Regisztráció Blogot indítok
Adatok
kurinka

0 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ki írja a blogot? Nő vagy férfi? Egyvalaki, vagy többen? Honnan tudja, amit tud? Istenadta tehetsége van, vagy iskolában tanulta? És egyáltalán, miért csinálja? A blogot olvasva foglalkoztattak már ezek a kérdések Téged is? Eddig ezekre csak részben találhattál válaszokat, ha nagyon figyelmes…..
Olvasod a blogot, de van olyan kérdésed, amire még nem kaptad meg a választ? Nosza, tedd fel a kérdést, és én megpróbálok válaszolni rá! Vagy kommentben, vagy akár egy teljes bejegyzésben! Kérdésre tehát fel! Üdv, Macska-fogó LEGYÉL PÁRTFOGÓ! Kérlek, ha tetszett egy cikk, vagy rendszeresen…..
kurinka 2017.10.10 11:19:32
@Őzláb Gida: Én nem értettem félre, így sem. ;) az én kicsim is egy zabagép. A Feliway szerintem továbbra sem használ, pedig már hetek óta megy. Mondjuk valahol azt olvastam, hogy több hét mire hatni kezd (kezd?!). Egyelőre én ott tartok, hogy csak felügyelet mellett eresztem össze őket, kergetik egymást, meg a mancsocskáikkal ütögetik egymást, időnként az egyik, aztán a másik dobja az oldalára vagy a hátára magát, és akkor a másik ráugrik, és fordítva. Azt is hihetném, hogy játék, ha Lizi a nagyobbik cica, nem morogna közben. Popsi szagolgatás is volt már (itt a blogban azt olvastam, hogy na az jó jel), de az is morgások közepette volt. A kicsi meg csak néz ilyenkor a nagyra amolyan "ez vajon normális, hogy állandóan feszültködik?" tekintettel. A nagyobbik az evést csak első sokk hatására tagadta meg, ez pár napig tartott, aztán elmúlt. Azóta eszik rendesen. Van ilyen májkrémes tasakos jutifali, most azzal próbálom jobb belátásra bírni őket. Együtt eszik a kezemből, egyszerre mindketten, csak ugye ezt is kíséri némi morgolódás (mondanom sem kell ;) ). Szóval mi itt tartunk, valamiféle enyhülés van, de úgy érzem az még nagyon odébb van, hogy felügyelet nélkül együtt merjem őket hagyni.
kurinka 2017.10.12 15:03:43
@Őzláb Gida: Én ijedtemben levittem Lizit az állatorvoshoz, amikor nem evett, kapott étvágygerjesztő gyógyszert. Szerencsére mire beadtam volna neki, már nem volt rá szükség, mert elkezdett enni. De létezik ilyen pirula. Igen, dettó ugyanez a helyzet, nálunk is lassan (nem is annyira lassan..) időszerű az ivartalanítás.
kurinka 2018.01.02 10:10:26
@Macska_fogó: Kedves Macska-fogó!

Eltelt bő 3 hónap (lassan már 4), amióta hazahoztam az új kiscicát (Nenszikét) Lizi mellé. Nagyon kedvezőtlen volt a fogadtatás Lizi részéről, de hála a blogodnak és a tanácsaidnak nem adtam fel, és karácsonyra beért a türelmes nevelés. Lizi és Nenszi összebújva aludtak, és mosdatták is egymást. Na ennél szebb karácsonyi ajándékot nem is kaphattam volna. :) Pedig tényleg úgy indult a dolog, hogy alig-alig pislákolt bennem a remény, hogy egyáltalán békében meglesznek egymás mellett, nemhogy összebarátkoznak. :) Köszönöm, hogy vezeted ezt a blogot, nagyon hasznos. Nagyon boldog új esztendőt kívánok!