Regisztráció Blogot indítok
Adatok
egresribizli

0 bejegyzést írt és 17 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Iliász egy kedélyes mandirigma lakoma közepébe csöppen, ahol szolidan genya hangsúllyal ereszti el: „szevasztok srácok, na mi újság?” A többiek olyan kényszeredetten mosolyognak, mintha a döntőben derült volna ki, hogy húsz milla helyett egy éves fitneszbérlet, meg egy paleo tiramisu a főnyeremény.…..
Az előző napi szuper izgalmak után szokás szerint lapos adásanyagga altatnak minket. Feri a tábortűz mellett előkapja a fából és banánhéjból eszkábált bendzsóját és elkezdi halkan bazseválni a Guantanamérát. Bárcsak. Viszont a cetlizést megint megbeszélik, és képes megfesteni a fingot, hogy az, hogy…..
egresribizli 2017.10.11 20:55:04
@kisbutters: annyira durva.....
Anita-monológgal nyitunk, melyből kiderül, hogy a friss szigetözvegynek eddig semmi gondot nem okoztak a bogarak, a sötétség, meg a tengernek az az undorító morajlása, de most, hogy kedvese elesett a vizes csatamezőn…hát, jól jönne pár szem xanax. Kellett neki beájulni Gergő masszírozásra termett…..
A 37. napon vagyunk, ami azért nem semmi na, az amerikai verzióban ugye 39 nap egy évad, itt meg még hátra van ebből a hétből két nap, meg az egész jövő hét, és ezért igenis meg kell süvegelni az összes játékost, aki ilyen sokáig húzta. A hullaházzal ébredünk, zenére,…..
egresribizli 2017.10.05 19:37:05
@,,: Én is :-D
egresribizli 2017.10.05 19:49:35
@Nuggetzor: De ő legalább játszik és nem érzelmi alapon dönt, mint a többiek. Meg ez a duma, hogy mindenki a barátjával szeretne megküzdeni, tisztán...hja hagyjuk már!
A tegnapi dráma utórezgéseiből kapunk még egy kicsit a pofánkba, mert azt már megtanulhattuk, hogy ez a Survivor nem az a Survivor, itt édenhotel van, meg aranyretyó, meg kétnaponta lakoma, hogy a megannyi beteljesült és beteljesületlen szerelmi szálat már ne is említsem. Kezdünk most a…..
egresribizli 2017.09.30 19:13:57
@Nuggetzor: melyik éden hotelben volt? Nem emlékszem rá.
egresribizli 2017.09.30 19:21:07
@Nuggetzor: köszi :-))
egresribizli 2017.10.03 04:20:22
@Nuggetzor: teljesen egyet értek, Iliász legalább intelligensen tud érvelni és fogalmazni. Tetszett, ahogy a tanácson beszélt, sajnálom, hogy nem maradt bent.
A tűzfény szomcsi zenére szomcsin vibrál a mandirigmák szomcsi arcán, de a legnagyobb tragédia Barbit sújtja, aki azt hitte, magas szintű intrikái mostanra megteremtik a boldog, klaumentes szigetet. Miközben a többiek a párbajozók ügyességével, meg a felépített tornyok esztétikai és technikai…..
Bencus és Barbi randiznak egy random vendéglátóipari egységben, háttérben tengerpart és kapirgáló csirke, előtérben "Food trip" feliratú, nyugai aluljárós gyrososhoz mérten sem túl bizalomgerjesztő kajapult, nem tudom ki hogy van vele, de nekem rögtön elragadta a fantáziámat, hogy hova és hogyan…..
Előre szólok, hogy ez egy elég eseménytelen adás volt. Mármint abból a szempontból ugyan  nem, hogy volt akció, rögtön két játék is, egy védettségi a rendes szigeten, egy egyenes ágon kiesős meg a Holtak szigetén, de taktikázás, cselszövés, csak az utolsó reklámblokk után szegmensre maradt. Mi meg…..
egresribizli 2017.09.27 21:33:16
@doktor faktor: teljesen igazad van, én is így látom. 22 évesen lenéz mindenkit,csak azzal beszél kb aki neki szimpatikus. Való igaz, hogy nagyon ügyes a játékokban, de a szemlélete és a személyisége nagyon irritáló.
Más:
Az ananász ügyet is felfedhette volna Bence, így nem lesz konflikt.
Klau kétségek közt vergődik, hogy ki menjen holnap, és ki mellé álljanak Benivel, illetve hogy akkor most tényleg őket akarják-e kibaszarintani, és ebben a bizonytalanságban nem sokat segített a tegnapi apró szargalacsin sem, melyet Barbi dobott be a Mandirigma törzs jelentéktelen kis életét…..
egresribizli 2017.09.22 21:39:28
@Laura Ingalls: miért hogy van a vége a játéknak? Még soha nem láttam, így fogalmam sincs. :-s
In medias res kezdünk is azzal, hogy Nóri próbálja kiidegelni Anitát, de lesz ennek még folytatása/van ennél fontosabb, például az első önálló, önzőző védettségi játék, ami a csúcstámadás néven látta meg a napvilágot. A játék lényege, hogy a versenyzőknek lépcsőt…..