Regisztráció Blogot indítok
Adatok
_alerob

8 bejegyzést írt és 963 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Áll a köztelevízió reggeli Rekontra műsorában már sokadszor, rezzenéstelen arccal vagy leginkább tudálékos képpel, akár egy falusi kocsmáros, aki szerencsésen túl van már a második agyvérzésén, és aznapi harmadik felesén. Áll, és megfontoltan osztja az észt. Volner János…..
Azt már az elején szögezzük le, hogy egy tizenötös lista édeskevés azon magyar zenekarok, dj-k és egyéb előadók felsorolására, akiknek munkásságát haladéktalanul megengedhetetlennek nyilváníttatnánk, esetleg száműznénk az ország zenei piacának kínálatáról…..
Egy kollégánk jelezte, hogy az mr1 ma reggeli műsorában, valamikor hat óra tájékán egy perces, rögtönzött adásszünetet tartott Mong Attila műsorvezető. Az akcióra a ma hajnal három óra környékén elfogadott új médiatörvény sajtószabadságot súlyosan korlátozó…..
Aki tagadja, hogy van cigánybűnözés, azt a Jobbik börtönbe csukná. A miniszterelnök hétfőn a parlamentben világossá tette: ha valakit csak a származása okán tekintenek potenciális bűnözőnek, maga is tiltakozni fog. Tehát Orbán szerint sincs cigánybünőzés. Pedig egykor volt…..
_alerob 2010.09.16 08:57:20
Már megint ezek a fondorlatoskodó, anglo-katolikus, félprotestáns, házasságtörő zátonylakók, mer’ ezeknek semmi sem szent. A SkySport értesülései szerint a Manchester City mindent megtesz, hogy leigazolja Jézus Krisztust. Mennyei forrásokra hivatkozva a csatorna tudni véli,…..
Most, hogy Iniesta lövésének híre a legeldugottabb halászfalvakba is eljutott, lassan ülepedni kezd a futballáradat méteres hordaléka. Azon túl, hogy rendszeresen naplóztak, csodáltak, ekéztek, az NST szerzői megpróbálják egyenként szétbontani és összerakni a világbajnokságot.…..
Ahogy azt tavaly Benő mondotta volt, lassan beköszönt a vadászszezon, mikor Pampalini is csak kapkodja a fejét, egy szintre süllyed a Bild és a Guardian. Ki kivel ebédelt, látták-e Gerrardot Madridban, ezermilliót költ-e a Citeh, lebegtetés, ársrófolás, találgatás, varia. A…..
Vállalva, hogy az NST makulátlan mundérjára a cégre szabott közbeszerzési pályázatok setét árnya vetül, tovább keressük popp (3#), Isarsturm (2#), ktn, Oarbeaskoa, Aradebil, loveBZ, shinigami, ZenZo, vár a tévé, itáliainagysándor, pattopo (2#), rowi (2#), sporttárs, hrvth,…..
_alerob 2010.07.07 11:26:47
Nem sok királyabb dolog létezik a labdarúgásban egy angol-német egymásnak feszülésnél. Az angolokat utálja mindenki, aki hiszi, hogy tényleg a rúgd és fuss a legmélyebb meglátásuk erről a játékról, a németeket meg csak simán utálja mindenki, és elképzelni sem akarjuk, mit…..
Hiába a meccsrutin, minket is meglepett a világbajnokság első csoportkörének visszafogottsága. A tizenhat meccs többségére telepedő önveszélyesen és egybe idegesítően óvatos(kodó) futball nem váltott ki belőlünk lelkesedést, ováció-gyanús - ún. megsüvegelendő - egyéni…..
Valamilyen érthetetlen oknál fogva mindenki azt gondolja, hogy a brazilok a futballvilág bohócai, létezésük célja nem lehet más, mint a nyálcsorgató tömegek felhőtlen szórakoztatása. Ronaldinho így, hol van Adriano, Ronaldo meg Pato, pfejj, mocskos Dunga. Nem tudom, hogy végül…..
_alerob 2010.06.15 21:25:00
@Kaputykin: mármint ez az egész VB?
A fokozatosság elvét követve zajlott le a szemünk előtt a világbajnokság harmadik napja és ugyan az első meccs inkább a csukott szemeink és a köldökszőrünkre csöpögő nyálunk előtt zajlott, összességében nem lehetünk elégedetlenek. Elvégre az ismeretlen sportág…..
Hat csapat mutatkozott be szombaton. Kettőben csalódtunk: Nigéria és Görögország főleg hozzáállásuk miatt váltott ki belőlünk szúrós tekinteteket. A másik négy azt hozta, amit mindig is vártunk tőle: Dél-Korea gyors volt és pontatlan, Argentína hozta a kötelezőt, USA…..
_alerob 2010.06.13 15:49:40
_alerob 2010.06.13 15:51:59
Jovetic nem szerb? vagy mivanmost

@horas: Krasic már szerintem 90% h a konkurencia csapatában köt ki :):) Új Nedved, nem mutatna ott jól ;)
Már a második napon két komoly meccsnek örvendhetünk, kiderül, hogy Maradona zsenije egyszerű jobbágyok számára nem értelmezhető, vagy tényleg megsütötte a kubai nap. A sléger persze az esti Anglia-USA, mégis könnyen előfordulhat, hogy a reggeli kávéjukat is nitroglicerinnel…..
_alerob 2010.06.12 19:30:49
@rizla: Ismerem Capellot, mivel kedvenc csapatom edzője is volt. Teljesen alátudom támasztani ezt:
"mindenki rühelli a csapatait, de ő csak nyer és nyer.. "
De, én az angoloktól sem vagyok lehidalva.
_alerob 2010.06.12 22:25:27
Felesküdtünk Maradona kisnadrágján, hogy rendesen felkészítjük a társaságot a vébére, ezt egy igen patent sorozattal alapoztuk meg, aztán csoportanalízisekkel súlyosbítottuk, most pedig rátesszük a marcipáncsillagot a tortára. Nem halogatjuk tovább, közléskényszerünkből…..
Egyre jobban pörög a vébégépezet, mi is készülünk rendesen, ezért összeszedtük a magunk kis vébéábécéjét, keretbe téve az előttünk álló hetek izgalmát és ismeretanyagát. Megspóroljuk nektek az értékes időt és kutatómunkát, egyedi gyűjtésben és formában…..
_alerob 2010.06.10 13:10:15
Zsinórban ötödször bajnok az Inter, ami már mindenképpen a Grande-kategóriába sorolható kunszt, ezt a csapatot mégsem a kiherélt Serie A felaprításáért fogják a legnagyobbak közé sorolni, hanem európai kalandjaikért. Az olasz bajnoki cím egyébként sem volt olyan sima, mint a…..
A világ egyik legnagyobb klubjának döntőfóbiáját akár viccesre is vehetnénk, ha 25 évvel ezelőtt nem minden idők legtragikusabb fináléjában fordult volna meg a jobbára azóta is tartó tendencia. Egy BEK-győzelem, ami semmit nem ér, egy kupa, amihez 39 halálos áldozat vére…..
_alerob 2010.05.30 13:12:41
@CaBeL:

"Egyébként, honnan tudták volna, hogy milyen veszélyes a fal? " Az a stadion nem volt valami jó állapotban, hát erről vitázott itt mindenki. De nem hiszem, hogy életveszélyes volt.

"Jahogy te leszarod, hogy kik rendezték ott a meccset... én meg nem. Na látod ez a különbség. "

Az angolok nekimentek az olasz drukkereknek, és ehhez semmi köze sincs semmilyen szervezőnek.Az, hogy egymás mellé rakok két csoport embert, annak az kell, hogy legyen a következménye, hogy egymásnak mennek? Vagy mi?

Dobálod a szavakat, de nem érted miről van szó.
Raymond Domenech minimum ellenszenves és a vébé után távozik a válogatott kispadról. Az 58 éves tréner játékospályafutása nem annyira jelentős, mint a korosztályos és a nagy francia válogatott élén eltöltött 17 év. 1993-ban kerül az U21-es válogatott…..
_alerob 2010.05.31 10:38:49
@bigthereal: "ahogy olvastam és tanultam, magamtól jöttem rá, hogy ezek az országok ellenségek." Mintha valami kisiskolást hallanék, aki katonásdit játszik. Szerintem az ilyesfajta véleményed, elved tartogasd meg magadnak és ne itt bontakozz ki, ugyanis csehekről például szó sem volt, franciákra meg nyomós érveket nem írtál, hogy miért ellenszenvesek neked a FUTBALLBAN.

Domenech egy ellenszenves bunkó. Rengeteg játékost nem játszatott akikkel a Francia válogatott többet érhetett volna el, de minimum szimpatikusabb lett volna. Ehelyett vannak arcok a keretben, akiknek közük sem kéne, hogy legyen a tagsághoz. Trezeguetet egyszerűen nem értem, miért nem játszatja. Lehet nincs jó szezonja, de Henrynek se volt fényesebb.
Befutott a kikötőbe a kék-fekete naszád, egyetlen hajóhosszt verve a bordó lélekvesztőre. Nem volt egyáltalán sima az út, a Siena legalábbis egyáltalán nem feküdt le, és várta, hogy a nagykutya meghágja, amiből egyenesen következett, hogy a két évvel ezelőttihez hasonlóan egy…..
_alerob 2010.05.20 21:00:44
@_alerob: + :)
_alerob 2010.05.21 09:53:40
@Hispan07: Már megtették : )
A franciák lenyomták egymást, végül árcédula került az angol bajnokságra is, a Bayern még nem találkozott komoly ellenféllel, és valószínűleg nem is fog. A VB árnyékában egy olyan Inter-Lyon döntőt vízionálunk, amire már szeptemberben sem fogunk emlékezni. Ferguson alkonya,…..
_alerob 2010.04.08 19:26:27
@_alerob: a másik, " Fergusson hülyesége" ... A Juve saját hülyesége miatt nem az elődöntőben van, ez kb ilyen. (csak, hogy a saját portémámnál söprögessek. Egyébiránt tudom milyen idegesítő, ha a kedvenc csapat kiesik valahonnan, de nem kéne magaslatokba tévedni. Nyert a Bayern, idézni tudom a mestert :) "elég ciki otthon 3-0-ás vezetésről kiesni, pláne ha az az otthon az Old Trafford."