Regisztráció Blogot indítok
Adatok
gyalogbaka

1 bejegyzést írt és 28 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A törökök kiűzése után számított modern magyar történelem legsikeresebb korszaka az 1867-től datálódó dualizmus fél évszázada. 1913-ban volt az ország fejlettsége (és egy főre jutó GDP-je) a legközelebb Nyugat-Európáéhoz és a társország -- ma is állandóan referenciának tekintett -- Ausztriáéhoz (az…..
gyalogbaka 2019.06.11 22:15:17
Namost mit is értünk liberalizmus alatt?
Azt amit az alapító atyák az amerikai alkotmányban és a jogok nyilatkozatában lefektettek?
Vagy esetleg azt a lippsi őrületet, ahol minden elmeroggyantnak mindenhez joga van, és én kell hogy fizessek érte, pl LGBTLMNOP jogok, 42. gendereknek is külön WC, kötelező buziprogram az iskolákban... stb. A lista hosszú, és egyre csak hosszabb.

Ezek a kretének összekeverik a "szükség"et az "akarom"mal. Szükséged van vízre, kajára, és tetőre a fejed fölé. Minden mást csak akarsz.- mármint azt hogy én fizessek érte.
Ha kiraklak egy szigetre/őserdőbe egy tűzkővel, machetével, meg 3 napi élelemmel, akkor kiderül hogy mihez van jogod.
Ahoz hogy szabadon pofázhass amit csak akarsz. Ahoz hogy felépítsd az életedet, de csak addíg amíg másnak a kárára nem vagy. És nemjár neked SEMMI. Ha jól tudsz nyilvesszőt készíteni, akkor elcserélheted a szomszédoddal, aki kosárfonásban jó. Ésebbe a bizniszbe ne ugasson bele a szomszéd rinyálva, hogy márpedig neki JÁR kosár is meg nyilvessző is. Kabbe progresszívkém, én leszarom hogy te mit akarsz.
Amilyen jogaid vannak, az az emberi jogok nyilatkozatában le van írva. És ha nekem nem adod meg, akkorvan egy problémánk, ami erőszakhoz fog vezetnii, és akkor valaki rosszul jár. Tudod én hajlandó vagyok megadni a magadfajta gökereknek a szólásszabadság jogát, de nem ingyen: Neked is elkell tűrnöd, hogy én is azt mondok amit csak akarok.
Hozzáteszem a youtubook, meg a többi haladó szellemű progresszív baloldali lippsi éppen kigyomlája az ellenvéleményt minden platformról különböző eszközökkel, mint totalbanner(Alex Jones), demonetizálás(konzervatv hangok tömegei), és shadowban, hogy nem mennek ki az értesítések az új tartalmakról. Mindez a haladás jegyében ugye.
Rohadj meg poszter, meg az összes hozzád hasonló komcsi gyökér.
Vagy szabadság van, VAGY egyenlősdi. Mert az emberek nem egyformák. Van aki kosarasnak születik, van aki zsokénak.De a gyökerek folyton sírnak hogy el vannak nyomva, mert mindegyik meg akarja nyerni az elnyomás olimpiát, mert annak megy a legtöbb segíj. Amíg aztán a dolgozók meg nem unják és lelépnek. Ismerős?
Hadd ajánljak egy könyvet a zseniális zsidó írónő, Ayn Rand tollából: Atlas srugged/Veszett világ.
Haddajánljam az ellenoldalt, a szintén zseniális Saul Alinsky tollából: Rules for radicals.
Ideje művelődni, mert a Lennin és Marx összes kevés az üdvösséghez.
gyalogbaka 2019.06.11 22:25:51
@Khonsu:
Igen. Detroiti küönyvtár 50 év progresszív lippsi uralom után. Mindent elloptak. Már csak a knyvek maradtak...már amit még nem tüzelt el a haladó progresszív népség:
www.youtube.com/watch?v=weqQR-NnnIs
Amikor egy pasi halk, visszahúzódó és nem túl nagy focidrukker, már egyből nőiesnek számít? Levélírónk nem érzi magát nőiesnek, csak nem szeret a középpontban lenni és majomkodni a nőknek, vagy összemérni a cerkáját a többi hímével.   Ha esetleg nem tudtad: a Csajok és Pasik társkereső egy…..
gyalogbaka 2019.05.10 15:35:59
@NEXUS6:
Persze hogy a 18-asok szóba állnak velem.
Az előre megbeszélt programtól nem térek el, előre fizetek, és tisztelettel, kedvesen bánok velük amíg együtt vagyunk.
Próbálom kellemes élménnyé tenni az ügyletet a számukra, már amennyire tőlem telik.

Önmagammal ki vagyok békülve, de gyermeket, utódot, családot szeretnék.
De ezt egy mai emancipált nőcskével nem lehet.
Amikor úgy gondolja hogy elege van belőlem, kirak a lakásból, ha nekem ez nem tetszik akkor kapásból távoltartási végzés, gyermektartás, asszonytartás... Én meg mehetek vissza anyám házába a padlásra/pincébe.
Amerre dolgoztam sok ilyet láttam. 40-es pasi munkásszállón lakik, fizetése felét se kapja kézhez, és annak egy részét is a gyerekre költi mikor végre láthatja, meg ugye anya követelése, hogy a gyereknek új cipő, iskolatáska, zokni stb kell, mert ugye ilyesmire a gyermektartásból nem költünk, mert az kell az új alfahím életmódjának a finanszírozására. Akitől fél, mert lecsapja ha nem szop elég lelkesen, de aztán úgy megrakja az ágyban, hogy végre nőnek érezheti magát. Az meg hogy a gyereknek nem jut elég pénz a rendes nevelésére az új hím sörcigiegyéb marhaságai miatt...
Hány ilyet láttam...
De persze a hibás én vagyok. tudom.
gyalogbaka 2019.05.10 19:56:39
@Amineknevetadokelveszik:
50 nm. Két szoba, konyha, külön wc-fürdő +erkély 7,emelet. Városközpont mellett, de megyeszékhely. Most már nem 20 millát ér.
És nem csak elkurváztam, hanem extrém sport is volt egy időben. A repülés élménye sem volt olcsó.

Mindent meg tudok venni amit csak megkívánok, csak a családot nem.
Nem vagyok őrült hogy megházasodjak, mert az egyenes út az elvált férfiak klubjába az utcára.
gyalogbaka 2019.05.10 20:54:28
@Amineknevetadokelveszik:
@NEXUS6:
@bElannaTorres:
Na, pont erről pofáztam:
velvet.hu/randi/2019/05/10/randiblog_inbox_valas_fegyver/?utm_source=index.hu&utm_medium=doboz&utm_campaign=link
Októberben írtam már nektek a fiúról, aki gengszter rapperből nyuszikává változott. Fene se gondolta volna, hogy a történetnek lesz még folytatása. Azt meg főleg nem, hogy ilyen. Öt hónap csend után, az internetnek hála, ismét kereszteztük egymás útját. Borzalmasan rossz pókerjátékos válna belőlem,…..
gyalogbaka 2019.03.11 12:14:38
Érdekes lenne a poszterina életkora.
még mindig az izgalmas alfa macsó wannabe drogdíler a menő.
aztán poszterina lassan ráébred... hogy már egy ilyennél sem üti meg a mércét, mert ez a lecsúszott senki is képes bármelyik hétvégén maga alá gyűrni egy szétcsúszott tiniribancot a discoban ha vetít egy kicsit. szóval egy milf korú nőre csak akkor fanyalodik az ilyen, ha tényleg semmi nem jött össze neki, de wannabe drogdílerünk még nem érzi úgy hogy elég kanos egy milf hez.
az unalmas beta hímek meg neked derogálnak, miközben csak azzal nem vagy tisztában, hogy öregasszonyokkal nem csak az alfa macsók nem kezdenek, hanem egy olyan beta sem, akiben van egy kicsi önérzet is.
miért is rántanám magamra az öregségét és problémáit egy kiélt lehasznált némbernek, akinek mások élvezték ki a fiatalságát mikor 15 kHUF körül kapok 18 évest a piacon?
ja és ha nagy kegyesen leereszkedsz átlagjózsi szintjére, még ő legyen hálás, hogy végre jut neki egy kis maradék... 40 000 kilométer f@szkörhinta után...
ja és persze tudja már a helyét, hiszen nálánál sokkal menőbb csávók dugtak már meg olyan minőségben, ahogy átlagjózsi sose lesz képes...

kólát árulsz. jött a macsó, odaadtad neki ingyen. az leitta a javát, telelőtte sppermával a maradékot, és összef@szozta az üveg száját.
ezek után te teljes áron szeretnéd eladni a maradékot egy madárnak(házasság, és rámarad a zabigyerek meg a vénasszony).
és nem érted hol rontottad el.
egy 18 éves szűzlánynak nyertes lottószelvény van a lába között. nincs 1 hete hogy a velveten a legújabb ribi 2 millió angol fontért hirdeti magát.
egy 18 éves csávó senki.
egy 45 éves csávó, ha volt esze, felépítette magát. ház, kocsi, bankszámla.
egy 45 éves szingli nő a férfiak számára láthatatlan, bármekkora karriere is legyen. esetleg ha gazdag, akkor az erre specializálódott dzsigolók jó kis járadékért kezelgetik, de ez a vége.
Számos érvem van rá, hogy miért érdemes bevetni a bujaságra kódolt bábukat. A kuncsaftok pontosan azt kapják, amire vágynak, ráadásul senkinek nem esik bántódása...
gyalogbaka 2018.10.03 13:07:04
@Berelhetoreklamfelulet:
nem figyelsz:
bioroid:
Klónozással létrehozott test, aminek a cukorfalat fejecskéjében agy helyett egy computer lapul, esetleg külső szerverkapacitásal megtámogatva, és indukciós áramellátással(dróthurok a ház körül, és egy másik a testében).
Melyik hírességet szeretnéd, illetve hozott DNS-ből is dolgoznak.
még nem létező, de kifejleszthető technikáról beszélek. valódi emberi szővet, úgy nővesztve hogy ne legyen agya, de a gerincvelő ránőjön egy interface-re.
gyalogbaka 2018.10.03 13:16:56
@m.t.: a kulcsszó a tömeggyártás, a megoldás kína.
gyalogbaka 2018.10.03 18:55:24
@steery:
Pont ezeket a problémákat küszöbölné ki a korábbi hozzászlásokban felvezetett bioroid.
A Purdue Egyetem kutatói „intelligens” tárgyakat, köztük komplett mobiltelefonokat nyomtató multifunkcionális 3D printert fejlesztenek. A projektben 3D szerkezetek és elektronikus eszközök nyomtatását kombinálják össze, de a majdani beágyazott szenzorok algoritmusokat is…..
A szexualitás terén soha nem volt akkora lazaság, mint most. Mégis a legfrissebb kutatások szerint a mai fiatalok nemi aktivitása alul marad az évtizedekkel ezelőtti adatokhoz képest...
gyalogbaka 2018.02.13 22:28:09
@panpeterstop: Ha visszaolvasod, akkor nem volt gyűlölködő, nem volt politikai, bár elismerem használtam néhány mérsékelten cenzúrázott "csúnyaszót"
Érveltem, tényeket linkeltem, és mindez megy a cenzúra pöcegödrébe, mert valakinek megsértettem az érzékeny lekivilágát. Tudod miért szeretik az emberek a Dr House-t?
Mert mindegy mekkora seggfej valaki, amíg igaza van.
Amit pedig leírtam, az úgy van. Nem fogom újra begépelni, te elolvastad, a tanulságot vagy levontad belőle, vagy nem.
gyalogbaka 2018.02.13 22:51:08
@laci_52: Akarod mondani: Ha látszik hogy van vagyon!
Szerintem majdnem mindannyian feltesszük magunknak a fenti kérdést, "Ó, Uram istenem...", amikor nap mint nap a hülyeség újabb formáival találkozunk. Persze mások hülyeségét mindig sokkal könnyebb észrevenni mint a sajátunkat. Umberto Eco, nagy műveltségű olasz író egyik regényében az alábbi…..
gyalogbaka 2018.01.08 21:56:31
Az inteligens emberek jelentős erőfeszítéssel jólétet teremtenek.
Annyi jólét lesz, hogy jut egy kevés az addig az életben maradásért kaparó tömegeknek is.
A tömegeknek ez tetszik, és szavaznak. Szavaznak maguknak többet, mert megtehetik, elegen vannak, ha kell sírnak, ha kell fenyegetnek, ha kell könyörögnek. Egy darabig még minden jól megy, mert az inteligens emberek által teremtett jólét egy darabig bírja. A piócáknak lassan dolgozniuk se kell, mert szavaznak, és fenyegetőznek, mint C-kategóriás szavazópolgárjaink, és csak az nyerhet a választásokon, aki ígér nekik. Mindeközben felnő a piócáknál egy generáció, aki tapasztalatból tudja, hogy a manna az égből hullik, csak ordítani kell érte, vagy rasszistázni ha valaki szerszámot akarna nyomni a kezibe.
A paraziták egyre több és több megtermelt terméket kapnak mindazok krára, akik megtermelték, és a termelők közül egyre többen veszik észre, hogy majdnem ugyanannyit ki lehet dumálni a rendszerből semmittevéssel és jajgatással, mintha megszakadna a gyárban. A termelésben maradó emberek egyre kevesebben vannak, mert aki nem segyjes lesz, annak elege lesz és lelép az országból, olyan helyet keresni, ahol nem más zabálja fel amit megtermelt. Mindeközben az otthon maradott termelőknek eszébe sem juthat gyermeket vállalni, mert mint priviligizált fehérember, semmilyen segélyre nem jogosult, de ha az asszony kiesik a termelésből, az egyenes út a nyomorba, nyomorba pedig inteligens ember nem szül gyereket. Mindeközben a putriban tucatjával szarják világra a semmit tudó, bármiféle munkára alkalmatlan, de szavazóképes tömegeket, és mindegyik ordítani fog hogy éhes. Dolgozó ember egyre kevesebb, segíjért ordító egyre több. Csak idő kérdése hogy a rendszer megborul, tizedikén nem jön a segíj, vagy a hiperinfláció miatt már semmire sem elég, és akkor jön a felháborodott tömegek éhség lázadása, hogy elvegyék a büdös mocskos priviligizált dolgozóktól azt ami nekik jár. A következő nyár még csak eltelik valahogy, aztán a tél végez velük.
444.hu/2017/08/17/elloptak-a-venezuelai-allatkert-allatait-hogy-megegyek-oket
Tankönyvi példa. A dolgozókat agyonadóztatták, a többit meg agyonsegélyezték. Nincs senki aki kitermelje a kontinens legnagyobb olajkészletét, mert senki nem olyan hülye hogy elmenjen dolgozni, mikor úgy is elveszik tőle munkája gyümölcsét, hogy aztán a paraziták közé szórják. Mindenki segélyes, mindenki megkapja a kajajegyet, mégsincs mit enni.
Nem lehet egy társadalmat jólétbe adóztatni. Mikor fogják már fel a retardáltak. Az evolúció társadalmak szintjén is működik. Az elmebaj végzetes a társadalomra nézve. Az egyetlen lehetőség az, ha hagyjuk az evolúciót működni a társadalmon belül, befejezve a segélyezést. Vagy talál magának elfoglaltságot, vagy éhenhal, vagy elmegy egy bolondok házába, ahol még nem érte a társadalmat utol a venezuelában bemutatott vég, és ehet a másoktól elszedett javakból. Lásd merkelisztán, és a 1000 euro jellegü ingyen píz havonta mindegyik niggernek. Aki nem hajlandó figyelembe venni az evolúció törvényeit, áldozatául fog esni azoknak.
Meg kell szüntetni a segélyezést. Pont. Mindjárt lehet adót is csökkenteni, mert már nincs rá szükség, és a dolgozó inteligensek több gyermeket tudnak vállalni. Az uninteligens csórók meg vagy nem csinálnak gyereket(az ingyen óvszer mint segély az még számomra is elfogadható), vagy végig nézik ahogy a gyerek jobb esetben a gyámügy gondjaiba kerül, de engem az se érdekel ha éhenhal.
Jaj hogy lehetsz ilyen és ha a te gyereked?
1. az én gyerekem nem létezik, mert a jóléti állammal is kell versengenem, nem csak az izgalmas alfahímekkel.
2. keress magadnak olyan pasit, aki mellett nem halsz éhen a kölyköddel.
Ja hogy a macsó béla a mercivel, meg a BMW-s ricsinek eszébe sincs VELED gyermeket csinálni, mert te csak arra az estére kellettél neki mert éppen nem talált jobbat? Ja hogy egyik farkáról a másikra ugráltál miközben elmúlt a fiatalságod, mostmár egyik se áll szóba veled és "hol vannak az igazi férfiak???", de nem csak ő hanem másnak se kellesz, max 15-20 évvel idősebbeknek? A te döntésed, a te következményeid. 20 évesen találhattál volna gipsz jakabot, aki eltartott volna, és a gyerekeiteket, de akkor még kellettél az alfa macsóknak, szó se lehet róla hogy annyira leadd mint bármely férfi a felső 10% alatt. Most meg sírsz a segélyért a kölyköddel, akit valamelyik megcsinált, és azóta se láttad.
Segélyért. Ezzel kapcsolatban lásd feljebb, én már eltartok 8 gyereket az adómból, és egyhez sincs közöm. Nem baj, jönnek a niggerek, mindenki muzulmán lesz, és a harcos feministáknak mind be lesz verve a pofája, és szines gyerekeket fognak szülni, mert amelyik társadalomban nem születnek gyerekek, az a terület kiürül, az üres lebensraumra pedig olyan pinára kiéhezett ostobák jönnek, akiknek nincsenek fenntartásaik azzal kapcsolatban ha egy nő nemet mond, csak be kell verni a pofáját addig, amíg befogja. trigger warning bazmeg
gyalogbaka 2018.01.09 06:37:25
@Peter Götz: Érveket barátom! Érveket! Szart dobálni és jelzőket aggatni a majom is tud! Én érveltem, megy az neked is ha még nekem is sikerült valamennyire!
gyalogbaka 2018.01.09 15:40:32
@csakférfi: A saját törvényeiket egymás között valamennyire betartják. Viszont azt is vedd figyelembe, hogy a moszlimok és a moszlimniggerek a többi emberre is a sharia jogot és a koránt tartják érvényesnek, és azt hogy nem kényszerítik ránk egyenlőre, azt kizárólag annak köszönhetjük, hogy nincsen rá módjuk. egyenlőre...
Megkérnélek, hogy szánj rá 5 teljes percet a linkelt cikkre az életedből, hogy tisztában legyél a dolgokkal:
nemzeti.net/miert-viselkednek-igy-a-muszlim-betolakodok-az-engedelmessegnek-es-a-turelemnek-semmi-ertelme-a-mohamedan-fenevaddal-szemben-3185195.html
Megrökönyödve olvastam a következő agyament ötletét a jobbiknak http://index.hu/velemeny/2017/08/03/jobbik_valasztojog_cenzus/ Mint jobboldali szavazó, kijelentem, hogy ennek semmi értelme. A kitűzött célt nem éri el, de a társadalmi felháborodás garantált. Noha az emberi rasszok között igenis…..