Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Kotulyák Tamás

7 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Loricatus Kft.-t 2019. elején alapította Holman Ágoston és Gyarmati Krisztián, első sorban azzal a céllal, hogy egy hiánypótló kockázatelemzési rendszert hozzanak létre. Az alapítók nem sokkal később, az ipari és biztonságtechnika felmérések során ismerték fel, hogy ezeken a területeken a drónok…..
A hónap elején egy Antonov An-12 típusú teherszállító repülőgép nyitott teherrámpájáról filmezték az Orosz Légierő ötüdik generációs vadászgépének, a Szuhoj korábban PAK-FA-ként és T-50-esként is ismert, hivatalosan Szu-57-esnek keresztelt vadászgép több példányát.  A Zvezda TV nem hazudtolta meg…..
Néhány hete az Amerikai Hadsereg 7. Lovasezredének 1. Százada érkezett hazánkba, az alakulat ettől a héttől a Magyar Honvédség Bakony Harckiképző Központjában tartózkodik, ahol a mától éleslövészetet gyakorolnak az MH. 59. Klapka György Lövészdandár kijelölt állományával közösen.  Az amerikaiak sok…..
Relicta Civitate Vöcsök 80 2017.10.01 21:41:18
1937. október 1.-én, pontosan 80 éve, Esztergomban emelkedett először a levegőbe idősebb Rubik Ernő által tervezett Vöcsök nevű vitorlázó. Ennek alkalmából idősebb Rubik repülőmodell találkozót tartottak Ergomban, az első repülés helyszínén, a tervezőről elnevezett reptéren - képriport Vöcsök 81…..
Mivel október 8.-ig a 13L/31R-ot érintő pályazár van Budapesten, így érdemes most kilátogatni a Cargodombra, bármi legyen is az irány. Az előző két napban főképp 13-as volt az irány, de ma a szél nem nekem kedvezett, így az irányítás által többször alkalmazott 31-es pályairány volt érvényben. Így is…..
Vasárnap késő délután landolt Budapesten a TAG Aviation UK Ltd üzemeltetésében álló, a Four Seasons cégnek repülő, korom fekete Boeing 757-2K2. a G-TCSX lajstromjelű gép Afrikából, Arusha városából érkezett, ugyanis világ körüli útjának idén - és jövőre is - a magyar főváros is része. A gépet a…..
Idén is megrendezésre került a nagy sikernek örvendő börgöndi repülőnap, az Albatrosz repülőklub szervezésében. A tavalyi évben Imreh Lajos Mi-2 helikopteres műrepülő bemutatója, és a Honvédség Gripen vadászgépének áthúzása színesítette a programot. Idén ezek sajnos elmaradtak, ugyanakkor a…..