Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Shadow75

0 bejegyzést írt és 153 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Nálunk simán lebuzizhat valaki élő adásban bárkit, ahogyan Sebestyén Balázs tette azt nemrégiben egy egyetemistával, Teczár Szilárddal, aki arról híres, hogy az Egyenlő Bánásmód Hatósághoz fordult azért, mert vannak olyan szórakozóhelyek, ahol a lányokat ingyen engedik be a…..
Az egész úgy kezdődött, hogy a Puzsér Róbert nevű, mára megélhetési celebritássá avanzsált egykori megmondóembernek tele lett az összes fasza Hajdú Péterrel. Azok kedvéért, akik az elmúlt 15 évben a tévét csak a csipketerítők és porcelánnippek (pl. őzsutára támadnak a…..
Shadow75 2013.04.26 20:47:42
@sixx: Álnaiv fasz vagy, de mindegy (nem, mégsem mindegy). Hogyaszongya a NAV-nak... Jah, először: amíg O. Vittorio meg Gy. Frenki tolja Péterünknek a borítékot, addig kurvára közöm van hozzá, mer a zén adómból tolja. Amíg a NAV-os sleppet én tartom el az adómból, addig is kurvára közöm van hozzá. Kettőből kettő. Akkó kinek mihez van köze, sixx bácsi?
Shadow75 2013.04.26 23:28:23
@sixx: Az előző kommentem persze neked volt válasz.
Avagy az állami egészségügy, és sztk-s orvosok, akik bár az életre esküdtek, a halálba küldenek. Kedves Praxis:     A linken megtalálod a történetemet, csak annyit kérek tüntesd fel a forrást, köszi.   Ezt a posztot, talán még túl dühösen, az egész…..
Shadow75 2013.02.14 12:45:09
@Rotoxis: Tehát ennyi a reakció orvosi oldalról? Gratula, csak a szokásos... Apropó! Ha az ilyen viselkedéstől, mint a tiéd, hányingerem van, az jelezhet betegséget, vagy csak egészséges undorodás a rongyemberektől?
Shadow75 2013.02.15 08:14:59
@hazank fia: Magyarázod a magyarázhatatlant, mented a menthetetlent. Szúros hónaljszag terjeng, annyira erőlködsz. Nincs még egy ilyen szakma, mint az orvosi, ahol a kollegák azt is meg tudják magyarázni, hogy a fekete valójában fehér, a gömb az kocka, amúgy meg igazából "semmi indikációja nem volt", "az orvos nem hibázott", "a szakma szabályai szerint járt el" és különben is, mi a f*szért hisztériázik, hiszen elküldték valami suttyó, endokrinológusnak hazudott vadparaszthoz, aki szarik bele a beteg problémájába.
George Carlinnak van egy remek elődása a vallásról. Ő mondta, hogy ha Isten létezik és ilyen világot teremtett, akkor ő bizony nincs lenyűgözve, mert akkor Isten szimplán szar munkát végzett. Ezt csak a párhuzam miatt említem: ha az orvosi szakmában az orvosok "mindig a szakma szabályai szerint járnak el" (értsd szarnak a betegre), akkor azok a szabályok valószínűleg szarok.
Ingyenes egészségügy: aham, gyerekek, a kórházakat ki tartja fenn? Az ott dolgozók fizetését ki fizeti? Tán csak nem az adófizetők? Akkor? Holmi jöttment, gyogyós "eü-szakértők" horribilis összegeket állapítanak meg az egyes vizsgálatok térítési költségének? Jaja, én is mondhatom, hogy a 25 éves Lada Samarám 15 millát ér, attól az még nevetséges...
Sokszor lehet hallani és olvasni, hogy Magyarországról szinte lehetetlen jó külföldi állást találni. Nos, ha nem is egyszerű, mint Tamás mai története mutatja, messze nem lehetetlen, csak ügyesség, kitartás és persze piacképes tudás kell hozzá. „Engem sem a mélyszegénység…..
London nagyon kemény, óriási a verseny, de ha van megfelelő tapasztalatod, és több nyelvet is beszélsz, akkor simán boldogulhatsz – állítja mai szerzőnk, aki nem muszájból költözött a brit fővárosba, hanem az egyszerűbb, izgalmasabb, változatosabb, kiegyensúlyozottabb…..
Nyolc évad pletykálkodás, botrány, szerelem, gyilkosság és még sok más szappanoperai elem után végleg elköszönt a Született feleségek, az ABC egykori zászlóshajója, aminek fináléja 11 milliós össznézettséget és 3,2-es 18-49-et tudott. Ennek a nézettségnek most úgy…..
Shadow75 2012.05.17 17:50:11
@Píter: Nem kaszát kapott, hanem simán befejezték a sorozatot.
Amúgy szerintem az utolsó két évad semmiben sem különbözött a korábbi évadoktól. Ami 2004-2005-ben újdonság volt, az nyilván nem az 2012-ben. Ezt úgy hívják, hogy megszokás, az újdonság varázsának elmúlása, semmi köze a minőséghez.
Shadow75 2012.05.18 13:42:06
@Píter: Baromira nem mindegy, hogy 7 évad után, a 8. előtt azt mondják, hogy srácok, be kéne fejezni, szépen próbáljátok kerekre megírni a történetet, aztán puszi, könnyek, zokogás, mint az, hogy egy frissen induló sorozat megkapja a berendelést, hogy mehet, majd 4 rész után azt mondják, köszi, az ajtó arra van, leadtuk ezt a 4-et, másra ne is számítsatok. Az kasza. Ez befejezés.
Szép Napot.   Nem akarok panaszkodni,mert nekem személy szerint nincs rá okom. Azonban nem lehet csak úgy egy néma sikollyal elmenni azon dolgok mellett amik manapság az egészségügynek nevezett össznépi társasjátékban zajlanak. Aki nem vak-süket és nem él hűtőszekrényben az…..
Shadow75 2012.03.14 21:42:21
@Barnamaci: Úgy nézem, ez messzebbre mutat. Mondom: ha oda megyünk, ahol több a pénz, akkor kiürül az ország. Ezt is lehet csinálni, csak akkor vedd meg a lakatot. Ezen az elven Németországtól-Ausztriától keletre ne éljen Európában senki, mert kevesebbet keresnek, mint nyugaton. Ilyen egyszerű a világ, nem?:)
Shadow75 2012.03.14 21:45:36
@dr. Trebitsch: Fentebb linkeltem én is, más is, abból kiindulva nem hiszem, hogy hosszú hónapok telnének el álláskereséssel. Azzal viszont újat mondasz, hogy az orvosnak nem kell beszélnie a nyelvet. Akkor mit csinál? Kézzel-lábbal mutogat, mint egy majom?
Shadow75 2012.03.14 21:48:37
@Barnamaci: Mert egy idő után megtelnek a nyugati országok magukat önmegvalósító magyarokkal. Meg ezen az alapon csehekkel, lengyelekkel, szlovákokkal stbstbstbstb, oszt az meg helyhiányhoz meg bevándorlási feszkóhoz vezethet:)
Nehéz ma érettségi és felvételi előtt álló nagykamasz édesszülejének lenni. De különösen kontrasztos ez akkor, ha a szülő visszagondol a saját érettségijére és felvételijére. Nyugodtnak és kiszámíthatónak nem volt mondható akkor sem semmi, hisz éppen rendszert…..
Mary Zsuzsi - feltehetőleg, Szenteste - önkezével vetett véget életének... 64 éves volt...Az ismert énekesnő 1947. október 13-án született Szegeden... Foglalkozásának a táncdal-éneklést tartotta... Első férjével, Dobos Attila zeneszerző-szövegíróval 1 évet éltek…..
A jelenleg is zajló TCA turnén (az amerikai tévékritikusok évente kétszer öszegyűlnek a Beverly Hiltonban, ahol a tévék bemutatják nekik újdonságaikat) Marc Cherry és az ABC közösen jelentette be, hogy a szeptemberben induló nyolcadik évaddal véget ér a Született feleségek. A…..
Shadow75 2011.08.08 17:17:39
@az újdonság garázsa: És egy VW Golf ér adott esetben 8 millát? Igen, ugyebár minden annyit ér, amennyiért megveszik. Így van ez itt is, annyit kapnak, amennyi megéri, lehet jönni az afrikai árvákkal, de ha ők 400 ezret érnek részenként, akkor annyit. Ez most tényleg ekkora újdonság számodra?
Shadow75 2011.08.08 19:57:40
@az újdonság garázsa: Amikor senki nem érti, amit mondasz (vagy inkább akarsz), akkor fel kell merüljön a "szembejönnek az autópályán"-effektus:)
Az önmaga és a világ által generált adósságválságban lassan fulladásos jeleket mutató Orbán-kormány szánalmas kísérleteket tesz arra, hogy befeketítse, a nyomor, a pusztulás időszakának tüntesse fel Magyarország 2002 és 2010 közötti történelmét. Ezért az aláíbbiakban…..
Tisztelt Szíjjártó úr, kedves Péter!Hadd kezdjem mindjárt azzal, hogy némileg gondban voltam a megszólítással, ugyanis a barátaim nem értenék, miért "tisztellek", amikor erre, úgy gondolják, semmi okom sincs. És "kedves" sem vagy senkivel, aki nem fideszes.…..
A nyolcvanas évek világszerte kedvelt szappanoperája, a Ewing családról, ellenségeikről, a dallasi felső tízezer hóbortjairól és mértéktelen vedeléséréről szóló Dallas a TNT nevű amerikai kábelcsatorna jóvoltából hamarosan folytatódik, ráadásul ismert arcokkal. A projekt…..
Kedves Blog! Régi olvasója vagyok a blogotoknak, most álnéven írok (ennek több oka van amit nem részleteznék). Több hozzászólás és poszt alapján már több hete fogalmazódik bennem ez a hozzászólás. --- És itt kezdődik a poszt maga   Kedves Álláskeresők és kezdő…..
Shadow75 2011.06.06 19:45:45
@Mentholos Manó: Amúgy ez tipikusan az a mókus, akinek a kezdet kezdetén valamelyik öreg mókus a szájába rágta a szitut (ércsed mán meg, Attila, az az angol szabvány magyarul ez és ez, ne kérdezzé', fogaggyad el), de ha valami új helyzettel találja szemben magát, akkor erősen vakarássza a fejét a mérnök úr:)
Shadow75 2011.06.06 20:29:06
@Félőrült: "Jah, és ezzel az erővel a posztoló által írt beijedt gyakornok is kamu példa." Vitattam én ezt akár egyetlen pillanatig is?:) A rokongyerek mérnöknek meg külön gratulálok, komolyan vehető cég lehet.
Shadow75 2011.06.06 20:31:51
@Félőrült: "Jah, és ezzel az erővel a posztoló által írt beijedt gyakornok is kamu példa." Vitattam én ezt akár egyetlen pillanatig is?:) A rokongyerek mérnöknek meg külön gratulálok, komolyan vehető cég lehet.
Tisztelt Praxis blog!   Elkeseredésemnek szeretnék hangot adni. Tavaly decemberben 84 éves édesanyámat a Dél Pesti Jahn Ferenc Kórházba kórházba szállították a mentők egy heveny rosszullétet követően. Komoly hasi fájdalmai voltak, amellett folyamatosan szédülésre…..
Új szereplő érkezik a Született feleségekbe, és menten talál is magának szabadidős foglalkozást Bree személyében, aki csak látszólag nyelt karót, mint tudjuk. A vörös dáma ebben az évadban már összejött egy faszival, de az írók újabbat találtak neki Jonathan Cake…..
Shadow75 2011.03.24 21:14:04
@SzilviBarack: Akkor a fasznak nézed, te gyökér.
Na, tegnap megint elődöntő (volt). Ma megint elődöntő (lesz). Nem igazán követjük a televíziós tehetségkutatót posztokkal, hiszen nincsenek rászorulva. De azért magunk módján hozzájárulnénk azok élvezeti értékéhez: Mi az, amit biztosan várhatsz egy tehetségkutatótól?…..
Vér ugyan nincs a pucádban, de monitor mögött hamisan érvelni azt tudsz. Az, hogy a te ténykedésednek, illetve az érintett rendőri vezetők, miniszter(ek) tetteinek lesz-e jogi értelemben következménye, még a jövő zenéje, de hogy morális értelmben egy zsák szar vagy, az már…..
Geszti Péterről már az első adás alatt látszott, hogy vagy érzelmileg instabil és hisztérikus, vagy egyszerűen csak szar színész. Könnyben ázó szemek, a világra rácsudálkozó tekintet: Geszti nagyon erőlködik, hogy úgy nézzen, mint akit minden tiszta hang megérint. De…..
Tulajdonképen érthetetlen, miért kellett ennyit (hat évet) várni arra, hogy az ABC egyik sikersorozata hasonló témájú vetélytársat kapjon, hiszen a formula egyszerű, mint a sárga bögre, tévedni mégsem nagyon lehet vele. Annak idején a Dallas és a Dynasty is kiválóan megfért…..
Shadow75 2010.08.31 13:55:44
@simon says:: Az ilyen károgók már a 2. évad óta ezt nyomatják, bukás, vége, kínhalál, oszt most meg ott vagyunk, hogy mindjárt indul a 7. évad, plusz az előre tervezett 7 évadnál nem is akarnak megállni.
Shadow75 2010.08.31 17:54:36
@simon says:: Értem én, hogy mit írsz, én csak megjegyeztem, hogy ezt már a 2. évad óta hallani (vannak, akiket megdöbbentett, hogy az első évados rejtély megoldódott, és a továbbiakban bizony nem Mary Alice öngyilkosságával fognak foglalkozni), ennek ellenére a hetediket kezdik (vö. szerinted bukta lesz belőle).
Ügynökök szűrik össze a levet egy szupertitkos küldetésen, míg az isten háta mögötti szigeten ketrecekben folyik a küzdelem. A TVSquad listája az autómosós lányokkal való kavarás mellett pikáns leszbi jeleneteket tartalmaz, ember legyen a talpán aki átnyálazza magát ezeken,…..
Hajdú Péter Facebook-csoportot hívott életre Vágó Istvánt főpolgármesternek címmel, és ez valószínűleg az elmúlt hónapok legszimpatikusabb húzása tőle. Hajdú Molnár Gyula XI. kerületi polgármester odavetett félmondatára reagált eképpen. A szocialista polgármester ugyanis…..