Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Lofaszka Ital

0 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Zoltán annyira plasztikusan és visszafojtott, de láthatóan élő és fortyogó dühvel bírta leírni a vele történteket, hogy hiába tudjuk, hogy ő szegény biztosan nem szórakozott jól a hol lassan csordogáló, hol őrült mód vágtató események idején, így kívülállóként bizony olyan az egész, mint egy abszurd…..
Lofaszka Ital 2018.07.21 21:17:27
@Deviáns: Lehet, de a tróger kft is többet fog bukni, valszeg jobban iparkodnak.
Forrás: https://hu.wikipedia.org/wiki/A_BKK_%C3%BCzemeltet%C5%91inek_j%C3%A1rm%C5%B1parkja A buszra várok. Régóta ácsorgok a megállóban, fogytán a türelmem. Nem vagyok ezzel egyedül, tizenöt-húszan várakozunk. „Jönni fog egyáltalán busz?” Elhatározom, hagyom a csudába, s neki…..
Lofaszka Ital 2018.07.21 12:57:06
@DFK: Én annak se. Tipikusan tanknak használják a gyereket, mintha az aduász lenne az ülőhelyért folyó versenyben. Azt már csak mellékesen teszem hozzá higy milyen anya z ilyen, aki előre löki a gyerekét "úgysem mered fellökni" fedezéknek, ahelyett hogy védené. Hát én fel merem, ha beszól, még jól le is baszom.
A valójában narancssárga feketedobozok visszahallgatása minden bizonnyal a világ egyik legdepressziósabb munkája lehet. A technika ugyanis nem csal, és rögzít minden kommunikációt az éppen a halálba zuhanó gépekről. Nagyon szomorú poszt következik - íme 10 gép lezuhanás előtti utolsó üzenete: 1.…..
Lofaszka Ital 2018.07.21 09:14:29
@Lance77: Biztos valami allahakbározás volt ott.