Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Vadiúj tutkóság

0 bejegyzést írt és 15 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ferihegy (alias Budapest Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtér, avagy BUD) gazdái ezzel bíztatják az erre fogékony nagyérdeműt: „A Repülőterek Nemzetközi Tanácsa (ACI) kezdeményezésére 194 európai repülőtér vállalta, hogy 2050-re üzemelése nem jár szén-dioxid-kibocsátással, a kezdeményezéshez a Budapest…..
Vadiúj tutkóság 2019.07.17 12:10:14
Ha azt szeretnétek hogy túllépjetek az önigazoló gittegylet szintjén, lehet, első körben kitalálhatnátok egy stratégiát, megnézhetnétek mi a valóban fontos cél a levegő tisztasága és a zöld energiákra való áttérés terén.
Segítek, a magyar paraszt sohasem repül. A lakosság 80százaléka életében nem ül repülőre. A maradék 10 százaléka remegve, utazási irodával életében egyszer elmegy világgá, és csak egy nagyon kis része röpköd és szennyez így.
Miközben még a reptérre is közösségi közlekedéssel járok, azt látom hogy ez a paraszt viszont minden nap kocsival megy még teszkóba is, és ez a világ legtermészetesebb dolga számára. Gyereket kocsival az oviba, kocsival járunk munkába és bevásárolni is, mondja.
Na ez az a Paraszt, aki fogékony a hülyeségeitekre, mert azt mondja magában, AHA, ez a repülő szennyz itt össze mindent. ÉS ezzel le is tudtuk a környezetvédelmet.
Mondanám, hogy ezt a suttyót lesz a legnehezebb meggyőznötök, hogy a szennyezést okozó 98 százalékot (kocsi, fűtés, csomagolások stb) elhegyja.
És persze, igazatok van hogy fizesse meg minden szennyező azt a mit csinál, ebben a légiipar is, de akkor fizessen a paraszt is azért, mert hülye maradt, mert kocsival annyit füstöl el a Balatonra, mint én holnap a tengerhez repülővel, és hogy ezt megteszi tankolás címszóval hetente.
Ja, és légyszi ne érveljetek már úgy, hogy egyéb szennyező anyagok kibocsátására vonatkozóan sokkal enyhébb szabályoknak kell megfelelni egy repülőnek, mint egy autónak" mert ezzel max a magyar parasztot győzitek meg.
Az atomerőművek meglehetősen ritkán robbannak fel - nyugtat meg minket az atomenergetikai szakember. Néha azért mégis megtörténik - vágjuk rá mi. Megtörtént Cseljabinszkban, Csernobilban, Fukusimában, és van még tucatnyi hely a világon, ahol bármikor történhet atomkatasztrófa. A…..
Az ismert modell nehezen fogadta el saját testét, de ma már mindenkinek azt hangsúlyozza, hogy nem csak a vékony nők érezhetik szexinek magukat. Charli Howard mindezt egy saját testének írt levélben fejtette ki...
Miért nem működik jól a látássérültek érdekvédelme? Egy olvasói levelet kaptunk, melyet szerkesztve adunk közre. Az illető nem mocskolódni vagy vádaskodni szeretne, hanem csupán leírja amit önmaga megtapasztalt, mint egy látássérültek érdekvédelmével foglalkozó szervezet alkalmazottja. A történethez…..
Minden tisztességes online újságírás tanfolyamon oktatják, hogy legyenek a bejegyzések között „10 legjobb, 5 legrosszabb” posztok. Ezeket az olvasók imádják, és a munka is kevés velük. Ismersz 8 jó éttermet? Hívd fel két haverodat, azok mondanak még kettőt, és máris kaszálod a kattintásokat. 10…..
Satyrblog Nemzeti dalainkról 2018.08.21 12:51:40
Ezúttal nem az ismert Petőfi-vers kerül terítékre, hanem valódi dalok, vagyis megzenésített versek. Nem is akármilyenek. A két költő Kölcsey Ferenc és Vörösmarty Mihály, a két zeneszerző Erkel Ferenc és Egressy Béni. Ennyiből már kitalálható, hogy a Himnusz és a Szózat az a két zenemű, amelyről…..
Továbbra is áll a bál a Ryanairnél, sőt a helyzet fokozódik: a most pénteki sztrájkba beléptek a német pilóták is, további tömeges törlés az eredmény. A magyar utasok még szerencsések is, hogy csak két újabb budapesti járatot töröltek. Eddig azt tudtuk, hogy az írországi, belga és svéd bázisok…..
Naponta több hír is érkezik arról, hogy éppen mely országokban terveznek sztrájkot a Ryanair pilótái. Ennek pontos követésére nem vállallkozhatunk, de jelen állás szerint az ír, a német, a holland és a svéd bázisokon lehetnek törlések a következő hetekben. Ezek alapján nagyon pici a magyarországi…..
Valóban durva, hogy két egymást követő Budapest-Gran Canaria járat is úgy indult el, hogy az utasok csomagjait szándékosan Ferihegyen hagyták. Miért? Röviden: mert a rossz szabályozás miatt megtehetik. Kicsit hosszabban: a maga szempontjából a Ryanair a kisebbik rosszat választotta. Ez egy heti…..
Cut'n'run Durres, Albánia 2018.07.11 12:15:55
Bár nagyon sok helyen jártunk már és elsősorban a belföldi utazásokat keressük, mivel azok könnyebben elérhetőek a mindennapokban, azonban nem vetjük meg természetesen a külföldi utakat sem. Ennek fényében egy csodálatos hetet töltöttünk Albánia ékszerdobozában, Durres városában...
Több körös izlandi kirándulásaink alapján próbáltunk összerakni valami itinerfélét, ha valakinek kedve támad a tűz és jég országához. Alapesetben támadjon csak a kedv, mert Izland egészen lélegzelelállító hely, ahonnan mindig úgy fogunk hazajönni, hogy gyűjtünk és visszajövünk. Mi is gyűjtünk már…..
Vadiúj tutkóság 2018.06.01 20:51:56
Ha a csoffadt szót kellene körülírnom egy földönkívüli számára, ezt az izlandi webkamera képet tenném be neki: www.skylinewebcams.com/de/webcam/iceland/greater-reykjavik/reykjavik/hallgrimskirkja-church.html és rámutatnék arra a két nyomorult fára az előtérben.

Amúgy békeszerető bolygóként kívánnék sok kellemes élményt civilizációjuknak, és ha meglátogatnák szeretett bolygónkat, valami olcsóbb és virulóbb táj felé javasolnám kormányozni az űrszerkezetüket.
És akkor még nem is meséltem el e csodálatos földönkívüli civilizáció számára, hogy mi Földlakók ismerjük a szépfotók miatt erősen túlértékelt kopár sziklák fogalmát is.
"Ciprus a napfény, a szerelem szigete, ahol a mitológia szerint Aphrodité istennő kiemelkedett a tenger habjaiból. A lebilincselő történelmi emlékek, a kellemes időjárás, a jó közbiztonság, az álomszép környezet teszik a mediterrán szigetet ideális úti céllá. Itt Shakespeare, a keresztes lovagok,…..
Hétfőn este indul a Feleségek luxuskivitelben első évada a Viasat3-on, tetszik tudni, ez az a műsor, ami betekint a gazdag emberek kulisszái mögé, és azt mutatja meg, hogy attól, hogy egy nő gazdag, még nem biztos, hogy ellenszenves, vagy pont fordítva - ez majd kiderül az amerikai Bravo tévé…..