Regisztráció Blogot indítok
Adatok
kappakeklol

0 bejegyzést írt és 60 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
  Olyat mutatunk, amilyet eddig még sose, pedig a Tények szolgált már pár kellemes perccel az internetes népművészeknek. Történt ugyanis, hogy van ez az OLAF-vizsgálat, aminek az utóélete egyre kínosabb fura urainknak: Orbán Viktor vejéről kiderülni látszik, hogy olyan bűnszövetkezetben elkövetett…..
kappakeklol 2018.02.09 14:34:31
@zriff: Senki a világon nem állítja, hogy a többi nem lop, csal, vagy éppen hazudik. Egyetlen nagy különbség van viszont: a *megmaradt* pénzt a többi nem a wc-n húzta le stadionépítéssel, meg a többi apámfaszával, hanem adott esetben hasznos dolgokat csináltak belőle...

Speciel pont leszarom, hogy annó Gyurcsi kimondta amit kimondott. Igaza volt, mint ahogy amit mondott igaz lenne a többire is (mostaniakra is, pláne). Ettől függetlenül akkor jobban éltem, mint most. Sokkal.
hogyvolt Survivor 3x35 - Iliász 2017.10.14 09:14:06
Az van, hogy a tegnapi poszt kommentjeiben már aminek értelme volt, elhangzott az utolsó nagy hurrával kapcsolatban, így sok újat én sem fogok tudni mondani. Egy biztos, itt és most jelentem be hogy szerdán este, ha minden igaz, 9-től, lesz egy Facebook live-unk megint, amiben SzabóZ-vel ketten…..
kappakeklol 2017.10.14 12:44:07
@nayrobi: Kizártnak tartom, hogy meglepődött volna rajta utólag. Lényegében ahányszor át"taktikázta" (fogalmazzunk polkorrekten, ne sérüljön senki) Szandi Ferit, +-1 már nem oszt nem szoroz egy ilyen mentalitású embernél.

Én inkább azt kérdezném Szanditól, mennyit hízott a műsor végére, de ilyet ugye nem illik (bár ez itt talán annyira nem számít).
  Reggel van az utolsó feladatpárbajkihívás napja, Iliász az egyetlen, aki nyugodtan alhat és kelhet ugye, Szandi, Barbi és Feri még megy egy kört a döntőért. Iliásznak a reggelét Szandi bassza el, aki a Feri építette, parton álló menedékben duruzsol neki az álmáról, és a szomorúságáról vagy…..
kappakeklol 2017.10.14 01:57:09
@fujimo: Maximálisan egyetértek ebben egyébként. Értem én, hogy játék meg minden, ettől még az ember szerintem nem lesz más, ugyanaz marad aki. Én inkább úgy fogalmaznám meg, hogy ezek az emberek a való életben is egy az egyben ilyenek, csak ott nincs lehetőségük rá, hogy ennyire megmutassák/kimutassák, kik is valójában.

(Gyanítom ezzel a véleményemmel megint egyedül leszek. :D)
kappakeklol 2017.10.14 02:06:42
@bElannaTorres: Nyilván ez távol áll a valóságtól, de saját magukra is szavazhatnak épp, ha akarnak, nem? Pl. Szandi akár meg is tehette volna, amikor Iliászt kinyomta, vagy... és itt most felmerült egy kérdés:

Mi lett volna, ha Szandi az utolsó szavazáson saját magára szavaz, tehát 4 szavazat megy rá, de felhasználja az amulettet. Elvégre az amulett csak a szavazatokat érvényteleníti, amúgy védettséget nem ad, de mivel a többieknek is 0 lett volna, ilyenkor négyes holtverseny van, négyes párbajjal, vagy mi?
kappakeklol 2017.10.14 02:09:25
@Biriksz_Krokiksz!: Ezt nyilván csak viccnek szántam, elvégre mindenki ismeri a hangját a Die Hardból. :) A lényeg az lett volna, hogy amíg nem nyomják az emberek arcába végtelen ideig, hogy taktika > túlélés, addig nem ez fog átmenni egy szűz nézőnek, aki most látja először a játékot Survivor címmel.
Iliász egy kedélyes mandirigma lakoma közepébe csöppen, ahol szolidan genya hangsúllyal ereszti el: „szevasztok srácok, na mi újság?” A többiek olyan kényszeredetten mosolyognak, mintha a döntőben derült volna ki, hogy húsz milla helyett egy éves fitneszbérlet, meg egy paleo tiramisu a főnyeremény.…..
Az előző napi szuper izgalmak után szokás szerint lapos adásanyagga altatnak minket. Feri a tábortűz mellett előkapja a fából és banánhéjból eszkábált bendzsóját és elkezdi halkan bazseválni a Guantanamérát. Bárcsak. Viszont a cetlizést megint megbeszélik, és képes megfesteni a fingot, hogy az, hogy…..
kappakeklol 2017.10.11 23:03:45
@Biriksz_Krokiksz!: De, azért a döntőbe, vagyis inkább a top4-be beraknám én is. De ennyire a döntőbe nem... Ha több logikai/mentális feladat lett volna (lásd pl. a memóriajátékot egyszer) hamarabb elvérzik, de minimum kevesebb védettséget szerez... vagy legalább a játékok több részből állnának, nem ennyire egysíkúak lennének.. lásd a holnapi játék az előzetesből, vagy pl. amit Adri nyert még annó, Klau ellen... Több ilyen játék kellett volna szerintem.
kappakeklol 2017.10.11 23:10:08
@Biriksz_Krokiksz!: Jó, irodalomból szar vagyok, meg a szinonima szótárt se vágom fejből, de így értettem én is. :D
Na, utolsó hét. A Mandirigma beachen Feri és a három grácia, a Holtak szigetén Benedek, Iliász és másik három grácia várja a végjátékot, ami így, a 40. nap után már igazán jöhetne nekik, mert, legalábbis az utóbbiak nagyon kivannak, különösen Doktorjúdás, akire a nem is olyan régen szabotált ponyva…..
kappakeklol 2017.10.10 21:04:06
@Biriksz_Krokiksz!: Egyébként szabály tiltotta, hogy nem lehet feldobni a sajátot? Mert nekem is ez volt az első gondolatom rögtön az elején.
kappakeklol 2017.10.10 21:14:49
@doktor faktor: Já, ebben egyetértek, gondoltam, hogy Iliász le, ettől függetlenül vagy én értettem félre a játékszabályt, vagy hülyeség ahogy volt.

Amit még értek, hogy Nóri simán feladja (bár én az ilyet tiltanám, és ebben az esetben simán kizárnám Nórit, és a többiek játszanak csak), azt viszont már nem, hogy ha végig 3 körös a játék, akkor az UTOLSÓ párbaj, aminek voltaképp a legnagyobb tétje van, miért EGYETLEN szaros körös? Ki volt az a hülye aki ezt így kitalálta?
kappakeklol 2017.10.10 21:15:58
@Biriksz_Krokiksz!: Jahogy a döntő párbajra nem nullázódtak a pontok? Simán 8-5-ről ment tovább, és lényegében 4-et zsinórban nyernie kellett volna Klaunak, hogy ő nyerjen? Ez így még nagyobb baromság, az előző kommentemet figyelembe véve...
„Szeretnétek megbeszélni, azt, ami történt, vagy engedjük el”?, provokál a tűznél Barbi, és szerencséje, hogy Feri a sokktól olyan, mint akit a bokorban megkínáltak egy jó adag nyugtatóval, mert ellenkező esetben az ő nyakát biztosan nem akarná elengedni. Gratulálok, lányok, dünnyögi rezignáltan, de…..
kappakeklol 2017.10.10 00:43:08
@bElannaTorres: Tulajdonképpen Szandiról mostanra mindenkiben kialakult egy kép: legnagyobb hazudozó liba. Ha belegondolunk szinte az összes kieső úgy ment a holtakhoz, hogy az első pár mondatában megjegyezte: Szandi kavarta a szart és átbaszott mindenkit. Szerintem nincs olyan játékos, aki rá szavazna, lényegében mindenkit átvert, de erre ő maga is rájött pár résszel ezelőtt. És pont ezért adnék esélyt még akár Barbinak is, mert ő legalább nyíltan csinálta amit csinált, kevésbé bicskanyitogató az ilyen.

Amit meg az utolsó szavazáson csinált Szandi a végén, az számomra egyenesen undorító volt. (Persze simán lehet, hogy ezt az RTL utasítására tette, mindenesetre ja.)

Igazából mondhat bárki bármit, Feri meg Benedek volt a két legőszintébb ember itt, még ha előbbi stílusa nem is jön be mindenkinek.
Anita-monológgal nyitunk, melyből kiderül, hogy a friss szigetözvegynek eddig semmi gondot nem okoztak a bogarak, a sötétség, meg a tengernek az az undorító morajlása, de most, hogy kedvese elesett a vizes csatamezőn…hát, jól jönne pár szem xanax. Kellett neki beájulni Gergő masszírozásra termett…..
kappakeklol 2017.10.06 14:25:17
@kisbutters: A házamat simán rá merném tenni, hogy Szandika kurvára nem volt beteg, csak eljátszotta a nagyhalált. Az ég világon semmi baja nem volt. Ne legyünk már naívak, ha valaki beteg az nem fél óráig lesz lázas, pont amikor a verseny van, előtte utána meg lófasz. Színpadi alakítás volt, én azt csodálom, hogy ennek a nőnek még valaki hisz. Persze Ferinek az egyesülés után már leesett szerintem, hogy Szandika kurvára kamuzik orrba szájba, csak adott neki még egy második esélyt. Ha van egy kis valamire való esze Ferinek, simán kihasználja ezt.

És azért abban a full lánydöntőben se lennék annyira biztos, szerintem Barbi sokkal inkább rakná ki Szandit, mint Ferit vagy Klaut. Barbinak igazából a legoptimálisabb Ferivel lenne a döntő, így lenne a legtöbb esélye, szerintem erre is fog játszani majd.
kappakeklol 2017.10.06 15:42:42
@kisbutters: Persze, értelek én. De azért ne felejtsük el, hogy Feri jóval hamarabb elkezdte a futkározást a kerékben, és ha még hozzáadod, hogy kedves Bencuska nonstop kommentálta, hogy kb. mennyi lehet a két hajó között, szerintem simán csak beosztotta az erejét - már ami van neki. :D Plusz a fassetudja, hogy a drámai hatás érdekében mennyire szólnak bele az RTL-esek (vagy lett úgy megvágva).
kappakeklol 2017.10.06 22:14:28
@kisbutters: Azért ne szórakozzunk már, értem én, hogy a csajok nem kaptak kiképzést, de ez a Szandicsajszi állítólag valami nagy fitnessssssszpicsa nem? Ne mondd már nekem, hogy egyszer nem látott még életében egy kibaszott pullup bart, vagy soha nem használta. Vagy csak a picsájára gyúr?
A 37. napon vagyunk, ami azért nem semmi na, az amerikai verzióban ugye 39 nap egy évad, itt meg még hátra van ebből a hétből két nap, meg az egész jövő hét, és ezért igenis meg kell süvegelni az összes játékost, aki ilyen sokáig húzta. A hullaházzal ébredünk, zenére,…..
Na, célegyenes, azaz az utolsó két hét jön, kérem szépen, ennek megfelelően nem sokat szarakodunk, hanem menten egy védettségi játék jön, vízen ráadásul, ahová ügyes kezek egy platformot kreáltak, de nem egyeneset, mert az úgy túl egyszerű lenne, hanem kis szintkülönbségekkel és a közepén egy…..
kappakeklol 2017.10.03 15:50:50
@szociál: Csimpaszkodni egy rúdon teljesen más, mint valakivel küzdeni. Tök más izmokat használsz, ráadásul az egyik egy statikus tartás, míg a másik egy aktív dolog... Teljesen felesleges összehasonlítani a kettőt, a nyers erővel itt nem sokra ment/ment volna Iliász Feri ellen sem. Tisztán látszódott, hogy más kategóriában játszik itt Feri.
kappakeklol 2017.10.03 17:20:17
@adamas77: Attól mert a kamera nem mutat mindent, még megtörténik. Mint ahogy azt sem mutatja egy kamera sem, hogy mekkorát szarok néha. Ettől még elég sokáig tart törölni utána.
A tegnapi dráma utórezgéseiből kapunk még egy kicsit a pofánkba, mert azt már megtanulhattuk, hogy ez a Survivor nem az a Survivor, itt édenhotel van, meg aranyretyó, meg kétnaponta lakoma, hogy a megannyi beteljesült és beteljesületlen szerelmi szálat már ne is említsem. Kezdünk most a…..
kappakeklol 2017.10.02 21:47:17
@Nuggetzor: Szandi hülye lenne átadni az Amulettet, azért ezt gondold át. 4-es döntő, tehát 3-an maradnak innen, 1 a holtaktól. Ha most átadta volna Iliásznak, akkor maradtak volna 5-en, Szandi maradt volna amulett nélkül, és nem lenne Barbi (Klaut most tuti nem tudták volna kirakni). Tehát maradt volna az 5-ös: Szandi, Iliász, Klau, Beni, Feri. És ezek után még KETTŐNEK mennie kellett volna.

Ezzel szemben most kiejtette Iliászt, maradtak 5-en, kövinek egyértelmű, hogy Barbit fogják kirakni, mert ennyire azért még összefognak. Maradnak négyen, és ott fogja felhasználni az amulettet Szandi, ergó ő innentől kezdve már fix döntős, ez borítékolható. A kérdés csak az, hogy a Klau-Beni-Feri hármasból kit ejtenek még ki. Ez meg ugye valószínű párbaj lesz, mert a két csaj szavaz majd Benire, a két csávó meg Klaura.
kappakeklol 2017.10.02 21:52:00
@bElannaTorres: A bab + rizsre értettem az átadást. Tehát azt nem értem, hogy mire fel gondolta azt Nórika, hogy mivel a másik kettőnek ott a svédasztal, így nekik kötelező lenne átadni az alap kajájukat a két csajnak. Ez max egy gesztus, amit Anita meg is tett. Ezt max. megköszönni illene, nem visszapofázni, hogy ez a minimum. Nóri egy sima r=1 hülyepicsa, ami igazából szerintem Lillának is néha leesik, de szegény lelkem nem tud már mit csinálni, így inkább próbál beállni a sorba és egyszer-kétszer beszólni Anitának, hogy meglegyen a látszat Nóri felé.
kappakeklol 2017.10.02 23:15:59
@kisbutters: Na, de pont ez az. Szerintem nem a műsor miatt jelentette ki, hanem szimplán egyértelműsíteni akarta. Kétlem, hogy Anita direkt műsort akart volna rendezni, pont ő az, aki el akarja kussoltatni az idióta Nórit, nem fog direkt feszkót kelteni. Én már rég odadobtam volna magam a cápáknak, ha 1 óránál tovább kellene hallgatnom a hülyeségeit ennek a csajnak... Tipikusan az az idióta, akinek az se jó, ha övé az utolsó szó, meg az sem, ha nem.
Előre szólok, hogy ez egy elég eseménytelen adás volt. Mármint abból a szempontból ugyan  nem, hogy volt akció, rögtön két játék is, egy védettségi a rendes szigeten, egy egyenes ágon kiesős meg a Holtak szigetén, de taktikázás, cselszövés, csak az utolsó reklámblokk után szegmensre maradt. Mi meg…..
kappakeklol 2017.09.27 12:52:23
@doktor faktor: Sima liba: előzetesből látszott, hogy Klau nem férjet keresni jött -> simán szavaz Benire. Iliász nem kérdés, hogy rá fog szavazni mert ja, hülyébb mint a faszom, inkább kirakja őt, mint egy erősebb játékost. Szandit pedig simán meggyőzi. Ez 3 szavazat Benire. Klaura szépen szavaz Zoli illetve Barbi (neki ugye 2 szavazata lesz), szintén 3. Feri és Beni pedig elhiszik, hogy Klauval együtt kibasszák majd Barbit vagy Zolit (majd megegyeznek egyről), így ők ketten szavaznak majd az egyikre, csak koppannak.
kappakeklol 2017.09.27 15:34:25
@Nuggetzor: Halkan kérdem, miért olyan egyértelmű az, hogy nem az igazat mondták? Attól mert veszélyes a többiekre, még kurvára simán lehet, hogy tényleg baszik csinálni egész nap bármit is a többiekhez képest, ami ugye tényleg jelenthet simán előnyt is akár... Szóval ja, simán az egyik legnagyobb fasz az Iliász. Egyébként Klaunak is bőven igaza volt amikor megkérdezte, hogy miért olyan biztos benne (mármint Iliász), hogy őt szavaznák ki... Konkrétan kurvára nem őt szavazták volna ki, hanem Klaut, Benedeket, vagy Ferit, mert Barbiéknak ez az érdeke, és nekik aztán kurvára mindegy, hogy épp ki utálja őket és kinek a seggét kell nyalni kicsit. Barbiéknak egyáltalán nem lett volna érdeke Iliászt kirakni a következő szavazáson, hiszen onnantól kezdve lett volna egy 3-as tábor (Feri, Benedek, Klau), egy 2-es (Barbi, Zoli) és Szandi maradt volna egyedül. Legjobb esetben is utána döntetlent tudtak volna kihozni Barbiék bármilyen szavazáson, Szandival összeállva.. Ha pedig bontják a 3-ast, akkor lett volna 3 db 2-es tábor, ahol simán lett volna még esélyük tovább evickélni... Szóval ügyesen csinálja az Iliász, de szerintem ő a legnagyobb szarkeverő igazából, még Barbit is leelőzi. Számomra simán a legunszimpatikusabb ember az összes közül.
kappakeklol 2017.09.27 21:58:56
@Biriksz_Krokiksz!: Én erre nem vennék azért mérget, hogy Barbi és Iliász annyira össze vannak nőve, elvégre Adri esetében láthattuk, hogy Barbi simán átbassza őt is, ha kell.

Szerintem simán Iliász van nagyobb veszélyben, nem Barbi. Elvégre nekik tulajdonképpen egy esélyük van: kettőjük közül valamelyiküknek meg KELL nyerni MINDKÉT játékot, ahhoz, hogy mindketten biztonságban legyenek. Tehát még az se jó, ha egyikük nyeri az egyiket, másikuk a másikat. Mivel Barbi nemhogy kettő, de egy játékot se fog nyerni, így kvázi Iliásznak kellene megnyerni mindkettőt. Ez még akár össze is jöhet, de azért sanszosnak tartom, hogy az RTL-nél se ennyire hülyék, hogy mindig neki kedvező feladatok legyenek.

Ergó, ha egyiküknek nem lesz védettsége, azt simán kiszavazzák, és slussz. Főleg azért, mert Feri-Beni-Klau 3-an vannak, így max 3-an lehetnek ellenük, de Szandinak totálisan kapóra jön, hogy FIXEN ki tudnak rakni valakit, hiszen ott az amulett nála, amit nem kellene felhasználnia a következő alkalomnál se, ergó simán gyalogolhat tovább, és a végén az amulettel ott van a döntőben, ha törik ha szakad.
hogyvolt Survivor 3x21 - Cetlik 2017.09.26 11:00:00
Mandirigmán indítunk, Barbi enyimavilág testtartással bámul a messzeségbe, és arra gondol, hogyha ő meg Zoli nincsenek itt, akkor nem Adri esik ki, és ez a gondolat megmelengeti kicsiny szívét, mert azért milyen jó is az, amikor az ember azt hiszi, hogy ő rángatja a madzagokat az…..
kappakeklol 2017.09.26 22:05:18
@tar: Na ne szórakozzunk már, a másik falonlógó rudas játékban valaki rögtön kibaszta a rudat amit épp mondtak, mások meg percekig szenvedtek vele, hogy időt nyerjenek. Szóval ha ott nem volt semmi következménye ennek, akkor itt is totálisan jogtalannak érzem, hogy 2-3 másodpercért (!) lecsalózza. De igazából le is szarom, csak kezeljük helyén a dolgokat.
kappakeklol 2017.09.26 22:25:32
@tar: Én is lógok lefele a rúdról, de na, azért nem olyan sok idő az. :) Félreértés ne essék, nekem nem azzal van a bajom, hogy szólt, szimplán az zavar, hogy a másik játékban ha jól emlékszem pont ő volt az egyik, aki viszonylag későn vette ki az egyik rudat, direkt. Szimplán ez a kettős mérce az, ami kurva zavaró szerintem.
kappakeklol 2017.09.26 22:36:29
@kisbutters: Persze, volt ilyen IS. És még millió játékos volt, aki ugyanezt bejátszotta, csak nem számoltak vissza (vagy a vágás volt szar ugye, ezt már soha nem tudjuk meg).
Klau kétségek közt vergődik, hogy ki menjen holnap, és ki mellé álljanak Benivel, illetve hogy akkor most tényleg őket akarják-e kibaszarintani, és ebben a bizonytalanságban nem sokat segített a tegnapi apró szargalacsin sem, melyet Barbi dobott be a Mandirigma törzs jelentéktelen kis életét…..
kappakeklol 2017.09.22 16:09:39
@szociál: Azért ne szálljunk már el... Ahogy azt már fentebb is írták, de úgy látszik az emberek 99%-a ezzel nincs tisztában, a babban sok fehérje van - de egyébként a rizsben is van azért elég. Megkockáztatom, ha mást nem is kapnak, csak babot és rizst, abból is van annyi, hogy napi 1500 kcalt simán be tudnak vinni.. Emellett ugye ott a banán, ananász, apámfasza. Ez egész egyszerűen nem survivor, hanem valami teljesen más. Azon se lepődnék meg, ha 1-2 játékos konkrétan hízna műsor végére.

Ha mindehhez hozzáveszed, hogy ha nem is minden másnap, de alsóhangon minden 3. nap svédasztal meg kutyafasza van (tekintsünk most el 1-2 szerencsétlen játékostól akik mindig a fasz rossz oldalán álltak), akkor kvázi lehetetlen, hogy itt éhezzenek. Emellett még ott vannak a kiesők, akik szimplán elmennek sziesztázni 1 hétre játékidő alatt, szóval nekik a 25 nap is volt vagy 15.

Legyünk őszinték: nevetséges ez az egész, konkrétan ingyen nyaralást kapott mindegyik legrosszabb esetben is.