Regisztráció Blogot indítok
Adatok
woofesz

0 bejegyzést írt és 44 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Haljak meg, megfogadtam, hogy ma nem tolok ki a lassú neten tengődőkkel, és nem fogom telebaszni gifekkel a posztot, erre nem telik el az adásból 10 másodperc, már reflexből kaptam elő a giphy ablakot a tálcáról, amikor megláttam Norbit az elegánsan felhelyezett szemellenzőjében, hát ennyit a…..
woofesz 2019.10.10 00:57:55
Fiúk gyúrással kezdik az újabb tartalmas napot a szerelem szigetén, és édesfaszom, most vettem csak észre, hogy a gyúrós helyszínen levő tükröket a következő feliratokkal látta el a kreatív szóhasználat terén nagyot hasító kellékes: Dögös, Csibész, Édi, Vágy, Cuki. Nem akarok erről többet beszélni.…..
Zsanér elemzi a tegnap este és a homályos jövő kapcsolatának összefüggéseit, lehet hogy ebből lesz valami, de még az is lehet, hogy nem, lehet hogy van más Bencén kívül, de nem tudja biztosan, egyébként nyilván fontos, hogy valaki jó ember-e, vagy egy gerinctelen patkány féreg, aki az első adandó…..
Kivételesen végignéztem az ez történt eddig összefoglalót, és csak kapkodom a fejem, hogy ez ki, meg az ki a faszom, Diát bezzeg el tudom helyezni a térképen, mert valóságshow/trash reality/kibaszkodós párkeresős műsorokban kiemelkedő műveltségre tettem szert az elmúlt években a Hogy volt online…..
Harry Potter magyar hagnja már 29 napja narrálja ezt a fost műsort, de még mindig nem tudja megunni a hajnali napsütésben teraszon pucsító párkereső punettik látványát. Ezt ő maga mondja így, jó, nem pont ezekkel a szavakkal. Mindegy, nézzük is meg, de veszettül hirtelen, hogy milyen nagy szerelmek…..
woofesz 2019.10.01 00:22:45
@Zb74: Az előzetes alapján szerintem is Luna és Dianáscukor lesz a kettő a végén és Luna megy.
Kora reggel 10 környékén Stricián ébreszti Zsófit és biztosítja arról, hogy továbbra is szereti, ezt a macho-nő egy tudommal nyugtáz. Ezután egyből Zsanér panaszáradatába csöppenünk, Izom már nem szereti annyira.. nem igazán értem mit mond, mert olyan mintha szájzára lenne, szerintetek tud ásítani?…..
woofesz 2019.09.27 00:56:13
@Nethooligan: Helgára lehet mondani hogy antinő, fapina, kőszív.... de én még hozzátennék egyet, érzelemvámpír. De csak kóstolgatós, belekezd mindenkivel élvezi hogy rajongják, növelik az egoját aztán ha cserébe kellene mutatni valamit lelép.
Luna megérkezése volt a  nullás lisztbe való reccsenős belefingás: a titkosnak szánt, majd hangosan felolvasott üzenetekből kiderült, hogy Tícián szeme csillogni kezdett, amikor Pumped Gabo volt nője betoppant. Véletlen? esetleg hirtelen kijött allergiás reakció? Aligha, ez itt olyan csillogás, ami…..
woofesz 2019.09.24 08:55:00
@AkkorlegyenPtr: A vágás teljesen úgy mutatja be, lehet valójában is így van, Zsófi ugyanazokat követi el amiket Ticihez vág.
-Amikor Rajmi beszólt Zsófinak és Tici mindenki előtt kérdőre vonta Zsófit az a bizalom megkérdőjelezése, de amikor egy névtelen levél miatt Zsófi vonta kérdőre Ticit: Nincs mit hozzáfűznöd?- az nem baj, az nem a bizalom egyböli megingása...
-Zsófi is hívta "Tesó"nak Ticiánt, tegnap meg ezt is a fejéhez vágta hogy miként szólítja.
-Ő beszélhetett a Mátéval, de Tici Luvnyával nem.... És még sorolható több.
Lányok között már kevés van akinek szurkolhatnék még.
#gonoszhelgarepülőjegy
Egy másodperccel vagyunk a Tragédia után, Gábor Niát ölelő/fingerliző karja egyelőre a ciprusi orvosok és a Jóisten kezében. Valami véna szakadt és ezzel haza sem lehet repülni, gondolom az úszás nem opció, így marad a helyi kórház. Nem akarom aszondani, hogy mindig tudtam, hogy a gyúrásból baj…..
Először is elnézést a kései hogyvoltért, nehéz a munka és a semmittevés közti kényes egyensúlyt fenntartani, ma ez például nem is sikerült. Csapjunk is bele, IzomTibi kézisúlyzókból és gyertyákból csinál a fűbe egy szív formát, gondolom Schwarzenegger szellemét próbálja megidézni. Ez sajnos nem…..
woofesz 2019.09.20 03:13:57
@woofesz: *19.részben
Nyugtalan az éjszaka, Rajmi és Helga a sötétben beszélik át, hol romlott el, Helgában van egy gát valahol, amin Rajmi nem tud átjutni, gondolom ezt a gátat képletesen értik, és nem szó szerint, bár úgy is lenne értelme. A negatív hullámokra érzékeny Nia is érezte, hogy az éjszaka csíje nem volt…..
Ott vesszük tehát fel a történet aranyfonalát, hogy Patrik és Szilvi távoztak a villából. Mindkettőt sajnálom, mert szimpik voltak, Szilvinek talán jobb, hogy így alakult, nem tudom, hogy egy ember hány alkalommal képes elviselni, hogy az arcába böfögik, hogy randa vagy, mielőtt elkezdi a saját…..
A tenger hullámai szinte kihányják magukból a felkelő napot, melynek sugarai egy izmos hobit testre vetülnek. Harcicsivava, szótlan Yodaként tornyosul alvó társai felé, majd néhány megvető pillantás után elindul a partra, hogy megkezdje a napi szarkavarást...
woofesz 2018.11.01 01:46:37
@Kiraly Zoltan1133: Szavazásnál elmondta hogy a szívére hallgatott nem az eszére. Nem lenne ezzel baj ha nem a survivorban csinálná, ahol a saját helyzetét nehezíti meg.

És ha nem a szívével játszik akkor most megbeszélhette volna Dáviddal és Gáborral hogy Fannit tegyék ki, aki még tudta h van amulettje. Onnantól a 2esben maradt Robi és Szandi jöhetett volna, aztán amikor a 3-ban ki akarják rakni Tomit, előcsapja az amulettet és nem ő esik ki.
Persze a Fanni kirakása után Dávid és Gábor újra becsapja tomit és kirakják robi és szandi előtt :D
Bayani Fanni indokolatlan tangás seggével nyitunk, és Tamás építkezési vállalkozóvá avanzsálásával folytatjuk - hogy egészen pontosan mit akar építeni a homokba ledöfött bambuszcölöpökből, azt innen nem tudom megállapítani, éppúgy lehet csillagvizsgáló, mint rendőrőrs. AlexaSándor majszol egy darab…..
  Olvastam ám a múltkori kommenteket, hogy "több volt" a múltkori epizódban. Megnéztem még egyszer és az a véleményem, hogy nem. De, ha én lennék Beni, akkor azt mondanám, hogy igen, lehetséges, hogy volt benne több is, de az sem kizárt, hogy nem. Viszont a mostani részben több izgalom volt,…..
AlexaSándor hozza vigyorogva a wellnesz részleteit tartalmazó löevelet, mint akit dugni visznek, mindenkit biztosít bársonyos hangján, hogy ha lenne olyan lehetőség, hogy mindenki más menjen, csak ő marad, akkor azt választaná - plafon híján ebben a pillanatban az összes fán maradt kókusz megadta…..
Tegnap végkép kiderült, hogy Székelyföld Hasizma sokkal több időt tölthetett konditermekben, mint stratégiai tárgyalásokon, mert Fanni nagy csele után úgy kiszavazódott, hogy azt kívánta, bárcsak ne szavazódott volna úgy ki. A szerencsétlen még a riportban is azt motyogta könnyek közt, hogy a…..
Nem lacafacázunk, rögtön védettségi játékkal indítunk, Fanni otthon maradt rájaszart kapirgálni, többieket Bencus faggatja a megmérettetés előtt, hogy mi ez a véres megtorló hadjárat az ex-Agila, azon belül is Fanni és Eszter ellen. Értékesítési Vezető rögtön magához veszi a szót, nem úgy van az…..
A frissen talált narancsnak(?) örülő Jérémyt a totálisan megzuhant Nóri taszítja vissza a kilátástalanság mocsarába. Előadja Gábor árulásának drámai történetét, aztán megjósolja, hogy a Holtak Szigetét lassan, de biztosan benépesítik majd a lehangolt, emberiségből kiábrándult ex-Agila-tagok.…..
Oké, én nem  vagyok akkora Survivor fanatikus, mint Sixx, így engem tényleg meglepett a csütörtöki rész. Én bekajáltam az egészet, aztán a nagy fordulat után tovább zabáltam az RTL zseniális húzását. Lehet, hogy az eddig lement több mint 35 évadnyi tűlélőreality valamelyikében volt már ilyen…..
A fenti cím nem irónia, nem gúnyolódás a súlytalan túlélőrealityn, hanem konkrét ténymegállapítás azzal kapcsolatban, amit az epizód nézése közben éreztem. Adott ponton a hogyvoltozó szerepből ki is esve leírom, hogy miért is, de egyelőre vegyük fel a történések…..
Bár Klau nem tagadja, hogy végigordította a legutóbbi zsákmányszerzést, Beni szerint mégsem a torok, hanem a szív volt a fényes győzelem kulcsa. Mélyreható elemzésük során az ibonok azt is megállapítják, hogy Lilla hosszas vonszol(ód)ása nem segített az ellenfélnek. Ahogy nem…..