Regisztráció Blogot indítok
Adatok
SalesTalents

11 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Sok munkáltató akar úgy alkalmazottat, hogy a vállalkozás kockázatait az alkalmazottal viselteti. A témában remek cikket találtam itt, minden szava kincs! Javaslom figyelmesen elolvasni minden teljesítményarányos, jutalékos munkát végzőnek. Ill. minden munkáltatónak, aki ilyen…..
Értékesítési vezetőként úgy gondolod, hogy szakmailag jól felkészült értékesítőkből áll a csapatod viszont mégsem érik el a kívánt eredményt? Hol lehet a hiba? Tudod-e egyáltalán miként kell motiválni és fejleszteni az értékesítőket, a csapatot magasabb fokozatba kapcsolni?  Következetlenségeknek…..
Huszonéves HR-es leányka szemben a tapasztalt értékesítővel?   Ha valaki népszerű posztot akar írni valamelyik közösségi portálon akkor az egyik legbiztosabb megközelítés az, ha olyan cikket ír, amelyben szidja a fejvadászokat. Erre rengeteg egyetértést jelző like fog érkezni, illetve sokan…..
Az önéletrajz alapján úgy gondoljuk, hogy találtunk végre egy igazi gyöngyszemet. Behívjuk, elbeszélgetünk vele aztán pedig eltűnik. Nem válaszol, lemondja a következő találkozást, vagy csak simán eláll a lehetőségtől. Ugye ismerős? Vajon mi történt, hol hibáztunk a folyamatban? A toborzás, a…..
Hát akkor végre elérkezett a nagy nap és ott állsz az új cég irodájában, hogy nekikezdj karriered következő kihívásának, mint a cég új értékesítési vezetője. Miután bemutattak mindenkinek saját technikádat alkalmazva elindulsz a tanulási folyamaton. Első lépcsőben az új csapatod és a folyamatokat…..
A hatékony önéletrajznak egyetlen ismérve van: olyan állásinterjúra hívnak általa, ami téged is érdekel, és az az állás, amiről tárgyaltok, jól megfelelne neked. Az önéletrajznak ennyi a dolga: állásinterjúra hívnak általa. Ebben a szemléletben kell megírni. Jönnek időnként hozzám álláskeresők…..
Előléptetni egy meglévő, eredményes értékesítőt vagy új értékesítési vezetőt behozni kívülről?   Amikor növekszik a szervezet, vagy éppen elmegy az eddigi vezető, akkor nagyon komoly kihívás elé kerül az ügyvezető vagy a kereskedelmi igazgató. A fenti kérdésre nincsen tökéletes, minden helyzetben…..
Miként rázzam fel értékesítőm? Mitől lett középszerű? Jó döntést hoztam egyáltalán amikor felvettem őt?   Az elmúlt időszakban több értékesítési vezetővel beszélgettem, akik arról panaszkodtak, hogy értékesítőik nem hozzák az eredményeket. Nincsenek megelégedve és nem tudják mi tévők…..
Az új év mindig átgondolásra, tervezésre motivál. Hogyan lesz több cégem bevétele? Ez a kulcskérdés szokott lenni egy kis és középvállalkozás életében. Mindig fontos kérdés a költségek optimalizálása, a gyártás minőségének és hatékonyságának a növelése, illetve a szolgáltatás javítása. De mindezek…..
Napjainkban nagyon sokat hallunk a munkaerőhiányról, a külföldre távozott és már ott megtelepedett százezrekről és általában a megváltozott körülményekről a munkaerő kereséssel és felvétellel kapcsolatban. Sokan még most is úgy gondolják, hogy elég csak feltenniük egy rövidke hirdetést és máris…..
Az első részben arról esett szó, hogy sok esetben szimpátia alapján választunk egy új értékesítőt és előfordul később, hogy döntésünket megbánjuk. De hogyan is válasszuk ki akkor a NAGY őt, a legjobbat a jelöltek közül? Először is felejtsük el az első benyomást és a szimpátiát, megérzéseket,…..
Jártál már úgy egy új értékesítő felvétele után, hogy megbántad döntésed és mégsem a megfelelő új munkatársat választottad?   Tegyük fel, hogy hirdetések útján vannak ígéretes értékesítő jelöltjeid. Úgy tűnik, hogy már csak a munka kis része van hátra, hiszen mindenki ki tudja választani a jók…..
Az értékesítők kiválasztásának egy sarkalatos problémája, hogy rengeteg olyan „mindenki által ismert tény” van arról, hogy milyen egy JÓ értékesítő, amelynek egy része valójában teljesen hamis és egészen rossz irányba viszi a kiválasztást és magát a céget is, ha ezekre próbál építeni. Sokaknak a…..