Regisztráció Blogot indítok
Adatok
csulla

0 bejegyzést írt és 234 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Továbbra is hat az orbáni átok...
csulla 2020.08.13 09:24:05
@lobaszopiatej: Tudod már csak "röhögni" tudok a sok fideSSes jobbágyon ahogy nyelik a nemzethy szart és bégetve kérnek még!Lehet,hogy a génhiba az okozója?
csulla 2020.08.13 09:26:04
@alöksz róz: Hát elnézve a hozzászopásód elég gecis a szájad!Megszokhattad hiszen az apád tejét ittad!Attól lettél ilyen setét lajos!
       A hiánypótló Puskás Ferenc-musical kapcsán jutott eszembe, hogy milyen közel volt Puskás Öcsi ahhoz, hogy játsszon a magyar válogatott ellen 1962-ben a chilei világbajnokságon.      Az első meccset a spanyol válogatott elveszítette a későbbi ezüstérmes csehszlovákok ellen 1:0-re, aztán…..
A minisztériumokkal április óta tartó, kitartó levelezésünk nyomán végre kiderült, melyik miniszter adott közbeszerzés alóli mentességet a koronavírus elleni védekezéshez kapcsolódó beszerzéseknek. A fürkészést és portyázást irányító Szijjártó Péter külügyminiszter volt az, aki a veszélyhelyzet…..
Tényleg hirtelen mindenki talált állást?..
csulla 2020.08.11 11:13:12
@sZulamith: Drága!Ebben a szarban,amit a rendszarváltás okozott,vissza jött a jobbágy rendszer!Akkor vagy jó munkaerő,ha kilóg a beled,akkor vagy jó "állampolgár",ha tűrőd,hogy a fejedre szarjanak,és azért működik,mert sokan a szájukat is tátják,ha lefelé hullik a szar!
csulla 2020.08.11 13:22:58
@Tényelek: Szerencsétlen!Az meg van,hogy az ilyen nemzethy szarok vitték mindig vesztes hábórúba a népet?A Rákosi meg azért lett,mert nem volt más aki rendet tudott volna csinálni!Nézd meg a pintért!Megígérte 2hét alatt rendet csinál!Azóta is tobzódik a "rend"!Állami akarom mondani közpénzen!Működik a tahós maffia!
csulla 2020.08.11 13:29:40
@alöksz róz: Nem vagyok semmilyen megélhetési párt tagja,viszont a nemzethy-fideSSes maffiát az ilyen kretének,mint te és az u.n. jobbik oldalnak adom,használjátok fel a fosztogatásra!Különben nem szeretem a sötétre hívatkozó embereket azok igen nagy számban hulla gyalázók voltak és lesznek is mindig!
Manapság divat lefitymálni az újságírók munkáját, mert sokan úgy vélik, a firkászok már tulajdonképpen csak a propaganda részei, pró és kontra. Az Index szerkesztőségi munkájának lehetetlenné tétele példázza azonban legjobban, hogy a szakmaiság olyan érték, amelyet értékelnie kellene a hatalom…..
        Azt fogod mondani, nem tudod, hogy mi a hivatásod. Keresni fogod a formát, ahogy kifejezheted a világ teljességét, nemcsak író akarsz lenni, hanem filozófus is, lázadni akarsz a középszerűség ellen, anyád ellen, aztán egyedül maradsz és megölöd magad.     De nem baj, mert másnap is eljön…..
csulla 2020.08.09 11:04:00
@DarthVader: Az ilyeneket,mint a sperma-herceg,még a kaszás is kilőki a névsorolvasásnál!
csulla 2020.08.09 11:10:42
@kisa: Korrekt a levezetés,bár a Kádár "papának" nem voltak ilyen "mentórai",mint ezeknek a nemzethy-seggeknek!Már akkor kellett volna megálljt kiáltani,mikor a debil kizavarta az oroszokat!Mindenesetre örülök,hogy ezt a szégyent amit a rendszarváltók okoztak nem hányja szememre az utódom,mert kipcsaknak nem adtam volna!
    Demeter Szilárd (és testvére Demeter M.Attila kolozsvári filozófus) a Kellék című filozófiai folyóirat szerkesztőbizottságának tagjai (a bizottság kétötödét alkotják). A lapnak különös jelentősége van Magyarországon. Bizonyos egyetemi állások betöltéséhez külföldi folyóirat-publikációkra van…..
csulla 2020.08.08 14:33:29
@jizzaircargo: Pedig de!Aki ennyire magáévá "tudja" tenni 1 szarbán "agybaját" az annyit is ér!
Egy pöttöm balti állam 25 év alatt lehagyott minket                                 https://index.hu/gazdasag/2018/12/25/eszt_orszagportre_skype_taxify_digitalizacio_gazdasag/?fbclid=IwAR0vkX5wBl6pfvcowanh81cRplhe8w6DiwEEeLWkF4wSZJoGbXc0Nw9USaA  HERMANN IRÉN 2018.12.25. 21:19  INDEX  Észtország…..
         Dr. Megadja Gábor a Loyal együttes gitárosa évi 6.6 millió forintot kap tanácsadásért Demeter Szilárdtól a Loyal együttes basszusgitárosától, a Petőfi Irodalmi Múzeum igazgatójától. Ez a 6.6 millió forint jelenleg egy egyetemi professzor évi fizetése Magyarországon. Dr. Megadjának…..
csulla 2020.08.07 15:37:52
@combo: Ami nálunk meghalt,az nem is volt,csak 1950ig kb.,mert az országot még ilyen-olyan összefogással építették újjá,hol kényszerrel4Ma viszont a ketté szakított ORSZÁGOT már a maffia kényszeres elméi s támogatói verik gúzsba!Lehet erről beszélni még,de pusztába kiáltott szó!Aki tehetne róla az örül,hogy a lukát még nem lopta el a nemzethy egysegg kurmány,némi orosz-kinai segítséggel!
       Értem, hogy most nem erről kellene írni, mert helyzet van. Namost a helyzet az, hogy a Zsámbéki elmegy a Színművészeti Egyetemről, mert jön a Vidnyánszky.      Zsámbéki Gábor az egyik legnagyobb magyar rendező, valamikor írtam egy posztot arról, ahogyan Jordán Adélt és Stohl Bucit…..
Oktatási programnak álcázott toborzás indul a legkiszolgáltatottabb fiatalok között...
csulla 2020.07.31 13:05:35
@Nekoashi2005: A ciluska azon kivül,hogy hizik a "forintjainkból" más értékelhető cselekedetre nem képes,de nem is azért "hizlalják"!Ahogy a többi potrohos kegyencet sem!Fő a hozzá nem értés,és akkor megfelel az elvárásnak!
   A magyar köznyelvben Mucsa egy poros, alföldi falucska. Valójában  Mucsa az volt Aczél Endre hasonnevű nagypapájának, mint nekem Nyugat-Tádzsikisztán. A poros, alföldi falucskák Deres-Almás és Gyomiszló-Pócsfalu voltak, és azokat is az Aczél Endre nagypapája találta ki a Borsszem Jankóban.   …..
    Tudom, nem szabad Szilvásy Gyuri bácsit bántani, egykori SZDSZ-es önkormányzati képviselő, aki valószínűleg a fia halálába bolondult bele. Nem is bántom szegényt, de ez így annyira tökéletes.  2020. július 27., hétfő 13:36 A Honfoglalás 2000 Egyesület…..
A napokban 14 ezer vidéki szálláshely 45 milliárd Ft összértékben nyert pármilliós állami támogatást magyar költségvetési forrásból. A listán számos politikailag is exponált személy is felbukkan: a legpikánsabb sztori talán Simicska Lajos két "panziója", de Szatmáry Kristóf és Becsó Zsolt fideszes…..
csulla 2020.07.27 16:35:35
        Tavaly jelent meg Németországban Reinhart Koselleck világhírű német történész  Kritik und Krise-jének sokadik kiadása, amelyben először publikálták az ún. Tagebuch-ot. Koselleck leghíresebb műve valójában a doktori disszertációja volt, amiről általában azt szokták tudni, hogy erős hatással…..
Az orbáni "nemzeti-keresztény" politika jobban hasonlít ceausescu-i / milosevicsi nemzeti-bolsevizmushoz, mint a hagyományos kereszténydemokráciához. A magyar jobboldal "Románia-élményéből"  nemcsak a székely autonómia ügye jött elő, hanem a Román Kommunista Párt etnikai alapú pártdiktatúrájának…..
csulla 2020.07.23 14:32:12
@MAXVAL bircaman közíró: Most éppen a "szomszédos" jor-Dánia a Soros!
csulla 2020.07.23 14:34:21
@MAXVAL bircaman közíró: Felvetted már az utolsó kenetet?Szólj a halottas házba,mert sokan lesztek,akik elestek!
csulla 2020.07.23 14:35:41
@szárny: Most éppen melyik fajtát írtanád!A magasszárú cipőst vagy a szandálost?
Nagyot fordult a világ: a jogállamisági feltételek teljes elutasításától a Fidesz-vezér 2 nap alatt eljutott addig, hogy ő büntetné a legszigorúbban, az EU-ból való kizárással a jogállamiság sérülését...
csulla 2020.07.20 09:46:29
@morph on deer: egy turul gecivel nem érdemes eszmét cserélni,mert náluk a az eszme a tévút bejárása!A trianont is rákenik a mesügére,mert ez a trend náluk!A pénzt szeretik lenyúlni,de dolgozni a köznek kell!
A Fidesz-Magyarország, amely magát a világ legüldözöttebb vallásának, a kereszténységnek védelmezőjeként tünteti fel, most a muszlim (de türk és gazdag) Azerbajdzsán mellé áll, szemben a több mint ezer éve keresztény Örményországgal szemben. Lelkük…..
A Pénzügyminisztérium, ami ellen nemrég másodfokon nyertünk közadatpert, eddig is pályázott a legrosszabb adatgazda címére. A jog eszközeivel és azon túl is mindent meg szoktak tenni, hogy a kért adatokat lehetőleg ne, de ha mégis, akkor a lehető legkésőbb adják ki. E kérések éppen csak olyan…..
               " Magától értetődőnek tartjuk azokat az igazságokat, hogy minden ember egyenlőkéntteremtetett, az embert teremtője olyan elidegeníthetetlen Jogokkal ruházta fel, amelyekrőlle nem mondhat, s ezek közé a jogok közé tartozik a jog az Élethez és a Szabadsághoz,valamint a jog a…..
csulla 2020.07.15 14:26:12
@látjátok feleim szümtükkel: Nem tisztem "bántani" azt szemét rendszart,amit ide hánytak a 89 es szarváltók,de az utódjaik ténykedése lassan minden normalitást száműz az országból!Ha kell pénzzel vagy burkolt fenyegetéssel,de volt már gyilkosság is!Ezt az esetet is oda sorolom,mert volt "segítő" kéz,vagy láb!
A rémisztő áprilisi gazdasági adatok mellé magabiztosan költekező kormány képe társul a napokban. Ezt is inkább a központi propaganda stratégiájának kell tekintenünk, mint véletlen egybeesésnek. Orbán Viktor ugyanis igyekszik bebizonyítani a kételkedő magyarok számára: a gazdasági erőnk lehetővé…..
csulla 2020.06.06 09:43:18
@Kunhallmi Agnes: Hát magácskának igen alkalmas ez a rendszar!Hát további jó szarakodást kívánok hozzá!
csulla 2020.06.06 09:46:42
@lényeglátó: Sajnos Ő is bedőlt egy időben az urai loungjának,trianonnal kapcsolatban!A MAGYARSÁG egy Katyvasz nép,mpost éppen újra nyakába vette egy része az "úri szart"!
Fészbukos üzenőfaláról utoljára február 10-én tűnődtem, akkor 665 ezren követték. Majd jött az a fránya járvány, amely óhatatlanul az érdeklődés tetejére emelte Orbán Viktort. Jelenleg 1017586 követője van, több mint 50 százaléknyival növelte a számukat. Például a kovászos uborkával, amelyet a…..
Kövér László a sajtószabadságot sértő döntést hozott, amikor újságírókat tiltott ki a Parlament épületéből – mondta ki ma az Emberi Jogok Európai Bírósága abban az ügyben, amelyben a Társaság a Szabadságjogokért (TASZ) hat újságírót képviselt a strasbourgi székhelyű testület előtt...
csulla 2020.05.27 13:26:25
@mazsihiszti: Azt tudod,hogy a femenőid hányszor feküdtek össze a nagy bránerű négerekkel?Azért lettél ekkora fasz!
Hálózatokat ábrázoló alkalmazásunk továbbfejlesztésével a magyar elit kapcsolataiba engedünk ismét betekintést. A 2014 és 19 közötti balatoni vitorlásversenyek nyilvános eredményeit feldolgozva rajzoltuk fel közszereplők, politikai-gazdasági döntéshozók kapcsolatait. Viszonyuk minőségéről gyakran…..