Regisztráció Blogot indítok
Adatok
mrsholiday

16 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A 2018-as év a Harry Potter rajongóknak az ünneplés éve, hiszen 20 éves a népszerű varázsló regénysorozat. Több nagy márka is csatlakozott, és külön erre az alkalomra tervezett egyedi dolgokat dobtak piacra. Összegyűjtöttük a kedvenceinket, amiket könnyen és gyorsan be is lehet akár szerezni…..
Lassan hazánkban is szokás lesz, a ősi kelta hagyományokból eredő Halloween, ami az angolszász országokból indult mai formájában világhódító útra. Íme öt dolog, amit kár lenne kihagyni a következő napokban. Nem baj, ha szomorkás és borongós hangulatú Halottak Napját és a Mindenszenteket némi…..
Hamarosan itt a legfélelmetesebb pár nap az évben, kár lenne kihagyni és kimaradni idén a programokból. Következzen egy rövid lista a leghátborzongatóbb eseményekről. Bár itthon csak az elmúlt pár évben alakult ki az angolszász hangulatú Halloweenezés, de egyre többeket ragad magával ez a…..
Szerencsére az elmúlt időben folyamatosan pörög a közbeszédben a környezetvédelem. Ki így, ki úgy de törekszik rá, hogy kevésbé terhelje az élővilágot. Vészesen közeledik a december és a karácsony, gondolkozzunk ebben a témakörben is zölden! Itt van pár tipp hozzá! A poszt első részét több ezren…..
Vannak az olyan ismerősök, aki szerint teljességgel felesleges október közepén elkezdeni karácsonyi ajándékokban gondolkodni, mert még korán van. Nincs igazuk.  Nem azt mondom, hogy a Jingle Bells-t kell nyomni már a kocsiban és orrba szájba sütni a mézeskalácsot, hanem…..
Eléggé rémisztő jelentések láttak napvilágot különböző világszervezetektől a napokban, hogy milyen rossz állapotban van bolygónk. Ez fenntarthatatlan hosszútávon sajnos, változtatni kell. Okolhatjuk a kormányokat, a nagy multinacionális vállalatokat és a gyárakat, várhatunk a csodára is persze, de…..
Egyre több helyen olvasni lelkes és kevésbé lelkes posztokat arról, hogy egyes üzletek, cégek már elkezdték a karácsonyi cuccok árusítását vagy reklámozását.  Mivel ez egy ünnepimádó blog gondolom, senkit nem lep meg nagyon, hogy én is rápörögtem a dolgokra, és boldogsággal töltött el a tény, hogy…..
Most volt szeptember elsején a 7. könyv epilógusában leírt 19 évvel későbbi jelenet, mikor is a kis Albus Perselus Potter elindult a Roxfortba. A Harry Potter rajongás sok idő elteltével sem múlik el, hatalmas HP nosztalgia söpört végig most is a közösségi médiában. A #furcsaajándékok második része…..
Hirtelen elvágták a nyár meleg fonalát, széllel és esővel megérkezett az ősz. Hogy ne gyűlöljük az új évszakot, itt van pár gif, hogy gondoljunk a jó dolgokra is.  Itt van az ősz, itt van ujra, S szép, mint mindig, énnekem.... Kuckózásra és sütötökös lattére fel! 1. A hulló falevelek mindig…..
Az ünnepek nagy része téren és időn töretlenül átível a kezdetektől egészen napjainkig. De több ezer éve nem is élt Jézus meg a húsvéti nyuszi se jött még, akkor, mi van? A megoldás a csillagászatban keresendő. Múltkor hallottam egy üzletben, hogy a kíváncsi 5 éves forma kislány vadul próbálta…..
Nemrég kavarta fel az ünnepi állóvizet a hír, hogy több angliai Tescoban már a polcokra pakolták a karácsonyi dobozos édességeket. A 24.hu írta meg a The Sun-ra hivatkozva, hogy egyes brit Tescokban már elérhetőek a karácsonyi csokoládék négy hónappal az ünnep előtt. A vásárlók természetesen…..
Ha a Karácsony szóba kerül, mindenkinek a hideg (esetleg havas) december jut eszébe, ahol hosszúak az éjszakák és kevés a napsütés. Vajon milyen lehet úgy ünnepelni, hogy nyár van és a mínuszok helyett hőhullámok teszik izgalmassá a készülődést?  Kicsit messzire kell menni, egy ilyen nyári…..
Ki gondolná, hogy a 25. Sziget Fesztiválon ilyen menő drinkbár várja a részeg vagyok címért versenyző fogyasztókat? Vannak még karácsony-fanatikusok! ..
holiday box Furcsa ajándékok #1 2017.08.07 16:17:00
Unalmas a szép ing apunak, meg lejárt lemez már a hasznosnak mondott konyhai kiegészítő a nagyinak? Itt az ideje körbenézni a webshopok és az üzletek hátsó polcain. A holiday box #furcsaajándékok sorozatának első bejegyzése következik! A mostani bemelegítő ajándéklista az Aliexpress kínálatából…..
Minden nap hőségriadó van, messze még a hideg december, így nem is csoda ha nem jut az ember eszébe még a készülődés a Karácsonyra. A profik ilyenkor se pihennek! 3 tipp, hogyan karácsonyozzunk már nyáron! Sose lehet túl hamar kezdeni, íme pár tipp az unalmas nyári napokra:  1. Intuitív…..
A Karácsony nem Adventkor kezdődik. Ez volt a blogindításhoz a kezdőmondat. De akkor mikor is? Ünnepélyes alapkőletétel-poszt a Holiday Boxon! Ha végig pörgetjük a naptár lapjait, millió ünnepet találunk, kicsiket és nagyokat, vidámakat és szomorúbbakat egyaránt. Sokan úgy gondolják, hogy ez a sok…..