Regisztráció Blogot indítok
Adatok
blase1994

46 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
10 éves korában hatszámjegyű összeget ajánlott érte az Inter, 14 évesen pedig már évi 3 millió dollárt keresett az MLS-ben. Még a Manchester United is leigazolta volna, de nem kapott munkavállalási engedélyt Angliában... 2004-2005 környékén még Cristiano Ronaldóval és Lionel Messivel említették egy…..
Íme a Bleacher Report A Bajnokok című animációs sorozatának egyik része, amelyben Neymar gyilkosát próbálják meg kinyomozni a ház bajnokai.....
Újabb egy évvel toldotta meg szerződését a februárban 52. születésnapját ünneplő Kazuyoshi Miura, a világ valaha volt legidősebb profi labdarúgója.   Miura 1986-ban kezdett el profiskodni. Pályafutása során számos klubban megfordult: játszott Brazíliában - többek között a Santosban, ahol…..
Sport55 Focisták a zeneiparban 2018.12.30 00:21:15
Tudtátok, hogy vannak olyan futballisták, akik a színpadon is otthonosan mozognak? Na, nem a színészkedő játékosokra gondolunk. Hanem azokra, akik a labdarúgás mellett párhuzamosan zenei karrierrel is próbálkoznak...
Mohamed Salah egymillió szavazata az elnökválasztáson, Virgil van Dijk példás gesztusa a zokogó játékvezető felé vagy John Obi Mikel sorsdöntő mérkőzés előtti órákban elrabolt édesapja - ez mind-mind a 2018-as év sztorijai közé tartozik. Összegyűjtöttük a idei év tíz legemlékezetesebb vagy…..
Nagy Ádám ismét csapata legjobbja volt az AC Milan elleni 0-0-ra végződő mérkőzésen. Három mérkőzéssel ezelőtt került vissza a csapatba, azóta pedig folyamatosan együttese legjobbjaként teljesít a szakoldalak szerint.    3-5-2-es felállásban lépett pályára a Bologna, ami Inzaghi biztonsági…..
Lassan vége van a 2018-as évnek, ennek örömére meghívtuk Bíró Dávidot, a Semleges Térfél egyik alapító tagját, hogy együtt értékeljük a magyar labdarúgó válogatott idei évét. Szó esett Georges Leekensről, Marco Rossiról, illetve arról is, hogy kijutunk-e vajon a 2020-as Európa…..
Tőrös Balázs volt a vendégünk a legújabb podcastben. Sokat megtudtunk a Trash Talkról és arról hogyan lett Bazska NBA-szakértő. Elmesélte, hogy miként viszonyul ő és a családja az influencer szerepéhez. Rengeteg témát érintettünk az NBA kapcsán és még a Bohém rapszódiát is megkritizáltuk.  ..
A futballisták nem hülyék, ezt most bebizonyította az Újpest FC futballistája is, aki egy nagyon egyszerű kérdésre igen összetett választ adott.  ..
Sport55 Viszlát Mourinho! 2018.10.24 23:47:15
László Ágnessel, a Kislány, nagy foci oldal szerkesztőjével beszélgettünk. Szóba került Ági foci iránti rajongása, a blogjának a szerkesztése, megfejtettük Mourinho esti borozgatásait, majd kirúgtuk, rájöttünk arra, hogy miben hasonlít egy megyei csapat és a MU, valamint feljuttattuk az…..
N'Golo Kanté mindig meg tudja lepni az egész világot. Na nem a botrányaival, hanem a hihetetlen nagy szívével, amit nem csak a pályán mutat ki, hanem a hétköznapi életben, hétköznapi emberek között is. Imádnivaló ez a figura.   ..
A futball 170 éves történelme során igen sok legendát adott az utókornak. De a Paolo Maldini-Franco Baresi védőpáros olyan hihetetlen eredményeket ért el egymás mellett, hogy azt valószínűleg soha senki nem lesz képes überelni a profik világában.    ..
A kosárlabda hagyományosan a magas emberek sportja, de vannak, akik még így is kiemelkednek óriási termetükkel. Tudtad, hogy egy csapatban játszott az NBA valaha volt legmagasabb és legalacsonyabb játékosa?   ..
Számos olyan magyar felmenőkkel rendelkező játékos van a világon, akik nemzetközileg elismert karriert futottak be, de más nemzetet képviseltek válogatott szinten. Van közöttük Európa-bajnok, világbajnoki ezüstérmes, Bundesliga-bajnok és Premier League-bajnok is. Na, de kik ők és miért nem a magyar…..
Németh Krisztián nagyon ígéretesen kezdte a pályafutását, miután már 17 éves korában rekordösszeget jelentő 3 millió euróért Liverpoolba szerződött, ahol rögtön első évében bajnok és gólkirály lett, a következő évben pedig már be is mutatkozhatott a felnőttek között, sőt felkészülési meccsen gólokat…..
Ebben az összeállításban olyan játékosokat gyűjtöttünk össze, akik súlyos sérülést szenvedtek, ám dacolva a fájdalommal a pályán maradtak, és mindent megtettek a csapatuk sikeréért.   ..
Sport55 A nagy VB-kvíz! 2018.05.30 19:05:33
A közelgő 21. világbajnokság alkalmából összeállítottunk egy 21 kérdéses kvízjátékot. Te meg tudod csinálni hibátlanul?      ..
Tegye fel a kezét, aki emlékszik még a FIFA 98-ra. Ha te is játszottál vele, akkor bizonyára téged is elkap a nosztalgia ezt a cikket olvasva. Összeszedtünk tíz olyan sajátosságot, ami igazán különlegessé tette a játékot.         1. Az intro Woohoo! Ha valaha játszottál ezzel a játékkal,…..
Összegyűjtöttük nektek egy videóban azt a 6(+1) támadót, aki a 21 eddig lejátszott világbajnokságon nagybetűkkel írta be magát a történelemkönyvekbe. Megsúgjuk, hogy van egy olyan közöttük, aki az idei világbajnokságon is ott lesz...   * Figyelem! A lista csak és kizárólag a világbajnokságokon…..
Ebben a rovatunkban minden héten beszámolunk - a lehető legbővebben - a külföldön játszó magyar légiósok teljesítményéről. Cikkeink folyamatosan frissülnek!    Bíró Bence megszerezte első felnőtt gólját Portugáliában (Vitória Sport Clube)     FEBRUÁR…..
Számos magyar játékos keresi külföldön a kenyerét, vagy pallérozódik más nemzet klubjainak korosztályos csapataiban. Ezekről a futballistákról készítettem egy összeállítást, amelyben országonként és klubonként rendszerezve megtalálhatjátok minden egyes magyar légiós nevét, akiről találtam naprakész…..
Biztosan sok Ferencváros-szurkoló elgondolkozott már azon, hogy mi lett a klub egykori idegenlégiósaival. Engem is foglalkoztatott régóta a kérdés, ezért szezonokra lebontva összegyűjtöttem, hogy az elmúlt tíz év során milyen külföldi játékosok fordultak meg a csapatnál, illetve hogy mi történt…..
Biztosan sok Ferencváros-szurkoló elgondolkozott már azon, hogy mi lett a klub egykori idegenlégiósaival. Engem is foglalkoztatott régóta a kérdés, ezért szezonokra lebontva összegyűjtöttem, hogy az elmúlt tíz év során milyen külföldi játékosok fordultak meg a csapatnál, illetve hogy mi történt…..
  Biztosan sok Ferencváros-szurkoló elgondolkozott már azon, hogy mi lett a klub egykori idegenlégiósaival. Engem is foglalkoztatott régóta a kérdés, ezért szezonokra lebontva összegyűjtöttem, hogy az elmúlt tíz év során milyen külföldi játékosok fordultak meg a csapatnál, illetve hogy mi történt…..
Derek Redmond gyermekkora óta arról álmodott, hogy egyszer megnyeri az Olimpiát. 1992-ben közel állt hozzá. Az első futamban neki volt a legjobb ideje, majd a döntőben is esélyesként számoltak vele. Azonban 150 méter után elszakadt a combizma, ő pedig a földre rogyott. Senki nem gondolta, hogy…..