Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Mókuspolli

104 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A WC az WC, nem?! Mégis vannak, akiknek egészen szokatlan gondolata támad ettől a hétköznapin dologtól is... A most következő WC-k látványától tuti neked is fog esni az állad! ..
Idén kézzel készített díszeket álmodtál a karácsonyfára? Fontos, hogy költségkímélő mégis mutatós dekoráció legyen idén karácsonykor? Következzenek a legbájosabb, akár kis mókussal is elkészíthető karácsonyfadíszek faspatulából!..
Kacérkodsz a gondolattal, hogy egy új TV boldog tulajdonosa legyél? Nem tudod melyik modellt válaszd? Annyiféle-fajta létezik, hogy teljesen elveszetten álldogálsz a boltban, hogy mégis mi köztük a különbség és melyiket kellene hazavinned? Itt megtalálod a válaszokat!..
Idén mesésen szép mézeskalács dekorációval lepjük meg a mókus családodat rendben? A nagyon lelkes mókusoknak a mézeskalács és a  muffinok karácsonyivá varázsolását tárjuk fel. Süteményre fel!..
Karácsonyra lepd meg a szeretteid egy közös pillanatot ábrázoló fotóval, amit saját készítésű kerettel koronázol meg!..
Hány farmer nadrágot és kabátot selejtezel le évente? És a családtagjaid? Itt az ideje, hogy valami igazán menőt készíts belőlük, ahelyett, hogy a kukába kerülnének, ha már leszolgálták a maguk idejét eredeti funkciójukban!..
Az emberek mindig is törekedtek a szebb, jobb, praktikusabb, olcsóbb tárgyak létrehozására, de előfordul, hogy néhány találmány inkább zsákutcának bizonyul és a nagyközönség nem fogadja tárt karokkal. Most olyan esernyő(félé)ket hoztam, amik inkább a bizarr, mint a hip-hip-hurrá kategóriában estek...
Van a birtokodban néhány régi bútor, amit sajnálnál kidobni, de jelenlegi formájában nem tudod hasznát venni? Hidd el nem vagy egyedül ezzel a problémával. Megtaláltuk a tökéletes megoldást!..
Lányok tessék őszintén bevallani, hogy utoljára mikor borítottátok ki teljesen a táskátokat? Azt hiszed tudod mit tárolsz benne? Szerintem érnének meglepetések, ha "kifordítanád", talán még egy világ is összedőlne benned, ha rájönnél mennyi felesleges kacatot cipelsz mindennap magaddal. Most véget…..
Szereted az ősz csodálatos színeit? Szívesen dekorálod a lakást és öltözteted mindig alkalomnak megfelelően?..
A konyha a lakásnak az a területe, ahol ha nem vigyázol nagyon könnyen elszabadul a káosz. Résen kell lenni, ha útját akarod állni a rendetlenségnek! Most olyan praktikákat mutatok, amik jól jönnek a kupi elleni küzdelemben...
Mivel szoktátok meglepni a nagymamát? A gyerkőcök mindig rajzolnak valami szépet a dédinek? Itt van néhány remek ötlet, ha egy kicsit variálnátok!..
Egyre többen tartanak Halloweeni bulikat hazánkban is, miért ne lehetne a kis mókusoknak is rendezni egyet a barátaikkal? Persze egy igazán klassz Halloweeni összejövetel mit sem ér néhány tematikus játék nélkül! Most összegyűjtöttünk néhány szörnyen szórakoztató játék tippet!..
Egy-egy gyerekjátékért a boltban elkérnek több ezer, de inkább több tízezer forintot is. De biztos, hogy az önfeledt szórakozáshoz elengedhetetlenek a drága holmik? Csináljunk inkább pénztárcabarát műanyag kupakból játékokat! Azt mondtam már, hogy az ehhez hasonló újrahasznosítások a környezetnek is…..
Vonzódsz a szép ékszerekhez, de nem szeretnél vagyonokat költeni rájuk? Kedveled a kicsit különc, figyelem felhívó darabokat? Utálod, ha az utcán veled szembe jön a te kiegészítőd hasonmása ezért gyakran te magad készíted az ékszereidet? A most következőkben biztos megtalálod a számításaidat!..
Mit szólnál, ha azt mondanám, hogy ebben a cikkben megtanítalak elkészíteni ezt a különleges ételt? Készen állsz az új gasztronómiai élményre? Helyes! Akkor vágjunk is bele! Meglátod nagyon egyszerű recept lesz....
Nálatok is akad otthon egy lámpa, ami kifogástalanul működik, de a búrája bizony már nem a legszebb? Ilyen könnyen megesik a legjobb lámpákkal is, de mielőtt lemondanál róla, inkább tarts velünk és megmutatom milyen szuperül fel lehet turbózni őket!..
A szeptember egyet jelent a gyerkőcök visszakerülésével az iskolába, ami valljuk be végeláthatatlan ellenállás és az iskolaundorítisz elszabadulását jelenti reggelente. Most olyan trükköket fogunk bevetni, aminek köszönhetően a kis mókusok egy fokkal jobban viselik a becsengetést és így nem arról…..
Gondot okoz lekötni a kis mókust, amikor hosszabb útra indultok autóval? Vannak jól bevált autós játékaitok, de mindig jól jön néhány új ötlet? Tarts velem és mutatok néhány kreatív játékot, amivel el tudja foglalni magát a kicsi!..
Mókus hölgyeim így magunk között szólva, hány meg hány órát töltünk azzal, hogy levadásszuk a tökéletes lábbelit?! Inkább ne is mondjuk ki hangosan, mert szép nagy szám lenne, mert az egyik cipő nem elég csillogós, a másiknak a sarka nem az igazi, a harmadik unalmas, a negyediknek a színe nem jó, az…..
A kis mókus iskolatáskája lassan már készen áll az összeválogatott tanszerekkel a kezdésre, de a füzetek becsomagolása még hátra van? Akkor tökéletes helyen jársz, mert most csodaszép füzetborító ötleteket hoztam, amikkel igazán egyedi lehet a csemete tanszere!..
Egy-egy alkalomhoz vagy szimplán a hétköznapokhoz megtalálni "A" cipőt bizony nem könnyű feladat. Most abban nyújtok segítséget, hogy egy egyszerűbb cipőt (vagy régi nagy kedvencet), hogy lehet úgy átalakítani, hogy szemkápráztató legyen...
Már javában tombol  a nyár, ami egyet jelent a napsütéssel, nyaralással, fagylalttal és a szalmakalapok előkerülésével. Ezek a fejfedők nagyon praktikusak, de a többségére ráfér egy kis optikai tuning, hogy valóban tetszetősnek is nevezhessük őket...
Gondos mókusként, ha pet palack kerül a háztartásba két választásod van miután kiürült: vagy a szelektív hulladékgyűjtőbe dobod  vagy pedig újrahasznosítod. Az előbbit nem kell túlragozni, de az újrahasznosításhoz most hoztam néhány belevaló ötletet, hátha pont ezekre nem gondoltál eddig...
Hamarosan gólya érkezik a szeretteid körébe, de még nem tudod mivel lepd meg a picit? Esetleg lassan totyogós korba lép a kis kópé és kellene valami szuper ajándék a számára? Most olyan házi készítésű ötleteket gyűjtöttem össze, amik nemcsak mérhetetlenül cukik, de nagyon hasznosak is, a babás…..