Regisztráció Blogot indítok
Adatok
N. Imre

0 bejegyzést írt és 11 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Gunboxokban kapható 18 miliméteres "gumivető" toldatról írnék pár sort.   A toldatból gumizás a legolcsóbb megvásárolható gumilövedék kilövési képesség jelenleg, illetve ennek a 15 miliméteres változata a legolcsóbb, amire most nem térek ki, csakis a 18…..
N. Imre 2018.08.18 08:49:48
Kevés olyan ókori esemény van, amelyről olyan pontos információval rendelkezünk, mint a názáreti Jézus jeruzsálemi koncepciós peréről, kivégzéséről és feltámadásáról. A történészek többsége ezekből arra következtetett, hogy az első húsvét vasárnap 1984 éve, i.sz.…..
Miközben a német szövetségi gyűlés éppen az új államfőt készült megválasztani, Angela Merkel német kancellár egy transzvesztitával fotózkodott a Bundestag épületében. Az Olivia Jones néven futó, női ruhákban pózoló előadót a Zöld Párt delegálta, hogy vegyen részt az új német államfő, Frank-Walter…..
N. Imre 2018.01.17 16:10:58
@Abdias:
Gyáva népnek ...
A német AfD párt képviselője a brandenburgi parlamentben felszólalásában mind a 60 gender identitás képviselőjét köszöntötte a törvényjavaslat vitájában, amelyet a baloldal az LGBTQQ-jogok kiterjesztésére nyújtott be.  A magyar felirathoz kapcsolja be a videó alatt található gombot!..
Ilyen volt - ilyen lesz: A Szent Pál Akadémia új könyvtárépülete A Facebook-oldalán közzétett nyílt levélben szólította meg Gábor György filozófus, volt vallásügyi kormánytanácsadó Mészáros István László volt országgyűlési képviselőt, a Szent Pál Akadémia rektorhelyettesét arról, mi a véleménye a…..
N. Imre 2018.01.01 20:35:05
@ozibozi:
Szeretném, ha megengedné nekem, hogy mellébeszéljek.
Hogy Ön mellé beszéljem azt a személyt, Aki megszabadított engem a szerencsejáték-szenvedélyből, más rossz dolgoktól is, boldog, békés jövőt adva nekem.
Ezúton szeretnék Önnek is Boldog Új Évet Kívánni Krisztusban!
N. Imre 2018.01.04 14:36:51
@Szerecsenmosdatás:

Hozzávalók:
1 db szerecsen (lehetőleg szerecsen színű)
1 db mosdatásra alkalmas személy
1 adag megfelelő mennyiségű víz

biblia.biblia.hu/read.php?t=1&b=44&c=8&v=27#v25
  Mivel kormányunk előszeretettel hivatkozik kereszténységére, azért jó ha legalább egyszer eljut, hozzá, mit is mond a Biblia a kizsákmányoló kormányokról, önjelölt urakról. Ugyanis ezeket az Igéket a Bibliából gyűjtöttem ki változtatások nélkül. Mózes II. könyve:22:25 Ha pénzt adsz…..
A 20. századi diktátorok közül alighanem Lenin élete a legtalányosabb. A modern kori terrorizmus atyja, a koncentrációs táborok kitervelője, fizetett német ügynök volt, de milliók szemében továbbra is jóságos és bölcs nagyapó, akinek mauzóleumánál állandó sor kígyózik...
A hadtörténelem egyik legváratlanabb győzelmét aratta Izrael az 1967. június 5-én kezdődött hatnapos háborúban, de ez a siker még a zsidó állam vezetőit is meglepte. Öt arab hadsereg készült arra, hogy a tengerbe szorítsa Izraelt, ráadásul mögöttük állt a kor egyik szuperhatalma, a Szovjetunió is. A…..
Az ENSZ Emberi jogi tanácsában előbb a demokratikus mintaországok, úgymint Szíria, Venezuela, Észak-Korea, Irán, Katar és a PFSZ elmondják szokásos gyűlölet paneljeiket a "rasszista, csecsemőgyilkos, földfoglaló stb" Izraelről, majd drámai pillanat következik. Megadják a szót egy civil szervezet…..
N. Imre 2017.10.23 11:51:56