Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Gėza Szõke

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
"Már a Bibliában isAz az Éva volt hamis Kajak rábeszélte őtAkit a kígyó bűnbe vittAz a kígyó mit jelent? Hogy valószínű már bement..."  � https://youtu.be/i_3QOdPxU5I �..
Gabriella: Nagyon jó… Szét megy a fejem, kanűr a kezemben. Ráadásul koronavírus is itt van a küszöbön... Oda lép hozzám egy köpcösebb fene se tudja ápoló vagy beteghordó - Gabriella nemsoká jönnek magáért, bent kell maradnia az ____ osztályon. Gabriella: Rendben. Pár perc múlva jött értem egy beteg…..
Annyira élvezem ahogy ütemesen mozog bennem, és vadul, szenvedélyesen csókol, leírhatatlan érzés. Olyankor azt kívánom ne érjen véget ez a szerelmeskedés pillanata. Mindent ki tudok magam körül olyankor kapcsolni, semmi rosszra nem tudok gondolni, csak elönt a forróság, az a megmagyarázhatatlan jó…..
Az egész Nóri barátnőmmel kezdődőt.Ahhoz, hogy megismerd az én történetemet, meg kell, hogy ismerd az övét. Éppen dolgoztam mikor megcsörrent a telefonom. Imi, a férjem hívott.Imi: Drágám az egyik barátom keres alkalmazottat a kávézójába, érdekel?Nóri: Mit kellene csinálni? Nekem ilyen munka…..