Regisztráció Blogot indítok
Adatok
dzmyuuod

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Subba Zsámóláda 2017.11.28 09:25:49
Ilyenek mennek Kispesten..
dzmyuuod 2017.11.28 19:38:16
@ADLI szakértő: terrortámadások kockázata minimális és a 80as évek óta folyamatosan esik (köszönhetően a hatékony titkosszolgáknak)...természetesen résen kell lenni, bizony a menedékkérők között akadt egykét elborult, emiatt a teljes, kontroll nélküli beengedés több mint problémás, felelőtlen. (nem hiszem, hogy bármelyikünk átlátja ezt a problémát és javaslatokon kívül, működő megoldással is elő tudna állni, ahhoz minimum csapat munka kellene)

a szomszédod egy tapló (volt), és ha nem tudtál vele értelmesen erről beszélni, akkor a jegyzőhöz vagy kénytelen fordulni, meglepőődnél szerintem, de elég gyorsan lefojtatnak egy ilyen eljárást! (igen, JOGOD van a nyugalomhoz)
dzmyuuod 2017.11.28 22:38:59
@Georges az új: rossz példát mindig lehet találni, pont nem ez volt mondandóm lényege. Ilyen alapon a Magyar Népköztársaság is okés volt, nem?! Rend meg fegyelem. Aki nem lép egyszerre nem kap rétest estére... (csak, hogy a rossz példáknál maradjunk! :D )
dzmyuuod 2017.11.28 22:47:13
@venszivar: Férgek?! És ezt ki mondja? hoppáááá, hát kivagy te?! :D

5-6 éve nem voltál megállóban? És? (ezt azért volt nagyon fura közölni mert jópáran még SOHA életükben nem voltak megállóban, valakik pedig állandóan megállókban vannak. Persze lehet, hogy a magyar énem miatt feltételezem, hogy csak azt akartad érzékeltetni, hogy aki tömegközlekedik az sikeres ember nem lehet. Hát pl. ez is probléma ezen a vidéken...bár nem tudhatom biztosan, hogy mire gondoltál amikor ezt a kijelentést tetted.)

jogod van a nyugalomhoz: ahha, ő 5-30 percig zeneládázik KÖZTERÜLETEN (pontosabban a BKV üzemi területén), hangos...van 90 dB. És a konstans városi zaj a fentebb említett szervezési hiányosságok végett (70-75 dB átlagban) az nem számít? Mert ahhoz mán hozzászokott a jóember?! Szőrszálhasogatás! Ebből a nézőpontból vizsgáltad a kérdést? Hagsúlyozom, itt nem az ilyen-olyan példákról van szó, hanem erről a konkrét esetről. Szóval végülis a közösséget érte valami kár? (a zeneládás C.I.G.Á.N.Y. miatt)