Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Zoltika

0 bejegyzést írt és 10 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
  Idén nyáron a legnagyobb hőségben - mikor remegett a levegő a délibábos országutak felett, mikor az emberek eltűntek az utcákról, az állatok az árnyékban pihegtek, és még a bogarak sem zúgtak - szóval akkor, mikor minden élő  takarékoskodott az energiájával, akkor jártam…..
A lezárt Margit hídon eddig is azt javasolták, hogy a biciklisek szálljanak le és tolják a kerékpárokat, mert a taxik, a villamosok és buszok között veszélyes az úttesten kerékpározni, de az amúgy is keskenyebb járdán a gyalogosok között szintén nincs elég hely biciklivel…..
Zoltika 2009.09.14 19:54:59
@nabu: "Nem tudom mi a gond, örüljön mindenki, hogy át lehet menni a hídon, mikor építés alatt áll, simán intézhették volna úgy, teljesen lezárják az egészet, de megoldották, hogy a villamos és a gyalogos átmehet, de ilyen szűk helyen biciklizni egyszerűen bunkóság.
"

Mint amikor Lenin elvtárs visszadobta a labdát a focizó gyerekeknek... Pedig közibük is lövethetett volna!
:-))
Rika orvosnak tanul és mentősként dolgozik, mégsem jutott egyszerűbben a jogosítványához, mint bárki más. A szabály alól senki sem kivétel, az egészségügyi vizsgára a rendszernek szüksége van, pontosabban a vizsga díjára. Történt ma velem, hogy a Duna-menti szocreál…..
Zoltika 2009.06.03 13:43:44
@Secnir:

Barátom (2*15 dioptria) a vakok és gyengénlátók gimnáziumában érettségizett. A gépírás kötelező tárgy volt nekik. a vizsgán bekötötték mindenkinek a szemét. Az egyik tanuló méltatlankodott:
-De Tanár Úr! Én teljesen vak vagyok!
-Nem baj! Azt mindenki mondhatja!

A precíz illetékes nyilván azt is ki kell zárja, ha a posztoló az Ecserin vette a papírjait. Ugye, hogy van benne logika?
:-))

(Abszurdisztán)

A Zugügyvédnek úgy rémlik, hogy a felszólításra szándékoznak új határidőt megszabni, de javítsanak ki a kollégák, ha rosszul tudom. Május 30.-án este hallgattam a TV2-n a Tényeket, és a parkolási bírságról szóló riport felkeltette a figyelmemet. Arról szólt, hogy a…..
Itt ez a rendőrviccek hülyeségszintjét súroló izé:A tiszai vízirendészet, természetvédőkkel összefogva, fokozottan óvja a tiszvirág-rajzás küszöbén a védett kérész-faj fennmaradását - írta keddi számában a Heves Megyei Hírlap. Sokan ugyanis kiássák az agyagos…..
Bruhaha, az alanti vérfagyasztó sztoriban az a legviccesebb, hogy a megalázott utas pont ahhoz a Regőczi Miklóshoz, a BKV kommunikációs és értékesítési vezérigazgató-helyetteséhez fordul, aki annyira torz gondolkodású alak, hogy nemrég még a kar nélküli embert baszkuráló…..