Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Radiszadi

14 bejegyzést írt és 11 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
          Ha értelmezni akarjuk a kétharmadból fakadó politikai helyzetet, legelőször is nem árt számba venni, milyen okokra vezethető vissza a kétharmad. Ez már csak azért is elengedhetetlen, mert e nélkül nem lehet…..
Policity Az ember, aki... 2011.06.10 13:05:00
Az ember, aki még egy napot sem dolgozott 1987-ben lediplomázott, ’88-ban pártot alapított, félig-meddig rendszert váltott, majd 1990 óta folyamatosan ül. Az ember, aki még egy napot sem dolgozott most azoktól vesz el, akik tizen-, huszonéveket már dolgoztak. Az ember, aki még…..
       SZEMA-est a Sirályban   Kellenek-e alkotmányos korlátok?   Beszélgetés HALMAI Gáborral     Helyszín: Sirály 1061 Budapest, Király u.50. Időpont: 2010. november 18., csütörtök, 18.30 óra.   Beszélgetőtárs:…..
Mindig van valami. Valami fura. Persze egyre nehezebb átlépni az ingerküszöböt. Az sem egy bulvárhír, hogy külsősökkel titkosították a kormányülések hangfelvételeit. De azért valakit csak érdekel.Az új kabinet már vizsgálja, hogy a Bajnai-kormánynak tízmillióért dolgozó…..
Subba Schmuck My Bitch Up 2010.08.25 08:30:00
via..
„Besúgók és provokátorok, / koncert közben sose gondolok rátok. / Kedves, csupa kedves, csupa kedves arcot látok, / de azért jobb ha tudjátok, / hogy a magunk módján mi is figyeltetünk, / aki előttetek áll az a mi emberünk. / Elpirultatok, / lebuktatok, / besúgók és…..
Gulyásdemokrácia Szabaddá tesz 2010.05.30 23:56:12
Debrecen polgármestere "kijelentette, még mindig vannak olyanok az országban, akik nem akarják a nemzeti együttműködést. Kósa szerint a főváros az utolsó fészke annak a gondolkodásnak, amelyet szeretnének múlttá tenni." Köszi.Nem tudom mondjuk, mit szól mindehhez az a…..
Radiszadi 2010.05.31 00:55:51
A kérdés aktualitását Sólyom László eheti interjúja adja, melyet a Heti Válasznak adott. (A köztársasági elnökkel eddig csak a Reakció blognak és a Népszabadságnak sikerült hosszabb-rövidebb interjút készítenie 2005 óta.) Az interjú kijelentései körül kialakult vita…..
A más utakon elinduló kivánó Retkes Attilának is szembe kell néznie azokkal, akik még most is azt hiszik,hogy nélkülük nincs szabadelvű, liberális gondolat. Ezt a küzdelmet nem lehet megúszni. Sem neki, sem az SZDSZ 'romjain' alakuló ujabb liberális formációknak illetve azok…..
Hálás dolog szélsőjobboldali politikusnak lenni. Szerencsére nem tartozom közéjük (mármint sem a szélsőjobbhoz, sem a politikusokhoz), határozottan irigylem őket, hisz feladatuk olykor klasszisokkal könnyebb, mint például patkót kovácsolni, színdarabot írni, hajat vágni, házat…..
Idézetek Gyurcsány Ferenctől: Mutyi: „A száz lépés programja a leginkább polgári program. Arról szól, hogy polgári viszonyokat teremtünk-e. Tudniillik a polgári viszonyok azt jelentik, hogy betartjuk a közös normáinkat, sőt büszke vagyok arra, hogy egy országnak adófizető…..
 A BKV megbízott jogi igazgatója helyett az ellenőrző bizottság fideszes elnöke nevezte néven H. Évát. György István a Hír Televízió Rájátszás című műsorában megerősítette, H. Éva nem más, mint Horváth Éva, Hagyó Miklós  volt MSZP-s főpolgármester-helyettes…..
Honfitársaink másokat zsidózó, hazárulózó, cigányozó, magát előszerettel "nemzeti érzelműnek" nevező része egyre gyakrabban viszi hírnevünket a világba. Az egyik legsikeresebb országimázs szakembert, Gyurcsány "we fucked it up big time" Ferencet is rögtön…..
Radiszadi 2009.12.01 23:58:47
Az első évtizedben csak olyan apró nyelvi kérdésen vitatkoztunk, hogy rendszerváltás vagy rendszerváltozás történt-e 1989-ben Magyarországon. Köztudott, hogy Antall József a rendszerváltozást vallotta, merthogy az ember csak úgy nem vált (cserél) rendszert, s megérezte azt, hogy…..
Miután a köztársasági elnök a legutóbbi alkalommal (2007 év végén) sem írta alá az ún. gyűlöletbeszéd-törvényt, reakciók sokasága látott napvilágot. A szólásszabadság sérthetetlensége mellett érvelők elégedetten nyugtázták a lépést, a sikertelen német…..
A Magyar Szocialista Pártnak volt 20 éve, hogy valóban szociáldemokrata párttá váljon. nem sikerült neki! Ugyanazon problémák feszitik a mai napig, mint 1989-ben a "Négyek bandája" (Grósz,Nyers,Berecz,Pozsgai) által vezetett utolsó időszakában az MSZMP-t. Alaptételek kimondására képtelenek a --…..
Újabb történet érkezett. Levágott ujjak, vér, szenvedés, egykedvű ügyeletes, majd a végső kétségbeesés pillanatában egy mindent megoldó kötetlen hangulatú telefonbeszélgetés. Száz drámai perc és egy boldog végkifejlet.   Kezdjük rögtön a tanulságokkal – egy…..
Radiszadi 2009.09.22 22:25:58
Volt egyszer egy elvarázsolt királyfi, aki egy tündérszép királykisasszony kezére pályázott. De csak úgy kaphatta meg, ha előbb legyőzi a hétfejű sárkányt, felépíti a kacsalábon forgó kastélyt, s felébreszti és megnevetteti a befalazott, alvó királykisaszszonyt. Sok-sok…..
Tarján András blogja Pofon 2009.06.14 22:10:00
Jó nagy pofont kapott a pártom! Még, a kialvatlanság okán nem tudom értékelni, hogy nevelési célzattal, vagy azért, hogy felejtsük el a politikát. Mióta felnőttem, még ha nem is neveztem így, liberálisan gondolkodom, azok közt az emberek közt éreztem jól magam, akiknek…..
emmi nem fog történni, ha az MSZP vezette kisebbségi kormány kitart 2010-ig. Tovább állunk a szarral teli pocsolyában, néha jól belemártózunk, aztán nevetünk azokon, akiknek kevesebb jut a hm, életet adó nedűből. Sőt, még a Népszava előfizetőtábora se lesz több. A Fidesz…..
Ujgen Renegade Megtennéd, Bálint? 2008.04.29 22:29:15
Némi kételkedéssel vegyes reménykedéssel fogadtam Magyar Bálint szándékát, miszerint talán el sem indul az SZDSZ tisztújításán. Szerintem ez nagy lehetőség lenne az SZDSZ megújulása szempontjából, ugyanis ő az a Nagy Öreg, akinek tevékenysége a mai napig túlzottan…..