Regisztráció Blogot indítok
Adatok
csaksemmicicó

0 bejegyzést írt és 15 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Most érdemes csökkent ítélőképességű naiv fotóbarátnak lenni! Ha beleesik a kategóriába, készített már valaha többértelmű tájképeket, ÉS nem képes papírra vetni digitális albumait, most igazán jutányos áron szerezhet boldogabb karácsonyt a Fotó Premier készítőinek. A…..
Mint kiderült, nem is szombat, hanem már hetek óta le volt zárva a budai felső rakpart a nemzeti légiparádé Red Bull Air Race miatt, 20.-án pedig már a Várba sem tehette be a lábát ingyér a nemvip lakosság. Ez a bloggervilágban többeket kurvaanyázásra késztetett, és voltak…..
Abban az esetben, ha gyanús hogy valamit nagyobbként szeretnének eladni, mint amekkora valójában, jól jön a legendás hüvelykujj-mutatóujj távolság, illetve pl. pizza esetében egy jó kis zollstock. Nóra gyorsan le is mérte és bizonyította: a Don Pedro 2,5 centit spórol a 28-as…..
csaksemmicicó 2008.08.19 07:36:28
Kriszti nem egészen érti, miért csak budapesti lakcímmel lehet majd kisgyerekes bérletet venni:Ma olvastam, hogy e hó 26.-tól meg lehet venni a kisgyerekes bérletet. Négy fiam van és Érden lakom, de iskolába, munkába Budapestre járunk. A határon lakunk. Nagyon megörültem neki,…..
Az a helyzet, hogy biliárdasztalt dugáshoz kizárólag pornófilmekben használnak. Ennek egyszerű az oka: a biliárdasztalok szinte kizárólag olyan helyeken találhatók, ahol más fizető vendégek is vannak, és ki örülne annak, ha egy jól kivitelezett döngölés közben oldalba kapnák…..