Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Rezsó72

0 bejegyzést írt és 12 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Sokan nem tudják, de most van a rántott csirke szezonja. Azért még biztosan vagyunk jónéhányan, akik emlékeznek arra, amikor egy tavaszi vagy kora nyári vasárnapi ebéd gyanánt anyánk vagy nagyanyánk elénk tette a frissen vágott, gyenge, rántanivaló csirkéből készült rántott csirkét. Például egy…..
Ha Villányban lenne Ördögárok Borok Fan Klub, én biztosan a tagja lennék. Ezért is vettem részt a Günzer Családi Birtok borkóstolóján. Mielőtt megkóstoltuk az Ördögárok borokat, Günzer Norman vezetésével terepjárós Ördögárok dűlőtúrán vettünk részt. Megnézhettük hol teremnek azok a szőlő, melyekből…..
Napjainkban, mert ez a divatos, mindenki arról értekezik, hogy meg kell érteni a másikat, ami azt jelenti, hogy döntési helyzetben az egyén törekedjen kompromisszumra. Berchtesgaden meglátogatása azonban tudatosította bennem, hogy vannak helyzetek, amikor operatív módon és hatalmi úton kell dönteni,…..
Rezsó72 2019.05.22 17:47:56
@Gyöngyösi Zoltán: hát ha ahhoz is kevés eszed van, hogy a wikipedia-t használd és informálódj egy témáról mielőtt írsz róla, lelked rajta. A kritika második felét egyébként elegánsan figyelmen kívül hagytad :)
A pastrami legendás étel, amely valahol a barbecue stílus határmezsgyéjén helyezkedik el, ötvözve a lassú tűzön füstön sütést különféle egyéb eljárásokkal. A mi olvasatunkban egy különleges hibrid, kulináris mesztic: a pácolt-füstölt húskészítmények és a barbecue módszerrel sült hús keresztezése.…..
Blogkocsma Autentikus olasz tészta 2018.08.29 07:00:00
Biztosan az, hiszen a tasakra rá volt írva. Az Ildiben vettem két zacsó durumtésztát, az egyik el is fogyott legott, a másik a spájzban várt sorára. Múlt héten aztán eljött az idő, hogy megfőzzem. Kellett valami egyszerű fogás, ami gyorsan elkészül, hogy főzés után…..
Őszintén szólva elég meglepő, de ettől még igaz: egy amerikai és egy dán cég uralja a globális sperma-piacot, mindkettő azt állítja, hogy az ő készleteik a legnagyobbak...
Rezsó72 2018.08.28 19:55:53