Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Monori Györgyi

8 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Néha rám tör a szomorúság. Néha rám tör a magány érzése, és a problémák hatalmas felhőként lassan nehezednek rám. A sírás kerülget, kétségbeesve keresem a megoldást, és várom a segítséget valakitől, valahonnan. Szemrehányóan követelem hogy hol van az aki megvigasztal, és megnyugtat. Ilyenkor mindig…..
Szabadnak lenni, számomra ez a kifejezés azt jelenti, hogy Önmagam lehetek. Te vajon szabadnak érzed magad?   Amikor szembesülsz vele, hogy az életedért csakis te vagy felelős, akkor 2 választásod marad. Vagy felelősséget vállalsz magadért és kezedbe veszed az irányítást, vagy átadod a stafétát és…..
Szombat este egy barátnőmmel szórakozni voltunk, szeretünk táncolni, és ilyen fajta módon kikapcsolódni.  Nem járunk hetente, de 2-3 havonta biztosan. Elgondolkodva figyeltem az embereket, miután többen meghívtak egy italra, vagy táncolni szerettek volna velem, és én nemet mondtam. Azt hittem nem…..
Amikor fejben eldől hogy még kitartunk, de a testünk már jelez hogy elég volt. És egyszer csak felüti fejét a tünet, ami mindig rosszkor jön és mindig kellemetlenséggel jár. És te úgy gondolod, az a legjobb megoldás ha észre sem veszed. Nem adod neki a figyelmed. Talán nem szembe nézni vele,…..
Az emberek 90%-nak fontos a szex az életében, mégsem tanítják sehol. Intim torna trénerként bepillantást nyerek a párkapcsolatokba, és sokszor azt hallom, hogy a férfiak nem jól csinálják, a nők meg nem merik elmondani hogy mit hogyan szeretnének az ágyban. Ebből valóban nem sül ki semmi jó. Na de…..
A feszes hüvely nem kiváltság, nem is korfüggő, csupán tudatos életforma eredménye! Sok nő gondolja úgy, hogy a természetes szülés után már sosem lesz olyan a hüvelye mint azelőtt. Nem beszélve a további kellemetlen tünetekkel, amik aranyér, inkontinencia és szervi süllyedés formájában…..
A kapcsolat elején minden rendben ment, de azóta valami megváltozott? Biztos már nem szeret, nem kíván eléggé? Nos, nemrég írtam a tréneri szakdolgozatom, a minőségi szex témakörében. Amiben azt a megerősítést kaptam, miszerint a nők és férfiak igenis másra vágynak. Amivel szerintem semmi gond…..
Monori Györgyi 2017.08.30 15:30:10
@tóninéni: www.facebook.com/Monori-Gy%C3%B6rgyi-Kriston-torna-Tr%C3%A9ner-254610025015467/?ref=aymt_homepage_panel Itt találhatóak a tanfolyam időpontjai, illetve az elérhetőségeim. Várlak szeretettel!
Te tudtad hogy képes vagy megelőzni vagy akár meg is szüntetni az ARANYERET? A kifejezés még a középkorból származik, akkor még "ARANYAT" ért ha a beteg itt vérzett, mert magas vérnyomás esetén nem kellett érvágást végezni.  Na de miért is beszélnénk róla, hisz nem látható helyen van, és nemcsak…..