Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Bracom

0 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Nem indulhat egyéni választókerületben a propagandaminiszter...
Bracom 2017.10.09 15:17:57
@Evel Knievel: :)))))))))))))))))))))))

Egyem azt az álszent érzékeny kis lelked! Hát pont ezeket írtad pár nappal korábban valakinek, volt ott niggerezés, faszfejezés, ami a csövön kifér. De ha valaki veled beszél kevésbé barátságosan, akkor máris vérig vagy sértve. Aranyos... De inkább azt mondom: tipikus fidesznyik.

Azt mondod nem vagy Fidesznyik csak egy egyszerű szavazó. Ehhez képest élet-halál harcot folytatsz itt minden nap és a világon mindennek elmonadsz mindenkit aki nem imádja kritikátlanul a Kedves Vezetőt. De te csak egy "szavazó" vagy.

A naívitásod - vagy álnaívitásod - meg különösen röhejes. Úgy csinálsz mintha a Rogán jelenség valami külön dolog lenne, valami olyasmi ami teljesen elkülönül a Fidesztől, teljesen elkülönöl a Kedves Vezértől. Orbán nem is tud róla. Ő nem is ismeri Rogánt, azt se tudja, hogy a világon van, ugye? Tegnap itt anyáztad Navarcsicsot, mert nem tudta elérni, hogy az írek kiadják a gázolót, még a magyarságát is megkérdőjelezted pusztán ezért, Orbánnal viszont mégsincs semmi bajod, hogy Rogánt a kormány egyik legmagasabb pozíciójában tartja! Pedig azért Orbánnak egy fokkal egyszerűbb lenne kitenni valakit a kormányából mint elérni egy idegen országtól a saját állampolgára kiadatását, de Orbánra ennek ellenére sincs egy rossz szavad se Rogán miatt. Hiába, ilyen ez a szerelem.

Pedig Rogán az egyik legmagasabb rangú káder a kormányban és Orbán döntése, hogy az lehet. Tudod, azé az Orbáné, akinek a döntéseivel te 80%-ban (valójában inkább 110%) egyetértesz, akit itt védesz ingyen és bérmentve éjjel-nappal, miközben ő a strómanjaival szétlopja az országot és szarrá röhögi magát a hozzád hasonló alattvalókon, akik nemcsak hagyják hogy kirabolják őket, de még meg is köszönik.

Saját magadat baszod át minden nap. De ne félj, egyszer majd felébredsz. Szar ébredés lesz. Addig is rettegj csak a migránsoktól, Sorostól meg Brüsszeltől, annál tovább élhetsz a kis álomvilágodban és annál később kell beismerned magadnak, hogy istentelen módon át lettél baszva.