Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Bernáth Márk Bence

0 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ismered a számítógépes játékokat? Vagy inkább örülsz, hogy a gyerek csendben elvan a szobájában? Debbie McDaniel egy átfogó képet ad a számítógépes játékfüggőségről, a jelenségről, amely mögött gyermekek milliói vannak. Gondoltam beágyazom a videókat, de elég…..
Bernáth Márk Bence 2017.09.08 18:37:45
@Attlass: Alapvetően szerintem egy 18 év alatti gyereknek ne tanítsanak hittant , had döntse majd ő el hogy ő miben hisz és miben ne , ne pedig mások döntsék el helyette , na igen ez az ami eléggé primitív .
Bernáth Márk Bence 2017.09.08 18:33:52
Nem tudom én 13 éves voltam amikor először játszottam durvább játékkal és valahogy még mindig életben vagyok nincsen priuszom stb stb jó tanuló vagyok segítek szüleimnek stb stb sportolok és minden este felnézek az alábbi cikken felsorolt játékok egyikére avagy olyanra ami nincs a listán és teljesen normális életet élek . Az hogy egy játékot azért elítélnek mert erőszakos , sexuális tartalam bla bla bla , nem azért mondom de a szomszéd 9 éves kisfiú cigarettával rohangál a szájában , és ő nem játszik videójátékokkal . Az agressziónak is ezeket a programokat tartják felelősnek , ahelyett hogy szembe néznének a ténnyel hogy igen is szarok a gyerekem fejébe . És egyébként az alábbiakban felsorolt játékokban eléggé dús a történet . És én például nem azért játszottam a brutális Náci gyilkos játékkal hogy a nácikat gyilkoljam , hanem mert érdekelt Blaczkovics története hogy mit csinált ekkor és akkor ebben a kitalált fikcióban . Egyszóval annyit akarok mondani hogy egy primitív felfogású és nevelésű családban ne csodálkozzanak hogy a gyermekeik is ilyenek lesznek . Elvégre a szülőket követik a gyerekek nem de bár ?

És igen is eléggé sokan játszanak a játékkal mivel már az elején írta is hogy "800 millió $-t szerzett a cég" az gondolom nem 2 eladott példány , majd pedig a cikk végén meghazudtolja a tényt . Egy baromság az egész cikk igazából . Volt nekem egy nagyon vallásos ismerősöm aki 56 éves volt , látta mivel játszom megkérdezte miért elmondtam , aztán ő is kipróbálta és azt mondta hogy kifejezettem szórakoztató tud lenni .