Regisztráció Blogot indítok
Adatok
nemtudhatodteaztedeslanyom

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az ordibálós pszichiáter közelmúltban megjelent életrajzi könyvét, a Harcost várakozva veszi az ember a kezébe.  Csernus Imre korábbi könyveiben, előadásain olyan emberi gyengeségeket ostoroz kíméletlenül mint a félelmeink, élethazugságaink, bátortalanságunk, megalkuvásaink, töketlen férfiasságunk…..
nemtudhatodteaztedeslanyom 2018.07.16 07:34:22
 A második részben az egyik legnagyobb hatású üzletember, Richter Gedeon portréja következzen:  A magyar gyógyszeripar korai történetének egyik kiemelkedő alakja volt Richter Gedeon, a mára kelet-közép európai multinacionális céggé fejlődött Richter Gedeon Nyrt. névadója…..
  Ahogy nőnek a dedek (konkrétan megduplázták már magukat - ez nem azt jelenti persze, hogy most négyesikrek), nő a hangjuk is.Nem állítanám, hogy nem kell idegrendszer a folyamatos koncerthez. Amikor megy a műsor, persze az ember az első két órában végignézi a kötelezőket, pelus, ruha, kaja,…..
nemtudhatodteaztedeslanyom 2017.12.04 22:07:24
  Szerettem volna édibédi, cuki fotókat feltenni, mert volna miről. Végül is senkit nem zavar, ha a közösségi oldalakon mindenki büszke a cicájára vagy a kutyájára vagy a legújabb mosógépére. Ez így van rendben. Ha nem érzek vad vágyakat, hogy kommentáljam a dolgot, akkor arrébb lapozok. És vannak…..