Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Sziget Szer

21 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Neves gyártók örökgaranciás termékei közül választhatja ki a legmegfelelőbbeket cégünk, a Sziget-Szer Kft. szerszám webáruházában. Készséggel nyújtunk segítséget szerszámkocsi bérlése, kifogástalan Bahco kéziszerszámok beszerzése és meglévő eszközei karbantartása ügyében egyaránt. Kedvező áron…..
Ha szakemberként Ön is a kényelmesebb utat választaná, és szerszámot online vásárolna, fedezze fel cégünk, a Sziget-Szer Kft. gazdag kínálatát! Webáruházunkban számos neves gyártó választékából, többek között a Bahco munkaeszközei közül válogathat. A márka termékei egyetlen munkaeszköz készletből…..
Állítsa össze szerszámos ládája autószerelő szerszámkészletét az általunk forgalmazott szerszámokból, és ne legyen gondja másra, csak a precíz autószerelésre! Ha felkeltettük érdeklődését, és szívesen megtudna többet is a termékeinkről, lépjen velünk kapcsolatba a feltüntetett elérhetőségeink…..
Villáskulcsok - Precíziós, korrózióvédelemmel ellátott villáskulcsok professzionális használatra - Széles profilú horony a könnyű csavarozáshoz és a könnyen olvasható lézeres gravírozás mérési skálához - Ergonomikus, hőre lágyuló fogantyúk Csavarhúzók - Átgondolt kialakítás változatos…..
Egy autószerelő műhelyben nem a tapasztalat és a tudás az egyetlen eszköze a szerelőknek abban a küzdelemben, amit az egyes járművek megjavításáért, szervizeléséért és karbantartásáért vívnak. Hanem a megbízható szerszám is! De milyen az autószerelő szerszám, ha megbízható? Megtudhatja, ha…..
Kiszámítható megoldást keres a szerszámok terén? Fontos Önnek a csúcsminőség és a kedvező áron fenntartható szerszámpark? A BAHCO-ban nem fog csalódni! Ugye Ön is úgy gondolja, hogy a szerszámos kocsi az egyik legfontosabb munkaeszköze egy szerelőnek? Azonban sajnos érezhető mennyiségű pénz áll…..
Hogy miért is vásárolnak nálunk olyan sokan? Miért bíznak meg bennünk annyian? Mert mi valóban csak a legjobb minőségű termékeket kínáljuk vásárlóinknak! Tudjuk, hogy az elsőosztályú termékek nem mindig drágák, és a drága szerszámok nem mindig elsőosztályúak, így azt is tudjuk, hogy mit érdemes…..
Számunkra fontos, hogy partnereink csak kiváló minőségű szerszámokkal dolgozzanak. Több éves tapasztalattal rendelkező gyárakban készülnek a Bahco termékek. Csak ez szavatolja a folyamatos kiváló minőséget. Közvetlen beszerzésünk miatt vállaljuk a legtöbb termékünkre az élettartam garanciát. Hogy…..
A minőségi kéziszerszámok specialistáiként nyújtunk megbízható segítséget a Szigetszer Kft.-nél. Kedvező áron juthat kiszámítható megoldáshoz, ha tőlünk rendeli meg hiányzó eszközeit. Lehetővé tesszük a szerszámkocsi bérlését, így minden alkalommal rendelkezésére áll az összes elengedhetetlen Bahco…..
 Érdekel, hogy mivel hajtogatjuk a szalagfűrészlapot? Tudni szeretnéd, hogy hogyan dolgozunk? Itt az idő! Hoztunk egy érdekes bemutató videót, amiből minden titokra fény derül!  Íme:..
Minőségi szerszámok elérhető áron? Szalagfűrész élezés, hajtogatás? Végtelenítés? Csapatunk olyan kiváló termékekkel várja Önöket, mint a Bahco és a Forestill, mindezek mellé pedig fűrészek és gyaluk élezésével és karbantartásával kapcsolatban is kereshetnek minket! Szerszám webshopunk…..
Bahco és Forestill: minden, ami kellhet!..
A Forézienne (Forestill) faipari szalagfűrész kiváló svéd, alapanyagból, Sandvik-ból készül. Mára már olyannyira elterjedt, hogy a világ minden országában kapható - ami nem is csoda, hiszen megbízható és hosszú életű. A minőség titka a különleges eljárás, melynek köszönhetően első osztályú…..
Elhoztuk Önöknek legújabb videónkat, melyben betekintést nyerhetnek kerti szerszám kínálatunkba, weboldalunkon pedig elolvashatnak egy cikket arról, hogy mi alapján tudják kiválasztani a megfelelő metszőollót! https://sziget-szer.hu/hogyan-valasszam-ki-a-munkamhoz-illo-metszoollot/..
Hétvégén végre nem csak a naptár szerint érkezik meg a tavasz, hanem az időjárás szerint is. Hétvégén 10-15°C is lehet, ez pedig kiváló idő a kert tavaszi rendbetételére. A Bahco kifejlesztett egy sorozatot, hogy kielégítse az egyedi igényeket. A funkcionális külső ötvöződik a modern esztétikával…..
Hamarosan megérkezik a jó idő, így ideje lassan felkészülnünk kertünk tavaszi karbantartására. A metszéshez, ültetéshez, vágáshoz, ritkításhoz elengedhetetlenek a minőségi kerti szerszámok, nálunk azonban minden beszerezhető, ami szükséges! Kattintson:…..
Foglalkozástól és feladattól függően más és más szerszámra van szükségünk, nincs ez másként a szalagfűrészlapok kiválasztásánál sem. Lássuk, milyen területre milyen szerszámot ajánlunk! Asztalosoknak Modellezőknek Tüzifa vágáshoz Rönk hasításhoz Henteseknek  Kérdezzen és segítünk…..
Köszönjük a belénk fektetett bizalmat! Jövőre ugyaninnen folytatjuk! Kellemes ünnepeket és boldog új évet kívánunk!..
Három kiváló indok arra, hogy Ön is Bahco szerszámot, és ezzel együtt minket válasszon! 1.: Ha Önnek nem elég, ha egy szerszám jó: Ha Ön is olyan termékeket vásárolna, mely a saját kategóriájában nem csak jó, hanem egyenesen kiváló, akkor jó helyen jár. A Bahco nem csak kiváló használhatóságot, de…..
 Fentebb a Bimetál Bacho szalagfűrészlapok gyártásáról készült videót láthatják, lentebb pedig elárulunk pár fontos tudnivalót, amiket érdemes lehet elolvasniuk. Vágjunk is bele: A Bimetál Bacho szalagfűrészlap fogai hőkezelés által válnak kopásállóbbá egy átlagos fűrészlaphoz képest, így…..
Vezető hely a fémmegmunkáló iparágban és a szerszámgyártásban, gyors és innovatív megoldások, kiváló minőségű termékek és valódi, hozzáértő tudás: ez a Sandvik Coromant! A vállalatot 1862-ben alapította Göran Fredrik Göransson,aki a világon elsőként alkalmazta - méghozzá sikerrel - a Bessemer-féle…..