Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Árminimum

23 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Jazzy Rádió Millásreggeli című műsorában beszélgettünk az Árminimumról és az ingatlanpiacról. Milyen gyakran fordul elő, hogy egy meghirdetett ingatlant olcsóbban is meg lehet találni? És igaz-e, hogy megtorpant az áremelkedés? (2019. febr. 7-i adás) https://www.arminimum.hu..
 A hét elején elindítottuk az Árminimum keresőoldalt, amellyel közvetlenül kereshettek az összes jelentős ingatlanportál és több száz iroda eladó és kiadó hirdetései között elhelyezkedés, ár és alapterület alapján (hamarosan a többi keresési paraméter is bekerül)...
Benne voltunk a tévében  Molnár Andinak (RTL Klub, Édes Otthon) mutattuk be az Árminimumot és azt, hogy hogyan található meg a nekünk tetsző ingatlan a legjobb áron. #arminimum #rtlklub #édesotthon..
Vége a nyárnak, megindult a roham a bérelhető lakások után. Örömmel tudatjuk, hogy elkészült az Árminimum új funkciója, amellyel immár a kiadó ingatlanokra is összegyűjtjük az összes hirdetést...
Ha lakást adunk el, melyik portálokon hirdessünk ? Honnan jön a legtöbb hívás? Melyik portálon mennyibe kerül 1 érdeklődő hívása?..
Ingatlant vennél vagy ingatlant adnál el? Hogyan derítheted ki, hogy mennyit érdemes fizetni vagy mennyiért érdemes meghirdetni az ingatlant?..
Gyakori, hogy a vevők és eladók inkább a saját kezükbe veszik az ingatlankeresést és eladást, annyira nem bíznak az ingatlanosokban. A szakma megítélése egyáltalán nem pozitív, és ennek bőven vannak jogos okai. A negatív tapasztalatoknak pedig a jó ingatlanosok isszák meg a levét...
Aki lakáshitelt keres, gyorsan összezavarodhat a hirdetések útvesztőjében. Önmagában az alacsony THM-es hirdetés mögött bármi rejtőzhet, az ajánlatokat a teljes információ birtokában szabad csak mérlegelni...
Előző cikkünk kapcsán egy olvasónk viccesen megkérdezte, hogy akkor most megkaphatja-e akkor az 5 milliós ingatlant is 1 millióért :) Ilyet még nem találtunk, de 25 milliós ingatlant 20-ért már nem is egyet. Valóban jelentős összeget megspórolhatunk, ha alaposan szétnézünk...
  Aki aktívan lakást keres és böngészi az ingatlanhirdetéseket, annak aligha újdonság, hogy ugyanaz az ingatlan számtalan portálon és hirdetésben felbukkan, gyakran különféle árakon...
Számtalan kiábrándult ügyfél panaszkodik eladóként vagy vásárlóként arra, hogy minősíthetetlen szolgáltatást kapott az ingatlanközvetítőtől. Közszájon forognak a simlis vagy csak egyszerűen lusta, nemtörődöm ügynökökről szóló történetek. Sokan emiatt úgy gondolják, hogy az ingatlanosokat a legjobb…..
Árminimum blog Boldog Karácsonyt! 2017.12.24 16:00:00
Boldog, békés Karácsonyt és sikerekben gazdag Új Évet kívánunk minden kedves felhasználónknak és partnerünknek! ..
Nem ritka, hogy trükkös ingatlanosok olyan ingatlanról tesznek fel hirdetéseket, amelyhez a tulajdonostól sosem kaptak engedélyt. Ilyenkor vagy a nagyobb portfólió látszatát akarják kelteni, vagy pedig abban bíznak, hogy majd ha jelentkezik rá vevő, akkor a vevővel kézenfogva a tulajdonos már úgyis…..
Ez mi ez? A káoszindex azt mutatja meg, hogy az ingatlanhirdetések hány %-a esetén találnánk meg ugyanazt az ingatlant olcsóbban, ha kitartóan keresnénk. A 25%-os káoszindex azt jelzi, hogy minden 4. hirdetés esetében találnánk olcsóbb hirdetést ugyanarra az ingatlanra. A káosz forrása A káosz…..
Ma indult el az új, nemzetközi piacra is szánt Árminimum, még sajtótájékozató is történt - kiváncsian várjuk hol jelenik meg először cikk. Minden kedves felhasználónknak köszönjük, hogy az elsők között felszálltak velünk erre a hajóra, ami hamarosan kifut a nagy nemzetközi vizekre  Elmondhatjátok,…..
Addig nyújtózkodj, amíg… de meddig is? Óriási különbség van az egyes vidékek között abban, hogy milyen ingatlant lehet kapni ezért az összegért. Lássunk néhány érdekességet! Kellemes böngészést - a további kereséshez pedig használjátok az Árminimumot: www.arminimum.hu ;)..
Mivel több százezer honfitársunk él Nagy-Britanniában, ez a téma sokakat közvetlenül is érinthet. Akik már több éve laknak és dolgoznak a szigetországban, bizonyára megfontolják, hogy nem előnyösebb-e ingatlant vásárolni, mint bérelni. Bevezetőként tekintsünk át pár olyan eseményt a közelmúltból,…..
A több mint 7000 (egész pontosan 7107) szigetből álló szigetállam az utóbbi években népszerű célpont lett a megpihenni vágyó nyugati nyugdíjasok körében, akik idősebb korukra előszeretettel költöznek a Fülöp-szigetekre. Ennek elsődleges oka az alacsony létfenntartási költség, de fontos szerepet…..
Tulajdonosként gyakran annyira megszokjuk a saját ingatlanunkat, hogy már-már nem is vesszük észre azok hibáit, melyek könnyen riasztóak lehetnek egy potenciális vevő számára...
Abban az esetben, ha valaki ingatlanvásárlásra adja a fejét Ausztráliában, számos meglepő dologgal találkozhat. Alábbi bejegyzésünkben összeszedtünk pár érdekes tudnivalót, amivel érdemes készülni, ha valaki esetleg így döntene...
323 millió lakos, évi 5,2 millió ingatlan adásvétel, több, mint 1,2 millió ingatlanügynök – de mit takarnak a számok és hogyan zajlik az ingatlaneladás a gyakorlatban?..
Mindenki hallott már különböző rémtörténetekről, melyekben néhány trükkös ingatlanos a jóhiszemű eladók, vevők naivitását, tapasztalatlanságát igyekeztek kihasználni. Erre sokszor azért van lehetőség, mert életünkben nagyon kevés alkalommal szembesülünk az ingatlanvásárlás / értékesítés…..
A vevőknek legalább olyan nehéz a dolguk, mint az eladóknak. Akár több hónapos procedúra lehet az ingatlanvásárlás, hiszen rengeteg szempontot kell figyelembe venni. Egészen pontosan miket is? Na nézzük!..