Regisztráció Blogot indítok
Adatok
pvissza

0 bejegyzést írt és 60 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Filmdroid Ha nem zavar a reklám! 2012.09.04 08:00:00
Film+, 21:00 A függetlenség napja 1996-os film Will Smith és Jeff Goldblum főszereplésével, melyben kiderül, hogy tényleg nem vagyunk egyedül az univerzumban, de a földönkívüliek nem békések, és jönnek, hogy leigázzák a földet. A film készítésekor Will Smith éppen túl…..
Egyre inkább úgy tűnik, hogy a Spring Breakers csak azért jött létre, mert a Disney hercegnők (Vanessa Hudgens, Selena Gomez, Ashley Benson, Rachel Korine) besokalltak attól, hogy folyamatosan mosolyognak a tinisrácok képébe és ismételgetik jól hangzó szövegeiket. A csajok most…..
pvissza 2012.05.31 15:31:10
Leszáll az éj, New York álarcos hőse hálóhintázni indul, reszkethetnek a gonoszok. Ezzel vezetik be négy perces preview-t, amely pár órán belül esedékes.  És egy kép a filmből. Pókember a Gyík farkával edz. ..
A Die Hard ötödik részében John McClane fiát is bemutatják. Többen pályáztak a szerepre, Milo Ventimiglia, James Badge Dale, Paul Walker és Aaron Paul kiesett a rostán, végül csak Liam Hemsworth és Jai Courtney maradt. A "screen test"  során (alant láthatsz egy képet…..
Filmdroid Képek a Dreddből 2012.02.06 20:47:37
Az új Dredd bíró film kemény lesz és véres, nem szívbajosaknak készül, az egyik képen épp kiloccsantják valakinek az agyát. Mega City One rettenthetetlen bírája betartja és betartatja a törvényt, a helyszínen bárkit kivégez, ha olyan súlyos tettet követett el és sosem veszi…..
Filmdroid Prometheus előzetes 2011.12.22 19:36:00
 Az ezredforduló után merült fel egy újabb Alien film gondolata, James Cameron kezdett dolgozni a történeten, aki egy eredettörténetben gondolkodott. Vajon honnan jöttek az Alienek? Miután a Fox bejelentette az AvP-t Cameron leállt a tervezgetéssel, úgy érezte, hogy a savas…..
Csütörtökön teszik közzé a Prometheus előzetesét, addig is itt egy ízelítő belőle. A filmen dolgozott H.R. Giger is, akit maga Ridley Scott vont be a munkálatokba, ugyanakkor ne számítsunk arra, hogy esetleg sokat látunk az űrszörnyből, mert ebben a részben egyáltalán nem lesz…..
Nem is oly rég láthattatok néhány rosszabb minőségű fotót a "nem Alien film, de mégis az" Prometheusból, most ezeknek a jobb változatát tekinthetitek meg. A rendezői poszton Ridley Scott tevékenykedett, aki egyébként régebben is elgondolkodott azon, hogy az Alien 4 után…..
Filmdroid Into the White előzetes 2011.11.30 21:36:21
Petter Næss norvég rendező második világháborús túlélőthrillert dirigált, nemzetközi színészgárdát toborozott össze, Florian Lukas, David Kross, Stig Henrik Hoff és Lachlan Nieboer mellett Rupert "Ron" Grint is játszik. Egy angol és egy német vadászrepülő lelövi…..
Filmdroid Prometheus képek 2011.11.23 10:31:00
A jövő év egyik legvártabb sci-fije kétségkívül Ridley Scott Prometheus-a, ami az első Alien film előtt játszódik és elvileg nem a savas vérű űrszörnyről fog szólni, de mégsem hagyják ki belőle. Elviekben az előzetes is már itt toporog az ajtóban, hiszen nemrég kikerült a…..
pvissza 2011.11.23 11:11:14
Filmdroid Az Expendables 2 posztere 2011.11.18 22:47:00
A 80-as 90-es években elsírtuk volna magunkat a gyönyörűségtől egy ilyen poszter láttán. Most már csak annyit lehet mondani: "Ideje volt." Ami nem jelenti azt, hogy ne lenne várós a film, a poszter pedig őrületesen jó. Sylvester Stallone, Arnold Schwarzenegger, Bruce Willis,…..
Filmdroid Alice és Ada Wong 2011.11.16 09:47:00
Milla Jovovich lelkesen twittelget a Resident Evil következő részének a forgatásáról, ezúttal egy olyan videót tett közzé, amiben Alice és Ada Wong (Li Bingbing) feszít az úttesten. Meg lehet kockáztatni, hogy pár perccel ezután leabáltak pár tucat zombit. ..
Tim Burton tehet mindenről? Akárki csinálhatta volna az Alice Csodaországban fantasyt, a milliárdos bevétel láttán a stúdiók így is-úgy is elővették volna a régi jól megszokott meséket és történeket, hogy azokat új köntösbe bújtatva adják elő. Hófehérke jövőre két…..
Jason Statham azt csinálja amihez ért: szétver mindenkit. A Safe akciófilmben pedig van elég ellenfél, betörendő koponya. Karaktere (hát mi más lenne) egy ex-kommandós, éppen egy metrómegállóban üldögél, amikor észreveszi, hogy talán szüksége lehet rá. Az egész new york-i…..
pvissza 2011.11.11 14:15:39
Az éppen zajló American Film Marketen több produkciós cég és stúdió is részt vesz, bemutat egy-két képet, posztert vagy egyéb anyagot néhány alkotásból. Elsőként érkezzen a Warm Bodies, Nicholas Hoult egy zombit játszik, aki beleszeret egyik áldozatának barátnőjébe. Jonathan…..
A Warner bízik abban, hogy A titánok harca (Clash of the Titans) folytatása, a Wrath of the Titans szép sikert fog aratani. Ezért meg se várja a bemutatót, hanem leszerződtették a második részt író Dan Mazeau-t és David Johnsont, hogy lássanak hozzá a harmadik rész…..
Úgy látszik Luc Bessonnak nincs jobb dolga, minthogy saját filmjét remake-elje. Elővette a District 13 - A bűnös negyed akciófilm forgatókönyvét, majd Robert Mark Kamennel átírta. A történések nem Franciaországban, hanem Amerikában fognak zajlani, méghozzá valószínűleg…..
Zack Snyder zombis filmmel, a Holtak hajnalával (Dawn of the Dead) robbant be Hollywoodba, az élőholtaknak később sem fordított hátat, ugyanis producerként megpróbálta összehozni az Army of the Dead-et. Úgy 2007 tájékán Matthijs van Heijningen Jr. ült bele a rendezői székbe, aki…..
Vin Diesel ismét a Facebook oldalán tett közzé egy vázlatot a következő Riddick filmhez kapcsolódóan. Nem győzte dicsérni azokat, akik ezeken dolgoznak, hiszen állítása szerint rendesen odatették magukat, ami igazán fontos, hiszen így körvonalazódik csak igazán ennek a világnak…..
Frank Darabont 5 évig küzdött azért, hogy sorozat lehessen a The Walking Dead képregényből. Az első szezon szép nézettséget ért el, így nem csoda, hogy berendelték a következő évadot. A hétvégén a Comic Conon még úgy tűnt, hogy minden rendben van, bár nyilván elég…..
Filmdroid Fili és Kili 2011.07.13 08:00:00
Nem magas egy kicsit törpének? Dean O’Gorman és Aidan Turner,..
Szépen tejel a Transformers harmadik része, már csak e miatt sem gondolhatta senki, hogy a fejesek csak úgy lemondanak a folytatásról. Michael Bay elsétált a franchise környékéről és Shia LaBeouf sem akar visszatérni. Zavar ez valakit? Nélkülük is lehet további görgetni az…..
Az Autobotok és Álcák küzdelme immár harmadszor tér vissza a mozivászonra. A második rész gyatra kritikai fogadtatása után mindenki fogadkozott, hogy visszatérnek az első részben látottakhoz és méltóképpen fejezik be a Transformers trilógiát. Úgy tűnt ez sikerülhet is hiszen…..
pvissza 2011.07.07 10:41:34
lehet már nem nagyon téved ide senki, de én tegnap néztem meg :)
csak azért hisztizek, és húzom le én is mert nagyon sajnálom, hogy ez lett az első rész után egy jobbat érdemelt képregénynél...
de egy mozifilmnek elment, sok akcióval, egész egyszerűen nem szabad többet várni tőle, és kész...
sokszor nem szoktam egyetérteni a lehúzó beírásokkal, de most igen. csak mert nem értem a túlzó elvárásokat, amit egy filmhez társítanak előre...
értem is, meg nem is ezt a Bay gyereket.
egyrészt ok, legyen biztos kasszasiker, másrészt azért ott van mögötte egy sikeres képregény, rengeteg ötlettel sztorival, stb. a fészkes fenének kell mindent a saját szája íze szerint átalakítani, lebutítani, elbaszni?! amennyire le lett húzva a második, hát nekem még az is jobban bejött, akció ide vagy oda...
- a srác nagyon idegesítő volt nekem ezzel a sok mimikájával, ordibálásával, kiakadásával...(de sztem a szerepet így szabták rá)
- a csaj sztem tök mindegy, ugyanolyan jó volt mint a másik... mondjuk kíváncsi lennék hogy ezzel hogy is jött össze :)
- egy idő után tényleg már csak a nagy csatát vártam,
- Malkovich szerepe nagyon gáz volt, bár amikor megjelent nem gondoltam volna...
- a srácnak meg a gyereknek tényleg akkor is ott kell lenni ha semmi értelme
- a csata: hát, ahogy indul hirtelen mega-hajók a semmiből, lerombolás, azért az autobotok nem hiszem hogy fölöslegesen feláldoznának ennyi embert...; össze vissza tűntek el az autobotok és jelentek meg hirtelen, mint ahogy a kommandósok a vízből :); az irányító központnak nem sok értelmét láttam, az elején dominált a csaj, hogy a végén csak nézzen ki a fejéből; amikor kiugrottak a kommandósok, nem is láttam melyik repülővel mi van, melyikből ugrottak, melyikből nem... az a nagy kukac(?);sokkoló is elég kemény szereplő a képregényben;az egyszer mega kemény, aztán letépett karral is szarrá alázó optimus, aki nem bír a kábelekkel :);
- megatron csöves ruháját én se értettem :) mondom ez hol-miért? és hogy a csaj fogja őt bepánikoltatni, uhh:)
- a poénok/vicces/idétlen robotok kellenek, a képregény része, sztem legyenek csak benne, nekem pl. tetszik
- 3Dnek én semmi értelmét nem láttam :( néha talán amikor távoli kép volt, és űrhajók mentek ide-oda...
pvissza 2011.07.07 10:50:49
@COLT: hát az nem olyan rossz, de sztem nem is annyira erős, és nagyon sokáig kell várni rá :)