Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Tiziana

0 bejegyzést írt és 14 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Mivel az iWiW-vel talán már mi is többet foglalkozunk mint az ottani fejlesztők, kötelességünknek érezzük bemutatni a legújabb iWiW klónt, a WFW.hu-t. A sejtelmes betűkombináció szabadfordításban annyit tesz, "Ki Kúrt Kit". Szerintünk teljesen…..
Tiziana 2008.05.26 17:46:57
ApróMongi 2008.05.25. 17:03:08
Smile82 / Prellező reléérintkező 2008.05.25. 16:57:57
Ezt természetesen nem is vitatom, és talán nem tűnt ki elég nyilvánvalóan a szavaimból, de eddig is veled értettem egyet. Csak azt próbáltam megfogalmazni, mily könnyen lesz egy "védtelen" férfi Tizianatól szemdüllesztő, nyálcsorgató agyhalott, tök fölöslegesen.

=> Uraim! :) Nem szeretném h bárki is nyálcsorgató, agyhalott legyen miattam :( :( :( Rendes munkám van, amiből élek, mellette csinálom a fotózást, ami sok pénzt hoz, olyan dolgokra amit muszály a családomnak kifizetni, nem a testemből élek, de sajnos kénytelen vok néha-néha bevállalni 1-2 fotózást ami segít a családomnak :( Ha ez bűn, ha ezért elítélnek páran, sajnálom, nekem a családom az első, h segítsek, iwiw (Tiziana reg) azért létezik h mégtöbb munkám legyen, h segíthessek a szüleimnek :( Annak a regnek működnie kell, más oldalakon kevesebb az esély, iwiwen sokan vannak modell szakmások... Tudjátok nehéz nekem :( Itt vok 20évesen, még iskolába kéne járjak, és 16éves korom óta dolgozom a vendéglátában, ami azért nem a legkönnyebb szakma, és az élet adott pár adottságot ami miatt bele tudtam kezdeni a fotózásba (nem pornó, azt soha) h rendesen tudjak segíteni itthon... Aki megérti ok, aki nem, nem :( Ez van, csak azért fáj ilyen dolgokat olvasni magamról mikor nem azért csinálom h ismerkedjek h jól megdugassam magam, vagy mert annyira beképzelt vok h mutogassam magam :( Vagy megértitek vagy nem... Akik pedig normálisan tudnak ehez viszonyulni köszönöm szépen, és örülök h itt beszélhetünk, remélem lassan nem leszek már téma és esetleg én is hozzá tudok szólni itt a dolgokhoz :) De nehéz, nem könnyű nekem, és jelzem NEM SZERETEM AMIT CSINÁLOK, NEM SZERETEM A FOTÓZÁST, AZ EMBER SZÜKSÉBŐL SOK MINDENRE KÉPES!!! Pont ezért fáj a rossz kritika, alapból nem vok megelégedve magammal (külső), kényszerből csinálok vmit amit nem szeretek és akkor még az emberek is bánatanak :(