Regisztráció Blogot indítok
Adatok
H4nci

3 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ez a szar ezeknél a nyereményjátékoknál... Annyi ember megérdemelné, különböző okok miatt... Elkezdtem válogatni és összegyűjteni a favoritokat, volt 52 kép... Aztán újra szelektáltam, volt 39. Aztán 27 és mondtam, nincs tovább, 26 kép lesz a szavazáson és kész. Elég…..
Ma éjfélig még jöhetnek a borítók. Eddig már több mint 150(!) borító érkezett, ami nem semmi!Talán a legkedveltebb téma a WC/szarás volt. ;)Nagyon sok jó borító érkezett, úgyhogy nem lesz egyszerű...Most ti fogtok dönteni, hogy ki viszi el a nyereményeket, ugyanis össze fogok…..
H4nci 2008.12.13 21:29:02
H4nci 2008.12.14 00:08:00
Korábban már írtam a játékról, amit megnézhettek itt. Ott a végén van egy videó, ahol látni, hogy nem csak nekem voltak ökölpárbajos gondjaim. Soundtrack: Limp Bizkit : Head for the barricade Herb Alpert & The Tijuana Brass : Spanish Flea..
Get your own Chat Box! Go Large! TÖBB SMILEY!!(tartsd az egeredet a kiválasztott szmájli felett, és ha megjelenik pl egy 6-os, akkor a szmájli kódja: (6) ha az jelenik meg, hogy ip akkor a szmájli kódja: (ip). Szines bábuk jelentése:      Narancssárga:…..
Sziasztok!Már elég régóta böngészek 2 eszméletlenül jó blogot.Az egyik a Rossz Pc Játékok Blog aki nem ismeri annak ejnye-bejnye mert szinte mindenhol utalnak rá.FreddyD játékokat mutat be,olyan szinten,hogy amikor a videóit nézem mindig elcsodálkozom:-Hogyan lehet ilyen szar…..
Üdvözöllek a blogon! Mint a leírásban is olvashattátok,itt játékokat,programokat,filmeket,sorozatokat találhattok majd INGYEN mindenféle keresgélés nélkül.Készítek majd egy chatet is valamikor.Nem is húzom tovább az időtöket. Mai Program: Avast! Professional…..