztárok, az máris kiderül. Górcső alá vettem idén is a kedvenc előremutató darabjaimat, de persze pár aranymálnát is kiosztottam! Lesznek itt…..
Hétvégén megrendezésre került a Bálnában a Budapest Central European Fashion Week, ahol a magyar divatvilág színe-java megjelent. Szebbnél szebb ruhacsodákat láttam, amiket igyekeztem kategorizálni és összesíteni Nektek a jövő év trend színei, mintái és anyagai alapján. Muszáj megjegyeznem, hogy…..
Szép lassan lezajlottak a divathetek, a tervezők először New Yorkban, majd Milanóban,  Londonban és Párizsban mutatták be legújabb 2020 spring/summer kollekcióikat. Ilyenkor a divatvilag színe-java az új trendek meghatározásáért tülekedik. Ezúttal minden nő legkedvencebb kiegészítőjét, a táskákat…..
Odakint ezerrel tombol a hőség, habár legszívesebben ki se mozdulnál a klíma hűsítő hatóköréből mégis menni kell munkába. Te is csak állsz tétlenül reggelente a gardrób szekrényed előtt, hogy ma mégis mi legyen az a lenge de egyben elegáns, nyárias szinben és fazonban hozzád illő darab? Meghoztam a…..
Már javában túl vagyunk a Volton, ezen a héten pedig a  Balaton Sound várja majd a partyarcokat a dühöngőbe, viszont még jó pár fesztival hátra van, csak hogy párat említsek: Sziget, Strand, Efott, Be my lake, de ezt Nektek nem is kell mondanom! :D  Na de, hogy mi trendi és mi nem 2019-ben azt a mai…..
Végre itt a május, nemsokára jön a nyár és menthetetlenül elérkezett az idei esküvőszezon is! Természetesen esküvői vendégnek lenni mindig hatalmas öröm, ugyanakkor, ha bizonytalanok vagyunk a ruhaválasztás illetően, sokszor az előkészületek nehézkesek tudnak lenni. A mai blogbejegyzésben ebben…..
A tavasz ideális időszak hosszú hétvégés kiruccanásokhoz, de gyakori probléma hogy az egyre csak csökkenő méretű kézipoggyászba be is férjünk úgy, hogy a hétvégi szettjeinkben is meglegyen a változatosság. Egy korábbi posztomban írtam arról, hogyan variálhatsz ügyesen egy kapszulaösszeállítást 10+1…..
Beköszönt végre a tavasz, jöhetnek az átmeneti öltözetek, a didergést kivédő rétegezés helyett a látványosabb megoldások. Én imádom ezt az időszakot, nyílnak a virágok, megújul a természet, ilyenkor a legjobb érzés egy kis stílusfrissítés. A nagy divatházak szeptemberben bemutatott tavasz-nyári…..
Tavaly a mély dekoltázs és fémes színek voltak a legjellemzőbbek az Oscar gálára, nézzük meg együtt, hogy idén mik voltak a legnagyobb trendek, amik az Oscaron felvonultak! Jöjjenek a hölgyek öt kategóriában majd pedig a legeredetibben öltözött formabontó férfiak!   Nadrágos megoldások Nem…..
Amikor már azt hinnénk, nem lehet tovább fokozni a retrómániát, itt a legújabb trend - a batik minták! A tavaly ősszel rendezett divathetek egyik slágere volt ez a megoldás és mostanra nálunk is megjelent az üzletekben. A mai posztomban megmutatom nektek, hogyan tudjátok ügyesen feldobni a tavaszi…..
Végre kúszunk ki a télből, a kifutókon pedig máris a 2019-es őszi-téli divatot mutatják be. De ennyire azért ne szaladjunk rögtön előre, inkább nézzük meg milyen fürdőruha trendek várhatóak idén!   A lenti képekre kattintva megnyílik a galéria!  Újra hódít a retró Azaz a ‘50-es éveket idéző…..
Idén januárban egy régi álmom vált valóra azzal, hogy elutazhattam a Karib-tenger térségébe, méghozzá Tulumba, a Yucatán-félszigetre. Fehér homokos part, "Zen" hangulatot árasztó butik hotelek, helyi tervezők egyedi munkáit és minden-mentes egészséges ételeket áruló bodegák, benzingőzös autóforgalom…..
A tegnapi ruhamustra, akár csak a díjátadó maga nagyon izgalmasan alakult. Volt, aki a klasszikus fekete vagy fehér ruhához nyúlt, de a tavalyi év fekete dress code-ja után idén sokan kísérleteztek a színekkel, illetve az anyagokkal! Ahogy egy ilyen eseménytől várja az ember, a többségre jellemző…..
Ha már Szilveszter akkor szeretem megadni a módját az újév köszöntésének és elegánsabb ruhákba bújni. Tavaly készítettem egy blogposztot (amit itt elolvashatsz) amihez magyar tervezők kreációit használtam és mivel imádtam ezt a posztot, ezen felbuzdulva úgy döntöttem hagyományt teremtek…..
2018 meghatározó trendjei között helyet kaptak nagy visszatérők, mindent elárasztó minták, és megosztó kiegészítők is. És persze időtlen klasszikusok, melyek igazából mindig megállják a helyüket (lásd: kockás minták). Ezúttal viszont a legfeltűnőbb, kifejezetten 2018-as trendeket veszem sorra:…..
Éjféli mise, halászlé, Reszkessetek Betörők, forralt bor, mákos bejgli, ajándék zokni. Mindenkinek más-más az, amit ugyan egész évben hanyagol, de mégsem tudná eltölteni a Karácsonyt nélküle. Nos, számomra ilyenek a rondapulcsik! Még mindig nem szerezted be a tuti rondapulcsit amit a karácsonyi…..
A divat világában is ritkán múlik el év arcpirító mellényúlások, meggondolatlan reklámkampány ötletek, és az ezeket elmaradhatatlanul követő, sokszor bohózatba hajló magyarázkodások nélkül. Idén sem volt ez másként, bővelkedtünk a többségében szomorú, de néha kifejezetten nevetséges bénázásokban.…..
A néha végtelennek tűnő enyhe ősz után egyszer csak rajtunk ütött a tél, ideje elővenni a meleg holmikat! A mai posztban bemutatom nektek, milyen divattrendek dominálnak a réteges öltözködésben. Elöljáróban talán azt mondanám az idei év kabáttrendjére, hogy abszolút a hosszabb fazonok a divatosak.…..
A Black Friday - más néven a hatalmas kedvezmények napja - a hatvanas évek Amerikájából indult útnak, azóta pedig szinte az egész világot meghódította. Az esemény hagyományosan a Hálaadás estéjét követő pénteki naphoz köthető. Hivatalosan ekkor veszi kezdetét a karácsonyi készülődés és megindul az…..
A H&M minden év novemberében meglep minket egy különleges kollekcióval, melynek során high fashion tervezőkkel együttműködve kreálnak sokkal pénztárca barátabb darabokat. Idén sincs ez másképp, Alexander Wang és Erdem után ezúttal Jeremy Scott, a Moschino vezető tervezője alkotott. A kollekciót…..
Hamarosan itt a Halloween estéje, ami már itthon is egyre népszerűbb. A kiöltözésre kaphatóak számára gyakran okoz fejtörést, hogyan álljunk elő egy olyan jelmezzel, ami egyedi is, de nem is túl nagy idő/pénz ráfordítás a beszerzése egyetlen este kedvéért. Én ezt arról az oldaláról fogtam meg,…..
Rendhagyó posztot hoztam ma Nektek! Általában a széles közönség számára igyekszem kézzelfogható stílustippekel szolgálni, viszont ezúttal a luxus világába teszek egy kitérőt, mert az idei év legnagyobb favorit designer táskáit válogattam össze egy csokorba. Hogy hű maradjak a blogomhoz, tíz high-end…..