Regisztráció Blogot indítok
Adatok
csulla

0 bejegyzést írt és 87 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az Európai Bizottság tételes cáfolatát a Fidesz értelmezhetetlen plakátkampányára beismerésnek nevezte az állampárt. Azt vajon akkor minek nevezik, amikor egyik politikusuk hazudtolja a másikat. Beugrató kérdés: ki hazudik? Gulyás Gergely vagy Kocsis Máté? Spoiler: mindkettő...
Igen központi helyre fújták fel az üzenetet, pár száz méteren belül rendőrség, külügy, a Kúria és az EMMI épülete. ..
csulla 2019.03.05 18:31:50
@Helga Beauty Salon: A családok amiket "támogat" a nyilas fideSS kikérik maguknak,hogy a gyerek nevelést kapjon már az ovodábam,mikor az élet a "legjobb tanító"!Szóval te is a papoktól kaptad a "kultúrót"!
Az első képen: Deutsch Tamás és Dömötör Csaba Junckernek kampányolnak a Hősök terén 2014 májusában. A második képen: ugyanaz a Fidesz Junckert egy EU-ellenes kampány keretében, az orosz propagandától lopott Soros-összeesküvés elmélettel próbálja sárba gyalázni, közpénzből: Gratulálunk,…..
Változnak az idők, ezért egy már-már elfeledett dokumentummal bizonyítjuk, hogy a Fidesz 2006 őszének forró napjaiban még a rendőrség mellett állt, sőt, Nyítray András, fideszes képviselő azt kérte számon egy országgyűlési bizottsági ülésen, hogy a rendőrök miért nem használtak éles lőszert!   Már…..
Juncker: Orbánnak semmi keresnivalója a Néppártban, és ezúttal nagy védelmezője, Daul is roppant dühös a magyar politikusra. A jogállami eljárással rá lehet venni a Fideszt és a PiS, hogy ne sokat ugráljon, de a magyar miniszterelnök nem veszi észre, hogy sorozatban lövi az öngólokat az állandó…..
A nyilvánosság fórumai többet foglalkoztak a 2019. január 20-án elhunyt Andyval, mint az 1919. január 27-én, épp száz esztendeje meghalt Adyval. A különbség csak egy betű, ráadásul Vajna András György filmügyi kormánybiztos posztumusz díszpolgár lett Kisvárdán, bár a szabolcsi kisváros hírességei…..
A populisták az európai választás előtt még rátesznek egy lapáttal a (csörgedező) migráció elleni kampányra; Orbán, a szorgos kleptokrata, aki legfeljebb csak saját háza táján tűri el a korrupciót; Nagy kár, hogy az Európai Tanács nem hallgatta meg az EP aggályait a magyar jogállam ügyében -…..
csulla 2019.02.01 07:06:22
Eddig csak a Fideszt tartották hatalomban. Mostanra annyira kontraszelektált lett a rendszer, hogy a magyar társadalom ellen fordultak...
Szerelmes levelek, amelyek születtek pusztító féltékenységből, félénk udvarlásból, pimasz hódításból, szemérmes válaszból, durva szakításból, édes harmóniából vagy könnyes búcsúból. Megíródtak, mi pedig nagyjából ismerjük is azokat az embereket, akik írták…..
Bemutatták a Carat 187 nevű hajó terveit, amelyeket az a csoport készítette, amelynek a nevéhez több díjnyertes dizájn fűződik a luxus közlekedési eszközök világából. Ha olyan lesz, mint a terveken, akkor le a kalappal, mert ez nem semmi...
Az egyenirányúsított Fidesz-propagandamédia egyik tagjában jelent meg egy, a NER-rel és az Orbán-rezsimmel, sőt, magával a miniszterelnökkel szemben kritikus interjú. ..
csulla 2019.01.27 19:07:09
@GNDL: A gitler is így kezdte,neki azért volt szerencséje,mert káosz volt a világban és a munkanélküliség az egekben volt!01g.ci is a konjukturát lovagolta meg és ehhez talált hozzá hasonló drebileket!Akik szintén szerettek volna a "saját-lábukon" megállni!
Egy éven belül a kormány mindent tudni fog rólunk, még a zoknink méretét is. Létrejött az összeesküvéselmélet-hívők rémálma. ..
          A Johns Hopkins University rektora azt állítja a Washington Postban, hogy Lánczi azt mondta neki, maradhatott volna a CEU, ha Soros nem támogatja a szír menekülteket és a romákat.         Lánczinak három választása van.  1. Nyilatkozik arról, hogy Daniels rektor félreértette őt,…..
Az online bevásárlás az egyik legnagyobb vívmány a konzumálás történetében. Nincs tülekedés, nincs hétvégi feszkó, nincs impulzusvásárlás és ráadásul a cipekedést is meg lehet úszni, ami ugye egy család havi bevásárlásánál már jelentős anyagmozgatással járó feladat. Ha utóbbi nem része egyes…..
csulla 2019.01.23 17:59:54
@Mancilla Pectoralis: A feleségem óvonő és a kedves mama gyesen képes a kettőből egyet bevisz az oviba amikor csoport összevonás van,mert nem győzi a másodikat!Ami teljesen szabály ellenes,de megteszi!Mert megteheti,elvégre pézér szülte nem szeretetből!Nem roma volt az illető hölgy!Ennyit a mamákról!
A populista brancs várhatóan az eddiginél jobban bele tud majd a szólni az európai politikába, függetlenül saját, belső ellentéteiktől; Webernek betehet, hogy kesztyűs kézzel bánik Orbán Viktorral; Orbán mint viccfigura - hogy a néphumor a szájára vette, az gyilkos, ha egy tekintélyelvű figura…..
Teljes médiaarzenálját mozgósította a Fidesz, hogy a porba tiporjon egy 18 éves kiskunfélegyházi gimnazistát. Nagy Blankának annyi a bűne, hogy kemény szavakkal ostorozta Orbán Viktor rendszerét egy kecskeméti kormányellenes tüntetésen. A fiatal lány azért keltett feltűnést kormánypárti és ellenzéki…..
Közzétette a Miniszterelnökség a Modern Városok Program 2018-as támogató okiratait, mi pedig ennek megfelelően frissítettük azt az országos térképet, melyen a fejlesztések és a hozzá kapcsolódó támogatások láthatók. A Programot, amit a választások előtt a megyei jogú választások egyedülálló, több…..
  Tegnap a Keresztény Értelmiségiek Szövetsége (KÉSZ) vezetősége sajtóközleményt adott ki, ahol kifejtik: aggodalommal tapasztalják azt a folyamatot, ahogyan a magyar közbeszéd az elmúlt években egyre inkább eldurvult.   „Na kis barátaim, akkor most nagyon figyeljetek, nem mondom el többször:…..
Évek óta ismételgetjük, hogy a parlamenti választások idején, a kampányfinanszírozás rendszerének hiányosságait kihasználva rosszhiszemű kamupártok milliárdokat tesznek zsebre. A jogalkotó ugyan időről időre finomít a szabályozáson, de a végleges megoldást, vagyis a kampányköltések nyilvánosságát és…..
Ő a lándzsa hegye, amivel a bevett egyházakon túli, legirracionálisabb turulista jobboldal képviselőjeként böködi és befolyásolja az egyre inkább az elbizonytalanodó Orbánt! Annak a spekulatív jobboldalnak, amely egyszerre mondja azt, hogy a magyar az emberiség legősibb nemzete, aztán hogy Jézus…..
csulla 2019.01.06 13:56:54
@komiszár: Remélem eztetet te at apukádtól "ollóztad"?Mert az én családom megszenvedte az apádék terrorját cattarónál 45-ben és 56 ban is szép számban gyilkolásztatok embereket "szorakozásból"!Ma már mivel az emberek kevésbé mernek kiállni magukért azért jó esélyed van arra,hogy a vezetőd golyafogónak használjon,ha beindul a Nép!
Hírlap csata lesz belőle. Most még csupán ott tartunk, hogy Ungváry Krisztián történész a Klubrádió tegnapi műsorában tájékoztatta a hazai közvéleményt. Megpróbálom röviden felvázolni a fejleményeket. Egy romános vezetéknevű német történész, Joseph Croitaru, aki 1960-ban született Haifa városában,…..
csulla 2019.01.06 10:14:20
@a nagy hohoohooo: Korrekt!A turáni átok még ma is ragad a turul madár "leszámazottjaira!Ezt a "betegséget" az alja soha nem hagyja meggyógyitani!Ebből meríti a "megújulását"!
Felfegyverzett verőemberek vagy fél tucatnyian próbálják kidobni varjú László DK-s országgyűlési képviselőt az MTVA Kunigunda utca épületéből. A felvételt most a 444.hu szerezte meg és tette közzé. miután az MTVA - meglepő módon - egy manipulált változatot hozott csak nyilvánosságra...
csulla 2019.01.05 15:36:37
@Hungryhorse: Remélem megéred,mikor a gyerekeidet verik a csendőrei,hogy miért nem lőtte le az apját,mikor védte a neres geciket!
csulla 2019.01.05 15:40:30
@6.Lenin: A fideSSesek éppen,most szidják a velük szemben közlekedő összes "járművet"azt hiszik,hogy a szakadék egy járható út,amerre vezetik a nerszekeret