Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Anserina

0 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az illogikus szürrealizmus egyik legnagyszerűbb paradoxona, hogy az illogikus szürrealisták (a.k.a. a nárcik) jellemzően azt képzelik magukról, hogy rendkívül jó emberismerők, nagyon empatikusak és különlegesen mély érzéseik vannak (sokkal mélyebbek, mint bárki másnak a…..
Anserina 2017.10.09 17:20:33
@drlover: Lehet, hogy a PUA Egyetemen zajlik a nárciképzés, ahol is a Félelmek legyőzése, Nők megközelítése, Vonzalomnövelés, valamint a Nagy Ő meghódítása tantárgyakkal tágítják a fiúk fejecskéjét. :)) Érdemes pár pillantást vetni a videóban látható kivetítőre is: www.youtube.com/watch?v=TtfCe_ZpX5w
Mivel a kommentekben is többször előjött, a nárci-szakirodalomban azonban egy árva szó nincs erről a jelenségről, hasznosnak tűnik ennek is szentelni egy posztot. Életmentő lehet. Valószínűleg a Nagy Nárciképző Intézetben (ahová a 9 és egynegyedik vágányról indul a vonat) maga Narkisszosz tanítja…..
Anserina 2017.09.05 01:12:20
@tevagyhibás02: Uhh! "most itt vagy és az enyém vagy" - hányszor hallottam és olvastam ezen szavakat! Már az is kész őrület, hogy eleinte mennyire tetszett a szöveg, aztán volt egy pont, amikor átfordultak az érzéseim...

Ellenben a poszt kapcsán... Nálunk egy kicsit másképp volt a kezdet, mert pont az idegesített sokáig, hogy képtelenség volt szemkontaktust létrehozni vele. Hogy ebben az volt-e a hátsó szándék, hogy minél jobban bámuljam és erőlködjek, nem tudom. De eljött az az idő is, amikor a szemembe nézett. És tényleg, ahogy visszagondolok, akkor meg én voltam az, aki nem állta a tekintetét. Valóban pulzált a szeme.
Anserina 2017.09.14 20:03:23
@drlover: Valami azt súgja, hogy a "beavatatlan lelkek" vakon követni fogják őket. Pontosan úgy, ahogy mi is tettük azt. Hülyén hangzik, de a klinikai halált átélőkhöz tudnám hasonlítani magunkat. Ők is csak egy mosolyt kapnak, ha mesélnek... :)