Regisztráció Blogot indítok
Adatok
kriszspy

0 bejegyzést írt és 38 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
ROFL-net Refi magazin elmarad 2008.08.09 22:11:19
Most komolyan, hogy merészeli az olimpia eltúrni helyéről kedvenc reformátusainkat???..
Nagyon frissen itt a "Református Ifjúsági Magazin" mai epizódja. Nem volt semmi. És az M1 mégis mit képzel, hogy 5 perccel később kezdi a műsort, mint ahogy azt ígérte??? Tűkön ültem már!   CSAK AKKOR OLVASD, HA MÁR LÁTTAD: Először is, ahhoz képest, hogy…..
Bevallom őszintén, még mindig nem vásárolok PC-s magazinokat, szóval még egy kihajtható aktportrét is belerakhatnának egy kiadásba és én nem tudnék róla. (Vicc volt, nem készült rólam soha. Pedig meggondolandó lenne, az én 3D World Boxingos testemnél...) Szóval köszönöm…..
Nah elmagyarázom 'Áztete' dolgokat( hogy Jóózsie szava járásával éljek): "Athemil szűri a videókat": Számomra a szűrás az azt jelenti, hogy a rosszabb videókat visszaküldöm újrafeldolgozásra, de ha nem szeretne vele tovább vesződni a kedves készítő akkor…..
Rossz PC játékok sorozat ?! 2008.07.01 13:53:00
Oké. Az 1 dolog, hogy valamiért a Streets Racerben vannak autók, amelynek FUCKER 1 a rendszáma. Az is teljesen korrekt, hogy a kép tetején jogosan "Gamer's Hell" van kiírva. Sőt még azon sem kell csodálkozni, hogy nem is ül senki a volán mögött.     De mindezt…..
Rossz PC játékok sorozat Update 2008.06.30 14:24:00
A következő bemutatandó játéknak a mentési rendszere szerintem még a "Heat of War"-ét is veri... A jelenetek felvétele egy abszolút rémálom, mert nem lehet szinteket az elejéről kezdeni, csak ott ahol befejezted, vagy kezded a leges legelejéről!És elsőre nem tudhatom,…..
Egyszerűen beleragaszt a székbe és meg KELL nézned az összeset! A humor, a bemuatás és az objektivítás tökéletes ötvözete! Sajnos a Videó és a hang minősége nem 5* de attól máég nagyonjó!+ az értékelés( köszi bence ray)TÖRÖLT VIDEÓ..
Ilyen jól bemutatott játékot régen láttam! Elismerésem a készítőjének! Egyetlen egy baja van, hogy egy kicsit keveset meséltél magáról a játékról, de azt mondom így is jó. Legközelebb celluxozd le a mikrofont mert a chipseszacskó recsegére emlékeztető effektus sokat ront…..
"Nfbg" két érdekes dolgot vágott össze a GTA San Andreasból. Az első jelenethez nem fűznék hozzá semmit, a Stunt-Driverek kézikönyvének legutolsó fejezetének, legnehezebb trükkjét sikerült megvalósítania. Aztán a második jelenetnél: Mennyire okos dolog egy lámpa elé…..
Kicsit unott a hangod és ez kihat a hallgatóságra :/+csak ne mosógépzene menne alatta :D..
Elvileg nem akartam szóvá tenni, hogy meglegyen a kedves rosscsontnak az az illúziója, hogy felálló kukival az "én nevemben" rendel már napok óta nem tudom hány szir-szart a cd galaxisból, azt remélve, hogy én most pánikszerűen fogok küldeni tiltakozó e-maileket... Hát…..
Rövid leszek. Videó készül, alakul egy másik nagyon szuper dolog is, amely nagy dicsőség lenne a blognak. Illetve EB kezdés mellé, Lionel Hun ajánlásával egy nagyszerű ajándékot adok nektek, ugyanis küldött egy remek honlapot, ahol régi játékokat lehet játszani, anélkül, hogy…..
kriszspy 2008.06.09 14:08:09
Én ezt a játékot csak ajánlani tudom. A grafikai hiányosságokat teljes mértékben pótolja a játék feeling-je és a pályák változatossága.Igaz csak kevés pálya van benne, de akkor is egy igazi klasszikus.+Letölthető ingyen…..
Ott dobálóztak ezek a gyöngyszemek a youtube-os "videó válaszok" szekcióban, nem is vettem észre őket. Nagy kár lett volna, ha ezek kimaradnak! thefloorfilla nevű szerző készítette, eszméletlenül ügyelt a szájszinkronra. Mindezt a nagyszerű "Amerikai Gengszter"…..
Poénosan bizarr jelenetek a klassz Assassin's creedből. Itt van rögtön egy...hát...hogy is mondjam...Glory hole? Itt meg imádnivaló az aktus közben hallható hang ..
Na ennél a Call of Duty 3-as hullánál aztán minden pörög ami pöröghet...Vagy jobban mondva, ami nem is pöröghet. Küldte: DiDi ..
kriszspy 2008.05.29 21:58:52
Ventrue 533 megpiszkálta a Streets Racert és a ronda nézőket felturbózta kicsit... Azt azért hozzá kellene tennem, hogy a Rákóczi tér már nem az, ami régen volt ;) De ahogy látom, a rossz imidzse még megmaradt  :P   Az ilyen fazonok lettek lecserélve ..
Azt hiszem, ehhez nem kell mit hozzáfűzni :P DJ Sanyee küldte ezt a remek képkockát a Rome TW-ből Ez a hétvége az e-mailek olvasásával/megválaszolásával telik, 145 még hátravan.....
kriszspy 2008.05.25 13:06:59