Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Egri Ügyek

12 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
  Nyitrai Zsolt helyzete nem rózsás, kell a segítség. Na de ilyen? Orbán Viktor miniszterelnök úgy rúgta be a kampánymotort Egerben, hogy a láthatóan ittas kukás adta a másikat. Ilyen szintű üzenethalmazt nem egyszerű értelmezni: a helyi fideszes jelölt totális lealázása keveredett a nép közé…..
  Azért még lesz miről elbeszélgetnie Vona Gábornak és a „mezei” tagságnak a szombati Jobbik nagyrendezvény után. Legalábbis a párt sasfészkének számító Heves megyei tagsággal mindenképpen. Csak gyorsan átfutva a Jobbik pályaívét a kezdetektől napjainkig: bakancscsattogtatásos, magyargárdázós,…..
Valamiért a 2300 befogadott menekültről nem tesznek említést az előterjesztésben. A legújabb kormányzati hisztinek megfelelve az Egri Közgyűlés elé olyan előterjesztés kerül csütörtökön, ami arról beszél, hogy 1300 menekültet máris befogadott tavaly a kormány. Várjunk csak, nem is! Hanem arról,…..
  És persze almát és burgonyát is, bár nem világos, hogy pontosan ki osztana, mennyit és kinek. Az önkormányzat vagy csak a Fidesz frakció, és minden egrinek vagy csak annak, aki tényleg rászoruló lenne?  A november 30-i egri közgyűlés egyik napirendi pontja volt a fideszes Lombeczki Gábor…..
"Jön a Holtak serege és el fog sodorni minden élőt. A kérdés az, hogy össze tudunk-e fogni ellenük." Ezt mondta Szájer József Európa Parlamenti (!) képviselő Egerben. Ezzel az egy Trónok harca sorozatból (amiben az élőhalottak serege készül elfoglalni Westerost) kölcsönvett mondattal sikerült…..
Nemcsak a nagy ügyek hanem a kicsik számítanak igazán. Amik a mindennapokat mérgezik. A napokban kirobbant botrány, az amerikai filmpoducer-mágus Harvey Weinstein példája nemcsak Hollywoodban és az Egyesült Államokban de itthon is felkavarta alaposan az állóvizet. Sárosdi Lilla is megszólalt majd…..
  Duplatesi óra Egerben, az Úr 2017. évében.Felavatták a futópályát, de kivezényelték a diákokat tapsolni a Szentmarjay Stadionba. Egy érintett anyuka írt nekünk illetve az olvasóknak egy beszámolót: 8-9. órában kivezényelve a gimisek, mert kell a biodíszlet! A Szentmarjay stadionban "kedvenc"…..
  Örökös bérlet a hülyeség hullámvasútján. Egerbe is beköszöntött a kampányidőszak, elindult a cicaharc, egyelőre a Jobbik és a Fidesz között. Nyáron volt néhány bemelegítő kör: a Jobbik nekiment az M25-ös nyomvonalának, amitől a helyi kormánypárti fontos emberek annyira megijedtek, hogy…..
  Összeférhetetlenségi eljárás indul dr. Turcsányi Dániel alpolgármester ellen. A mostani, meglehetősen furcsa történet még 2016 decemberében kezdődött, amikor távozott az alpolgármesteri székből ifjabb Herman István. Ezután az egri közgyűlés idén áprilisban dr. Turcsányi Dánielt választotta a…..
  Előző héten tovább pörgött a helyi NER az egri közgyűlésben, és hoztak egy olyan szabályt, miszerint a napirendek tárgyalása előtti felszólalásokban csak jó dolgokról lehet beszélni. Például dicsérni a várost, vagy valamely egri eredményt, esetleg Orbán Viktort vagy Nyitrai Zsoltot. Aki ennek az…..
  Jó magyar szokás szerint elindult a pro és kontra, hogy jó dolog-e ha a dolgozók jól érzik magukat a munkavégzésük közben vagy inkább veszélyes-e amit űznek. Ezt az alábbi videók megtekintése után döntsék el önök, Egerben kicsit megosztotta a nézőközönséget a kukás fiúk táncolós…..
Nem baj, ha tájidegen, de legalább bazi nagy és mocskosul drága. Megnéztük mi is a készülő szilvásváradi lovas monstrumot, és halált meg nem vető bátorsággal beszöktünk, hogy belülről is lássuk. Szilvásváradon és a környéken már egy ideje beszélik, hogy nem túl szerencsés a Bükk egyik…..